- 12 Eylül 2011
- 1.025
- 287
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de hamilelikte olmuştu öyleKizlar benimde tam tersi cok istekliyim nedendir acaba evliligim boyunca boyle istek olmamisti.12 senedir evliyim.ve 32 yasinda 3 cocuk annesiyim..en kucugu 6 aylik suan..emzirme hormonlar desem ama digerlerinde oyle olmadi..
Canim hamilelikte zaten vardi aynenhalen devam ediyorBenim de hamilelikte olmuştu öyle
Bende istek sifir
Ben yaşadım neden kaynaklı bilmem ama bi kaç defa oldu sonra olmadıDoğum sonrası ilişkiden sonr hafif leke geliyor benden doktora gittim ama bir şey yok dedi neden kaynaklanıyor bu durum yaşayan varmı
İnş benim de olmaz kafayı takmış durundâım doktor bir şey yok diyor ama içim rahat etmedi sinir bozucu bir şey cinsellikten soğuyacağım tekrar olacak diyeBen yaşadım neden kaynaklı bilmem ama bi kaç defa oldu sonra olmadı
Teşekkürler bu arada en azından tek ben değilmişimBen yaşadım neden kaynaklı bilmem ama bi kaç defa oldu sonra olmadı
Kızlar eşimle doğumdan 10 gün sonra ilişkiye girdik hamile kalmaktan korkuyorum yumurtlama nezaman oluyo bilginiz var mı lütfen bi yardım edin
O iş pek olmadığı icin o kısımda olmuyor benceilk zamanlarda baya yazılmis ama sonra birakilmis konu bilgi verici bir baslik olmus benim merak ettigim lohusaliktan sonra emzirildigi icin o kisim nasil oluyor:)sonucta bu is bir bütün:)
ne kadar oldu bebeginiz olali bir sure olmaso normal tabi ama istememek oluyo mu oyleDogumdan sonra cinsel yaşam mi? O da ne? nasıl bir hormon düzeni ise aklına bile gelmiyor canın istemiyor