- 12 Mart 2018
- 1.291
- 2.096
Haklisin canim. Cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum. Herkesin bayrami mubarek olsun. Emeklerin icin tekrar tesekkurler. Allah razi olsunListemiz tamamen bitti Rabbim kabul etsin...fakat bir sitemim olucak
Dünden beri üzüldüğüm kirildigim bir durum oldu arkadaşlar kaç gündür bi arkadaşla ilgili sorun yaşıyorum ve zaten hepsi sizlerinde gözü önünde oldu biliyorsunuz.... Belki karışmak istemediniz anlıyorum bu duruma hicbir şey diyemem...
Fakat o arkadaşa yazarken açıklama yaparken hastane de olduğumu hasta olduğumu annem çok rahatsızlandı beraber hastanede 2 haftadır yattığımızı yazdım...Dünde listemizin sonu herkese iyi bayramlar Hakkınızı helal edin Allah razı olsun yazdım...
Yanı bu hastalık ve annem hastanede yatiyor geçmiş olsun demek iyi bayramlar demek emeğime karşın bir güzel söz söylemek inceliktir,hosluktur insani bir duyarliliktir ve bizler böyle durumlarda yabancı bile olsa geçmiş olsun deriz ...
Emeğe karşı bir teşekkür ederiz..
...birbirimiz için içten dualar yaptık Rabbim kabul etsin dualarımıza ortak olduk ...birbirimize bile teşekkür edip hak helâli istemek gerekir
Daha bir yakınlık olduğu için bu sitemi yapıyorum
Geçmiş olsun
Iyi bayramlar
Allah razı olsun
Demek zor bir şey değil ki...yanlış mı düşünüyor...Geçmiş olsun pare iyi bayramlar demek bir kaç kelime ....hastalık herkesin başına gelebilir okuyup geçmek tek kelime dememek çok üzücü cidden ....kendinizi benim yerinize koyun empati yapın arkadaşlar ...
Saolsun Annem icin benim hasta olmamla ilgili çok güzel destek olan arkadaşlar oldu geçmiş olsun dilekleri oldu özelden soranlar oldu ...yüreğinize ince düşüncenize duyarliginiza teşekkür ederim ....Allah razı olsun ❤❤
ne diyeyim demeyen arkadaşlar canınız sağolsun...
Nevreste
@RedGirl
G Glsndmr89
zeyno genc
MssPARE
A Asya89
@selin18
A Ada-Anne
ezgiisel
@MMorsalkimm
@Cittaslow
M Morlale8
@safi.naz
Y Yaz2021
@dunyadanuzak
@YagmurSendeanlarsn
dolar milyoneri
MssPARE 2. Niyeti
littlezelda
iyilik_guzellik
@Nur61_
@liberti22
Nur arkadaşımız @liberti22 adina okuma yapmadı onun yerine ben okudum eksiğiniz kalmadi Rabbim dualarınızı kabul etsin