doğum sonrası diz ayak ve eklem ağrısı çeken varmı.

Ayni sorun bendede var epidural sezeryan okdum ikiz gebelik ve sag dizim agriyr ve belim ayagimi bukemiyrum sanki bicak sapliyrlar ama daha doktora gitmedim gecer diye .....

benim 6 aylık hamileleyken başladı o ağrılar önce kalçada doğumdan sonrada dizlerde benimki çok ciddi bi sorun çıktı kemik iliği ödemi ve tedavisi üzerine basmamak ama benim bebek 18 aylık oldu ve devamlı ayaktayım o yüzden çok acı çekiyorum. Sana tavsiyem önemse ve bi ortopediste görün ciddi bişey değildir inşallah ama rahatlarsın en azından s
sanırım benim yaşadığım ağrılardan bahsediyorsunuz
oturduğumda kalkarken ya da yataktan kalkarken inanılmaz ağrılar ayak bileği ve sanki topuğum parcalanmış gibi ağrı
penguen gibi paytak paytak yürümeler merdiven inip cıkarken aşırı ağrı
kızımın altını değiştirirken belimin tutulup öylece kalmam vs vs vs ...
hangi birini anlatayım cogunu da yazmadım
ortapediste gittim menisküs ve capraz bağ kontrolü yaptı ayak topuklarında topuk dikenine baktı her iki ayak bileğinden film cekildi bi dünya tahlil yapıldı yaklaşık 450-500 tl arası..
sonuc herşey tertemizdi cok şükür de bu ağrı neyin nesiydi?
artık ağrılarım yok uzun zaman önce gecti
konu tamamen hamilelikle alakalı bazı bünyelerde bu oluyormuş gevşeyen kaslar kendini toparlayıp eski haline dönene kadar bu ağrılar kacınılmaz kesinlikle aşırı kiloyla alakası yok ayrıca özellikle emzirme döneminde aşırı kalsiyum tüketmenizi öneriyorum
benim aşırı ağrılarım kramplarım olduğunda eşim 1 litre süt getirip icirirdi onun üzerine biraz rahatlardım.
kısacası arkadaşlar bu ağrılar gecici ama mutlaka benim yaptırdığım gibi tahlil ve tetkikleri ihmal etmeyin sağlıklı beslenmeyi ve bol bol kalsiyum magnezyum almayı ihmal etmeyin.
hepinize bebişlerinizle mutlu saglıklı günler diliyorum...

Ben de iki ay önce doğum yaptım. Nette araştırırken bu siteyi gördüm. Ayak bileklerimde tutulmalar ve topuk ağrısı yaşıyorum. Bu sorunlar ne kadar sürede geçer. Çok korkuyorum kalacak diye . Hamileliğimde ayaklarım iyice tutulmuştu değnekle geziyordum. Şimdi yürüyorum ama bilekrim. Esnekliğini kaybetti gibi.

Gördüğüm kadarıyla benim sorunlarımı çoğunuz yaşıyor veya yaşamışsınız. Anlamadığım madem bu denli ağrılar yaşıyoruz neden doğum sonrası ilaç falan yazarken doktorlar kalsiyum yada d3 vitamini her ne gerekiyorsa yazmıyorlar ilk doğumumda da çok çektim ikincide de şu an çekiyorum dün markete zor gidip geldim. Basit bir sorun değil oturup kalkamıyorum ilk doğumumda ayaklarım topuk ve bileklerimdi bir yıl kadar sürdü ağrılarım kendi kendine geçti şimdi dizlerim başta olmak üzere bütün kemiklerim ağrıyor oğlum 7 aylık oldu hala devam ediyor hamilelikte kalan vitaminlerim vardı onları kullanmaya başladım bakalım geçecek mi?

Gördüğüm kadarıyla benim sorunlarımı çoğunuz yaşıyor veya yaşamışsınız. Anlamadığım madem bu denli ağrılar yaşıyoruz neden doğum sonrası ilaç falan yazarken doktorlar kalsiyum yada d3 vitamini her ne gerekiyorsa yazmıyorlar ilk doğumumda da çok çektim ikincide de şu an çekiyorum dün markete zor gidip geldim. Basit bir sorun değil oturup kalkamıyorum ilk doğumumda ayaklarım topuk ve bileklerimdi bir yıl kadar sürdü ağrılarım kendi kendine geçti şimdi dizlerim başta olmak üzere bütün kemiklerim ağrıyor oğlum 7 aylık oldu hala devam ediyor hamilelikte kalan vitaminlerim vardı onları kullanmaya başladım bakalım geçecek mi?

merhaba sevgili anneler. bende 4 bucuk ay once dogum yaptim yaklasik iki aydir eklemlerim ve kemiklerim agriyor. once el ve ayak parmaklarimin kucuk eklemlerinde basladi suan bileklerim dizlerim heryerim agriyor parmaklarima bastirinca aciyor. doktora gittim bir suru tahlil istedi sonuclari yarin alicaz bakalim. insallah onemli bisey cikmaz. ayni sorunlari yasayan oldumu acaba endiseliyim

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz. Doğum yapalı 1 ay oldu. Ayak kemiklerim, topuklarım, dizlerim, sırtım belim bütün kemik ve ekşemlerim kırılıyor sanki. Yürüyüşüm değişti.
Şimdi geçti mi ağrılarınız? Neler yaptınız? Doktora hangi bölüme gitmeliyim? Veya önce vitamin mi kullanayım?

Doğum yapalı 3ay oldu. Genel anestezi ile sezeryan doğum oldu. Eklem ağrılarım geçmiyor tüm vücudum parmaklarıma kadar ağrıyor. Yere eğilemiyorum kalamıyorum çömelemiyorum. Hep yorgunum bu durum ne zaman geçecek..

X