Doğum sonrası evlilik

Ailelerin yanınıza yerleşmesi ( bence çok saçma) cinsel hayatınızı çok etkiler ve eşinizin sizi 3. Plana atmasına sebep olur, 1. Anne baba 2. Bebek 3. Siz , ve size sıra gelmez , evliliğinizde etkilenir haliyle ...

Aileler mecburiyetten geldi başta ne kadar kalmaları gerektiğini konuşmadık eşimle hata burda başlıyr en başından bunu planlamalıydık ama dün gece açık açık konuştum eşimle sıkıntılarımı dile getirdim ailesiyle uygun bi dille konusup sorunu çözeceğini söyledi bakalım umarım çözeriz

Umarım sorun çözülür, büyüklerin eşlerle aynı evde kalması büyük bir sorun ...

Bu yaptıkları lütufmuş gibi anlatmayın, bir ebeveyn olarak zaten bunları yapabiliyor olması gerekiyor. Gözü arkada kalmasın( eve kurulacak basit bir kamera sistemi ile çözülecek bir sorun) diye evliliğinden , karı koca hayatından vazgeçiyor. Bir desonuçta eşiniz bir erkek 3,5 ay boşalmadan durması mümkün değil. Demekki banyoya girdiğinde falan rahatça yapıyor , ama sizin tatmin olmanıza gelince durum değişiyor. Ben gene aynı şeyi söylüyorum gerekirse cinnet geçirerek istediğinizi yaptırın, yoksa böyle bahane bularak, cinsellikten iyice uzaklaşarak , kardeş kardeş yaşarsınız.

İyi de çocuk yaparken kim bakacak , kim ilgilenecek hiç konuşmadınız mı eşinizle ?

Kız ilişki bı yatakta olmuyorki alın tekli bir koltuk kvde emzirme köşem dersin odana koyarsın. Açarsın müzik bana erkeklerin bu tripleri bahane gibi geliyor. Çocuk aynı odadaysa olmaz onu kvnin odaya veya oturma odasına güvenli bir şekilde uyut.
Cinsellik olmayan evlilikte çiftler zamanla birbirinden uzaklaşır diyorlar şimdi değilse bile diğer erkeklerin gazıyla erkeklerin gözü dışarıya bakar. Otel veya onların evde olmadığı bir zamanida kollayabilirsiniz.

İyi de çocuk yaparken kim bakacak , kim ilgilenecek hiç konuşmadınız mı eşinizle ?
Elbette konuştuk, başta sadece annesi gelecekti belli bir süre kalır çocuğun durumuna göre bakıcı işini ayarlarız diye konustuk ama babasıda geldi ve biz torununuza bakarız başkasına veremeyiz deyip durdukları için aylar geçti

Tabiki ona karşı bunları yaptığı için takdir etmiyorum tıpkı ben annelik yaptığım için onunda beni takdir etmemesi gibi. Yapmakla zorunlu olduğu şeylerin bilincinde bunu söylemek istedim. Evet gece küçük çaplı bi cinnet geçirdim babasıyla görüştü sanırım ben gidicem dedi annesi de bebeğe bakıcı bulana kadar kalsın diye düşündük. Yani gerçekten erkeklerle birşeyleri açıkça konuşmadıa asla düşünmüyorlar bunu bir kez daha gördüm

Erkekler düzgünce konuşmaktan anlamıyorlar, ama bir cinnet, gerçekten durumun ciddiyetini anlamalarını sağlıyor. Keşke böyle olmasaydı ama en azından dillerinin bu olduğunu artık biliyorsunuz.. bakıcı aldığınızda eve kamera kurdurun her odaya , ben uzun duruşmalarda açıp izliyordum evi çok rahat oluyor içiniz.

niyeti olsa yapar ben çocuğunda kv ninde faktör olacağını düşünmüyorum, kapıyı kapatınca kv ne bilir benim yatak odamı, evliyiz biz liseli aşıkmyız, benimki yatak gıcırdasa kucağına alır yeterki istesin yapar yapacağını

Sanırım kv kp meselesini çözmüş gibisiniz.
Eşinizin size yanaşmıyor olması da biraz garip hiç ima da mı yapmıyor? Benimki gün saydı yanaştı ama şöyle bi durum oldu benim hazır olmamı bekledi, ilk adımı ben attım her şey eskisi gibiydi.

Bakıcı konusu da kamerayla çözülür kimse çocuğunu yabancıya emanet etmek istemez ama bu kadar abartacak bir şey yok. Uzun vadede hayatınızı etkileyecek bu üst üste yaşama işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…