- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
- 73
Sordum hatta tıksındığını duşundum hayır diyor zaten oldum olası pek sekse duşkun biri değil işi yorucu esnaf haftanın 7gunu çalışıyor birazda maddi sıkıntımız oldu belkı bunlarında etkısı var bılemiyorum ama çok sıkıldım evleneli 3sene olacak bu kadar çabuk bıkabılır mi benden.Canim sordun mu peki nedenini? Niye istemiyomus. Bazi erkekler bi sure esi sadece anne olarak goruyomus. Sonra duzeliyomus.
Canim 3 senede bikmasi imkansiz.isi yorucu da olsa hafta da bir olmasi lazim cinsellik bence. Sen fazla usteleme konuyu gundeme getirme. Belki sen soyledikce ters tepio olabilir. Sorgulama ve hic bisi yokmus gibi davran. Insallah duzelirSordum hatta tıksındığını duşundum hayır diyor zaten oldum olası pek sekse duşkun biri değil işi yorucu esnaf haftanın 7gunu çalışıyor birazda maddi sıkıntımız oldu belkı bunlarında etkısı var bılemiyorum ama çok sıkıldım evleneli 3sene olacak bu kadar çabuk bıkabılır mi benden.
Emziriyor musun canim? Ben emzirirken esimde yaklasmazdi hatta aldattgni bile dusunurdum ama sacmalik yok byle seyler hic uzulme emziren kadinlar erkegin gozunde kutsaldir cis dokunulmaz chnku o kadin bebeginin mamasiSordum hatta tıksındığını duşundum hayır diyor zaten oldum olası pek sekse duşkun biri değil işi yorucu esnaf haftanın 7gunu çalışıyor birazda maddi sıkıntımız oldu belkı bunlarında etkısı var bılemiyorum ama çok sıkıldım evleneli 3sene olacak bu kadar çabuk bıkabılır mi benden.
Evet canım emzırıyorum o günden beri 2kere birlikte olduk.sanırım bizimki korkuyordu o yüzden yaklaşmıyordu.şimdi biraz duzeldı.o dediklerını çok yapmıştım canım hatta çık afedersin erotık kıyafetlerim bile vardı onu bile gıyerdim ama yıne reddederdi bende gozunyn önünde parçalamıştım.erkekleri anlamak zor bende beni aldatıyormu dıye çok dusunmuştum sanırım butun logusalar bu Duyguyu yaşıyor.Emziriyor musun canim? Ben emzirirken esimde yaklasmazdi hatta aldattgni bile dusunurdum ama sacmalik yok byle seyler hic uzulme emziren kadinlar erkegin gozunde kutsaldir cis dokunulmaz chnku o kadin bebeginin mamasiAma emzrme btnce normale donuyr sen sadece bebegin uyurken kadin oldugubu ona hatrlatacaksin burda is bize dusuyr aslinda hayat biyu is bize dusuyor erkekler hazri yiyor 9 ay agri sanci sknti stres ceken sen dogum yapip cani cikan sen gece kocan misil musil uyirken sabaha kadar sabahta aksama kadar bebek pispislayam sen lohusa sendromuna gren sen ama triplere binen kocan erkekler icin ne kadar da kolay bu hayay byle yaaaa. Yani.tatlm bebegn uyankken.mukemmel anne uyurkende disiligi on planda kadn olman gerek erkekler iste beynleri nasil calisiyr bilemiyrsun
Bende korkmuştum ama öyle birşey gelmedi benden hatta acır sanmıştım ama acımadıda.Ya bende doğum yapalı iki buçuk ay oldu bi kere denedik ve canım yandı o sırada da kız uyandı zaten ve tam birleşme olmamasına rağmen kanlı akıntı geldi bir gün boyunca 40.gün kontrolüme de gittim sorun yok dedi dr ama bu kan neyin nesi bileniniz var mı
Bende aşırı kuruluk var sanırım acı ondan ama kan neyin nesi ki ya anlamadımBende k ştum ama öyle birşey gelmedi benden hatta acır sanmıştım ama acımadıda.
Yirtilma olabilir kasilinca penis girmeye calisirken tam giriste hafif yirtik olusuyor kanama ordan gelebilirBende aşırı kuruluk var sanırım acı ondan ama kan neyin nesi ki ya anlamadım
Aynı benım eşim yalnız değilsin canım çok uzun olmuş yazalı boşadın mı kocayı .Canım eşim evlendiğinden beri böyle. Herkesin böyle olduğunu sanıyor. Evliliğimiz çok kötü diyorum bence gayet iyi diyor. Güleyim mi, ağlayayım mı...
Benim de hamilelikte olmuştu öyleKizlar benimde tam tersi cok istekliyim nedendir acaba evliligim boyunca boyle istek olmamisti.12 senedir evliyim.ve 32 yasinda 3 cocuk annesiyim..en kucugu 6 aylik suan..emzirme hormonlar desem ama digerlerinde oyle olmadi..
Canim hamilelikte zaten vardi aynenhalen devam ediyorBenim de hamilelikte olmuştu öyle
Ben yaşadım neden kaynaklı bilmem ama bi kaç defa oldu sonra olmadıDoğum sonrası ilişkiden sonr hafif leke geliyor benden doktora gittim ama bir şey yok dedi neden kaynaklanıyor bu durum yaşayan varmı
İnş benim de olmaz kafayı takmış durundâım doktor bir şey yok diyor ama içim rahat etmedi sinir bozucu bir şey cinsellikten soğuyacağım tekrar olacak diyeBen yaşadım neden kaynaklı bilmem ama bi kaç defa oldu sonra olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?