Doğum sonrası eş ailesi ne zaman gelmeli ?

Ben bu tür problemler yaşamam gibi. Ama sizin yaşadıklarınıza üzüldüm. Bunlar olurken eşiniz nerdeydi ?
Esim idare etmeye calisti zaten istemedigim bisey olmadi kvim garip bi kisiligi var ve zamaninda rahmetli kpderde demisti pskolojik sorunlari var diye. Bende esim icin görmedden Geliyorum tavir alip konismadigim zamqblar daha kötu oldu ve benle esimi etkiledi bende ona göre davraniyorum.

Surekli böyle kontrol etmeye calisiyor, kimseye muhtac degilim olmadim aimdi bi bebek konusu cikti guya 3 cocuk buyuttu ama Hangi kaliteyle sorgulanir, sözde herkes cocuk buytuyor. Bende tavrimi koyucam bundan sonra istemrdigim seyleri yapmasin bebegime ve bana

Kayınvalidenizin yetiştirdiği ve kalitesiz bulduğunuz bir adamla evlenip üstüne bir de neden çocuk yaptınız ki ozaman

Aaaa toruna da bakacaklar ama gelin hanım eve gelince hemen evlerine geçecekler

Toparlanma süreniz onları ilgilendirmez o konuda haklısınız
Eşinize yada kayınvalidenize annemden döneceğim zaman haber veririm diyip kestirip atın bu konuyu. 2 hafta mı kalırsınız 1 hafta mı ona siz karar verin. Kayınvalideniz ne derse desin.
Öte yandan evinize geldiklerinde de bebeğiniz önceliğiniz olsun,kendinize ve bebeğinize odaklanın. Zorlamayın kendinizi hizmet edeceğim diye. Yemek konusunda da destek istemekten çekinmeyin,anne şu vardı dolapta pişirirmisin beraber yiyelim diyin. Zaten yardıma geliyorlar odanıza geçer emzirirken dinlenirsiniz.

Benden hizmet bekleyeceğini sanmıyorum yani öyle bir kadın değil aslında. Sadece bana kendisinin bakmasının gerektiğini düşünüyor bence. Ya da etrafından çekiniyor ya da gerçekten yanımda olmak istiyor bilemiyorum o kısmı. Sadece annene de yük olmazsın gibi saçma bir cümle kurdu. Evlendikten sonra artık ailemin beni reddettiğini falan düşünüyor sanırım.

Bak mesrla burdan anla. Annene de yük olmazsın. Ufaktan karışma sezileri. Her kaynana karışır. Anneye yük olunmaz ki onana oğlu ona yük mü ? Benim annem hala gelir keşke gece de baksa da uyusam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…