Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

Kizlar benimde tam tersi cok istekliyim nedendir acaba evliligim boyunca boyle istek olmamisti.12 senedir evliyim.ve 32 yasinda 3 cocuk annesiyim..en kucugu 6 aylik suan..emzirme hormonlar desem ama digerlerinde oyle olmadi..

Kizlar benimde tam tersi cok istekliyim nedendir acaba evliligim boyunca boyle istek olmamisti.12 senedir evliyim.ve 32 yasinda 3 cocuk annesiyim..en kucugu 6 aylik suan..emzirme hormonlar desem ama digerlerinde oyle olmadi..
Benim de hamilelikte olmuştu öyle

Bende bebeğim doğmadan çok isteksizdim bebeğim şuan 18 aylık daha yeni yeni düzene grıo inanın smdı daha düzenli ve isteklitim yeni evlendiğmde hiç ıstemıodum bebekten snra düzeldi

Doğum sonrası ilişkiden sonr hafif leke geliyor benden doktora gittim ama bir şey yok dedi neden kaynaklanıyor bu durum yaşayan varmı

Benimde 7 ay oldu dogum yapali ikinci dogumum normal dogum oldu iki yil ara ile sorumluluklar ikiye katlandi tekrar hamile kalmak dusuncesi bile psikolojimi alt ust ediyo iliskilerim hep tedirgin bi halde oluyo tekrar ayni aciyi yasamak istemiyorm

Yeni üye oldum nereye mesaj yazacağımı tam çözemedim daha ama acil durum yazmam gerekiyor emzirme döneminde ertesi gün hapı kullanan var mı kaç gün yada saat emzirmemem gerekiyor lütfen yardımcı olabilir misinizzz

Kızlar eşimle doğumdan 10 gün sonra ilişkiye girdik hamile kalmaktan korkuyorum yumurtlama nezaman oluyo bilginiz var mı lütfen bi yardım edin

ilk zamanlarda baya yazılmis ama sonra birakilmis konu bilgi verici bir baslik olmus benim merak ettigim lohusaliktan sonra emzirildigi icin o kisim nasil oluyor:)sonucta bu is bir bütün:)

Dogumdan sonra cinsel yaşam mi? O da ne?:işsiz: nasıl bir hormon düzeni ise aklına bile gelmiyor canın istemiyor:KK43:

X