Yok annemler kalmıyor artık bende kısmen rahatlama oluyor aslında uç gün iyiyim on gün kötüyüm öyle.Esim de bazen anlayışlı olabiliyor. Bebeğim beş aylık olana kadar yanımda hep birileri vardı. Sonra mecburi olarak yalnız kalmaya başladım.o zamanlara gore tabiki çok daha iyiyim.o zamanlar kendimi hasta ve bakıma muhtaç hissediyordum.psikoterapi yı bende çok istiyorum aslında.ama hastane bayağı uzak bebek var vs.gidemedim.bence olumlu etkisi olur.gidebiliyosan hiç durma git bence.hiç olmazsa denemiş olursun.sonucunu da burada bizlerle paylasursan cok sevinirim.tel.den yazıyom kusura bakma.
Ben şimdi evimin işlerini düzenli yapıyorum. Yemek,ütü, çamaşır vs.derken bazen sıkılmaya bile vakit bulamıyorum. Sen annenlerde kaldigin için sanırım hep bi düşünce icerisindesin.belki eve gidersen daha iyi olursun.ne zamandır orada kaliyorsun. Düzenli ve planlı bir hayat yaşayınca insan daha mutlu oluyor. Şimdi ordan ayrılıp eve gelmen de bir miktar uüzer seni.olmazsa annenle donersiniz sen alışınca o da gider.Senin tam olarak sıkıntın nedir birazdaha aaçabilir misin yanı mutsuzluğunu sebebi ne sence