doğum sonrası diz ayak ve eklem ağrısı çeken varmı.

elielif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
64
1
doğu yapalı 3 ay oldu epidural oldum son günlerde erimden kalkamıyorum diz v ayak eklemlerim çok ağrıyo merdiven çıkarken dizim acıyor.doğumla alakası olabilirmi.benim gibi lan var mı doktora gittinizmi.

ben de aynı problemi yaşıyorum bebeğim 3,5 aylık.bütün vücudumda eklemlerimde ağrı ve sızlama var.ben onu sürekli kucağıma aldığım için ve uykusuzluktan, yorgunluktan diye düşünüyordum..genel anesteziyle sezaryanla doğum yaptım..

benim 6 aylık hamileleyken başladı o ağrılar önce kalçada doğumdan sonrada dizlerde benimki çok ciddi bi sorun çıktı kemik iliği ödemi ve tedavisi üzerine basmamak ama benim bebek 18 aylık oldu ve devamlı ayaktayım o yüzden çok acı çekiyorum. Sana tavsiyem önemse ve bi ortopediste görün ciddi bişey değildir inşallah ama rahatlarsın en azından s

bende 2.5 ay önce doğum yaptım bendede aynı ağrılar var.ama kendimi yorunca daha çok oluyor.ben aldığım fazla kilolara bağlıyorum ama doktora giden paylaşsın lütfen

oğlum 1,5 yaşını geçti. genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım. benim de ağrısı ciddi boyutlara ulaşan ağrılarım olmuştu 8-9 ay kadar. yarım saatten fazla sabit oturduğumda dizimdeki ağrılar beni deli ediyordu.sonra birden kesildi.doktora danıştığımda hamilelikte ve sonrasında vücuttaki ağırlık oranının ani değişiminin yapabileceğini söylemişti.

sanırım benim yaşadığım ağrılardan bahsediyorsunuz
oturduğumda kalkarken ya da yataktan kalkarken inanılmaz ağrılar ayak bileği ve sanki topuğum parcalanmış gibi ağrı
penguen gibi paytak paytak yürümeler merdiven inip cıkarken aşırı ağrı
kızımın altını değiştirirken belimin tutulup öylece kalmam vs vs vs ...
hangi birini anlatayım cogunu da yazmadım
ortapediste gittim menisküs ve capraz bağ kontrolü yaptı ayak topuklarında topuk dikenine baktı her iki ayak bileğinden film cekildi bi dünya tahlil yapıldı yaklaşık 450-500 tl arası..
sonuc herşey tertemizdi cok şükür de bu ağrı neyin nesiydi?
artık ağrılarım yok uzun zaman önce gecti
konu tamamen hamilelikle alakalı bazı bünyelerde bu oluyormuş gevşeyen kaslar kendini toparlayıp eski haline dönene kadar bu ağrılar kacınılmaz kesinlikle aşırı kiloyla alakası yok ayrıca özellikle emzirme döneminde aşırı kalsiyum tüketmenizi öneriyorum
benim aşırı ağrılarım kramplarım olduğunda eşim 1 litre süt getirip icirirdi onun üzerine biraz rahatlardım.
kısacası arkadaşlar bu ağrılar gecici ama mutlaka benim yaptırdığım gibi tahlil ve tetkikleri ihmal etmeyin sağlıklı beslenmeyi ve bol bol kalsiyum magnezyum almayı ihmal etmeyin.
hepinize bebişlerinizle mutlu saglıklı günler diliyorum...

Paylasim cok eski ama suanda ne durumdasiniz? Benim heryerim agriyor dogum yapali 6 ay oldu. 2 ayi gecti bu agrilari cekiyorum.. Benim her yerim agriyor. Romatizmadan suphelenildi ama kan degerlerimde mr da cikmadi birsey. Gecicek degilmi kizlar moralim cok bozuk. Bebegim kocaman oldu ben acilar icindeyim. Hicbirseyin keyfini cikartamiyorum. Yarin hacamat yaptiricam insallah. Bu yaziyi googledan arayipta bulanlarda lutfen yazsin. Nette cok aradim ama cok spnuc bulamadim...

Ben doğum yapali 1.5 ay oldu. Epiduralli normal doğum yaptim. Bir haftadir omuzlarimda kollarimda ayak bileklerinde ve dizlerimde agrilar var. Umarim aylarca cekmem bu acilari...

tek çözüm düzenli spor.. benim de doğumdan sonra dayanılmaz diz ağrılarım oldu kilo verip düzenli spora başlayana kadar hiçbirşey kar etmedi

bende ayni sorunlari yasadim epidural dogum yaptim ve sonrasinda kizim 1 yasina girene kadar eklem agrisi cektim. Nedenini bulamadilar hic. ama sonra kendiliginden gecti.

Bendede çok oldu diz kapaklarim katlandimi acamiyodum doktora gittim d vitamini eksikliğinden mis d vitamininize baktirn derim geçmiş olsun

Bendede çok oldu diz kapaklarim katlandimi acamiyodum doktora gittim d vitamini eksikliğinden mis d vitamininize baktirn derim geçmiş olsun

cok dogru canim benimde d vitaminim cok eksikti ondan demisti doktor. resmen bacaklarima bastirdigim an kemiklerimin icinin acidigini hissediyordum sanki morarmis gibi agriyordu

Bende de dizlerim de oluyor.
Özellikle sabah kalktıgımda ilk uürüyüşte ayaklarım ve dizlerim kitlenmiş giibi yavas yavas acılıyor

Mrb arkadslar benimde oglum 15 aylik ve surekli emen bir cocuk.yaklasik 4 5 aydir el bileklerimde agrilar oluyor.nedenini bilmiyorum.ve dogumundan sonrada hic kan degerlerime baktirmadim.acaba toz sandozlar var d vitamini onlardan kullanabilirmiyim.emmdigi icin suphede kaldim

kızlar bnm kızım bi yaşında ve bnde doğumdan sonra başlayaan ağrılarım hala ara ara ağrio gece ayaklarımın ağrısından uykudan uyandıım oluo hala geçmedi ne zmn geçick geçsin artık

Ayni agrilar bnde de var heryerim ozellikle dizlerim kollarim bacaklarm ve sirtim fecii agriyor dogum yapali 2,5 ay oldu gecer dye bekliyorm gecmiyo hep yorgunum uyumak istiyom agrilarim gecsin dye... ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…