Aylarca sütümü sağarak döktüm fışkıran tarzda sütüm vardı o anki psikolojim çok kötüydüNeden vicdan azabı çekiyorsun ki, doktorum demişti ki her bebek anne sütüyle büyüyecek diye birşey yok, bebek sütleri de yeterince besleyici, anne sağlıklı olacak ki bebeğine sevgiyle baksin faydalı olsun.
Aylarca sütümü sağarak döktüm fışkıran tarzda sütüm vardı o anki psikolojim çok kötüydü
Sen bu foruma uzun zamandır girmiyorum galiba mesaj geldiğini nasıl anlıyorsun
Senin bebek kac aylık oldu iyimi normal mi doğum yaptin kusura bakma seni rahatsız ediyorum.Evet baya oldu girmeyeli, mail geliyor cevap geldi diye
Senin bebek kac aylık oldu iyimi normal mi doğum yaptin kusura bakma seni rahatsız ediyorum.
Dün gece uyku ilacimi kullanmadan yattım Hiç uyumadimHayir rahatsız etmiyorsun :) 1 yaşında oldu oğlum, 7 aylık doğdu sezaryen malesef, şuan cok sağlıklı ve iri bir bebek :)))
Dün gece uyku ilacimi kullanmadan yattım Hiç uyumadim
Seraguel 25 mg alıyorum az önce hastaneden aradılar sezeryan tarihini hatirlattilar cuma gunu sabah hastanede ol dediler gece 12 den sonra aç kalacaksın vs.ben biliyodum ama yine de heyecan yaptım carpintim oldu kustum bana dua et lutfen.Hangi ilacı aliyorsun?
Seraguel 25 mg alıyorum az önce hastaneden aradılar sezeryan tarihini hatirlattilar cuma gunu sabah hastanede ol dediler gece 12 den sonra aç kalacaksın vs.ben biliyodum ama yine de heyecan yaptım carpintim oldu kustum bana dua et lutfen.
Sen hangi ilaclari kullanıyorsun
Desteğin icin teşekkür ederim dün akşam forumlardaki yazıları okudum benzer şeyleri yaşadığımız için seni kendimë yakın hissettim sen tamamen mi uyutuldunBenim kadar sezaryenden korkan yoktur sanirim, ameliyathaneye giderken tüm vücudum titriyordu, ağzım bile, konuşamadım sadece titriyordum ve agliyordum, geçti bitti bak :) endişe etme olup bitecek, benim ilac geçmişim cok kabarık, yesil reçeteli kullanmayi daha yeni bıraktım, iyi hissedene kadar bircok antidepresan kullandim, tüm gruplar denendi neredeyse, şuan efexor, paxera ve diazem aliyorum
Desteğin icin teşekkür ederim dün akşam forumlardaki yazıları okudum benzer şeyleri yaşadığımız için seni kendimë yakın hissettim sen tamamen mi uyutuldun
İlk doğumda sadece kırk gün boyunca hep aglamakliydim.eşimden ilgi gormuyordum ona çok takıyordum sonra ggeçti gitti. Ama bu seferki canima okudu inanki. Benim başka sebeplerin de var o yüzden senin ki sadece uzamış doğum sonrası depresyonu.bunu psikoterapi ile yeneceginden eminim. Benim kaygı ve korkularim varr yenemediğim.daha önce bahsettiğim şeyler.bu kaygılar aklima gelmezse çok iyiyim ama gelirse de kalbim zonklyor.dakikada 100_120 atıyor.sanki bu aralar ritm bozukluğu da başladı.bakalım sonu hayır olsun inşallah. Bu arada ya azim çekmeyi ihmal etme canım.
Şunu bilgi yalnız değilsin.seninle ve benimle aynı sorunları hatta daha kotusunu yaşayanlar var.hayat bir gün bir gece değil.inşallah biz de sağlıgimiza kavuşup çocuklarımıza daha iyi anneler olacağız.bu bir süreç Rabbim bizi böyle imtihan ediyor demekki.hepsi geçecek sayılı günler kaldı.ben hayatın ta kendisinin de çok anlamsız ve gereksiz olduğunu dusunmeye başladım artık.o kadar yanı.bir de 35 yaşındayım sanki hayat bitti yaslandim vs.gibi şeyler düşünüyorum anlatamam neler geçiyor aklımdan aah ah
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Inshallah ben de en kisa surede atlatirim. Dediginiz gibi guzel gunler beni bekliyor bunu dusuneyim... Psikologa da gittim inshalla hem ondan hem buradan destek alarak bu sikintidan kyrtulurumJ Jiyde Şu bir gerçek ki hepsi geçecek canım.Lütfen önce buna inan.
Burada yazdıklarının tamamını ve inan daha da fazlasını yaşadım.
Şu an nasılım çok iyiyim hamdolsun.Zaman geçtikçe daha da alışacaksın, bu durumu hemen hemen tüm anneler yaşıyor.Ne olur yalnız olduğunu düşünme.
Hayat bitti benim için diyordum, oysa nasıl da yanılmışım.Hayat şimdi başlıyor aslında.
O eski günler evet bir daha gelmeyecek bu bir gerçek.Ama daha güzel günler seni ve çocuklarını bekliyor emin ol.
Hayatımız dönem dönem, ve level atlıyoruz haliyle.İnan ki anne olarak da çok güzel günler göreceksin.
Seninle zamanım oldukça konuşalım.Ben öğretmenim ve bazen boş vaktim olamıyor.Ama seni en iyi ben anlarım. Dolayısıyla senin için elimden gelen her ne varsa burdayım ve hazırım.Özelden de konuşabiliriz canım.
Hayatta hicbirseyden zevk almiyorum. Yemegi bile sadece kizim icin yiyorum. Kimseyle konusmak istemiyorum. Hayata dair hicbir planim yok. Oysa daha once hergun bir suru planlarla uyaniyrdum. Artik alisveris yapnak bile mutlu etmiyoru. Ilgimi bile cekmiyor. Onxeden AVMler stress atmami sagliyordu. Inatagramdan surekli bebek esyalarina bakiyordum. Suan hiic birsey yapasim gelmiyor ne facebokk ne de baska biseye bakiyorum.
Sadece gunler gelip geciyor. Artik anne babama da bu durumumdan bahsetmiyorum. Cunku annemde aritmi ve bir suru hastalik var. beni dusundukce daha da hastalanmasin diye. Allaha sukur hep yanimdalar destek oluyorlar.
Hayatta hicbirseyden zevk almiyorum. Yemegi bile sadece kizim icin yiyorum. Kimseyle konusmak istemiyorum. Hayata dair hicbir planim yok. Oysa daha once hergun bir suru planlarla uyaniyrdum. Artik alisveris yapnak bile mutlu etmiyoru. Ilgimi bile cekmiyor. Onxeden AVMler stress atmami sagliyordu. Inatagramdan surekli bebek esyalarina bakiyordum. Suan hiic birsey yapasim gelmiyor ne facebokk ne de baska biseye bakiyorum.
Sadece gunler gelip geciyor. Artik anne babama da bu durumumdan bahsetmiyorum. Cunku annemde aritmi ve bir suru hastalik var. beni dusundukce daha da hastalanmasin diye. Allaha sukur hep yanimdalar destek oluyorlar.