• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

Ben de çok korkuyordum, üç ay geçti, ilkin zor gibi gelse de ikincisinde hemen eski kıvama geçiyorsun. Gözde büyütmeye gerek yok. Bana kalsa hemen olurdu ama (:

Kizlar benimde tam tersi cok istekliyim nedendir acaba evliligim boyunca boyle istek olmamisti.12 senedir evliyim.ve 32 yasinda 3 cocuk annesiyim..en kucugu 6 aylik suan..emzirme hormonlar desem ama digerlerinde oyle olmadi..
Yaştan canım sen birde 35 den sonrasını gör🙈

herşey çok açıklayıcı çok güzel. ben 3 yıllık evliyim. şuan bebek düşünmüyoruz. ben bi çocuk sahibi olmayı herkes gibi çok istiyorum ama çok fazla endişelerim var. evlendikten sonra 6 kilo aldım. kızken aşırı zayıftım. şimdi normal 52 kiloyum. buna rağmen kilo alımında kalçamda acayip çatlamalar oldu. hamile olduğumda bu çatlaklar dahada artarsa tam bi facia olurum. tüm vücudum yol haritası gibi olur herhalde. bu yüzden çok korkuyorum ve pisikolojik olarak hamile kalmak istemiyorum. bunu nasıl engelleyebilirim. bunu aramızda yaşamış olanlar elbette vardır. bu durum nasıl atlatılabilir yada nasıl önlenebilir. paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Ben genç kız iken de kilolu biriydim. Evlendikten sonra hemen 5 kg aldım 102 kg ile hamile kaldım ve nerdeyse 25 kg üzerinde kilo aldım. Karnım çok çatladı. Neredeyse ikiz bebek kadar büyüktü çünkü. 4 kg 52 cm doğum yaptım. Ama inan kızımı kucağına aldiğimda,ona her baktığımda bunların hiç birinin önemi yok. Kilo verilir önemli değil. Çatlaklar da bebegimin bana imzası. Malesef çatlak olayı her kadında başka. Eğer vücudun yatkınsa bundan kaçış yok canım. Herkesin başına gelen bişey bu.

5 ay oldu doğum yapalı..eşimle kardeş olduk...çünkü ilişki sırasında canım çok yanıyor..böyle olunca da kendimi çok kasıyorum....sezeryanla doğum yaptım...doğumdan önce böyle bir sıkıntım yoktu..daha ne kadar sürecek bu böyle...doğumdan sonra sadece toplasam 5 kez birliktelik olmuştur o da tam anlamıyla değil güç bela..ben de istek falan da kalmadı..dr a gitmeyi düşünüyorum ama bebek olunca değil dr a tuvalete bile gidemez oldum..:KK43:(((
aslında hepsının sebebı kendımızı kasmamız bnde ılk oldugumda oyleydım sonra kılerde dedım duzelck cok sukur duzeldı bnde sezeryn yptm

Genital estetikte acılı ve pahalı bir işlem değil mi

Benim Bir yildir iliskim var adam evli ve karisini sevmiyor karisiyla yatmiYor bile. Ayrica karisini begenmiyor bile
bunuda rahatlıkla soyluyorsun valla dunyanın sonu gelıyor bugun o kadnn yasadıgını yarın sen yasamazsın bır kadınn canını bır kadın yakıyor allah ımtıhan edıyor ınsanlar ders almıyor

offf bunları okudukça bunalıma giricem :KK43: Bende 6 aylık hamileyim, eşimde biisteksizlik seziyorum ve bu beni çok üzüyo. Kilolarımla dalga geçiyoo:KK43:( ılk 3 ay yardımcı oluyodu her konuda fakat şimdi umurunda bile değil, söyleyince bile zorla yapıo, akşama kadar evde oturuyo olsam zaten yardım beklemem ama akşam saat 8 e kadar çalışıyorum, bide evde iş yapıorum, hiçbirşeye vaktim kalmıyo bu beni bunalıma sokucak :KK43:( eşimin ilgisizliği ve uzak davranması, üzülmemi umursamaması beni çok üzüyo ve kendinden soğutuyo :KK43: çok sıkıldım artık bu durumdan :KK43: aramızda 11 yaş fark var sorun bundanmı kaynaklanıyo anlamıyorum :KK43:( onun bilgisayar hastalığı var akşam bilgisayarın başına bi oturuyo gece yarılarına kadar, oysa ben daha gencim ve bişeyler yapmak bişeyler paylaşmak isityorum... durum böle olunca evlilikten soğuyorum.. içimi döktüm sadece kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum :KK43:(
pcye cok takılmalarıda normal degıl acıkcası bnden tavsıye kontrol et bnm basıma gelmısdı ozaman bnm esımde kılomla bnı eleştrmeye baslıyordu ne ypsam batardı ozamn anladm meger pcde ıs ypıo dedım anlar bskasyla konusurmus cok sukur allah pışmnlk verdı tovbe ettı yaklask ıkı senedr ıyıyız ama senn yasadgn gbı sorunlrı bnı aldatıgında yasadm sadece msjlasmaylada olsa ınsann canı yanıyor

çok destekleyici bir yazı anneler kendimizi yalnız hissetmeyelim :) teşekkürler

Doğumun üzerinden 3ay geçti. Hamileliğin son 3ayı ile birlikte toplam 6aydır eşim bir kez olsun yaklaşmadı. Sanırım doğumdan sonra onun kafasında karısı değilde çocuğunun anası konumuna yerleştim. Çok üzücü bir durum, aynı problemi yaşayan var mı ?

herşey çok açıklayıcı çok güzel. ben 3 yıllık evliyim. şuan bebek düşünmüyoruz. ben bi çocuk sahibi olmayı herkes gibi çok istiyorum ama çok fazla endişelerim var. evlendikten sonra 6 kilo aldım. kızken aşırı zayıftım. şimdi normal 52 kiloyum. buna rağmen kilo alımında kalçamda acayip çatlamalar oldu. hamile olduğumda bu çatlaklar dahada artarsa tam bi facia olurum. tüm vücudum yol haritası gibi olur herhalde. bu yüzden çok korkuyorum ve pisikolojik olarak hamile kalmak istemiyorum. bunu nasıl engelleyebilirim. bunu aramızda yaşamış olanlar elbette vardır. bu durum nasıl atlatılabilir yada nasıl önlenebilir. paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Hamilelik donemi, doğumdan sonraki süreç, her ay adet dönemi vs bir sürü kadınların geçirdiği zor günler var bunlar fiziksel ve ruhsal bitik oldugumuz zamanlar ve sadece kendimiz ne halde olduğumuzu bilebiliriz. Erkeklerin hiç-bir sorunlu donemi olmadığı için hadi yemek ütü yatak yorgan yani. Yani doğaları bu şekilde yaratılmış olabilir fakat kadınların yaşadığı hiç-bir zorluğu tam olarak anladıklarını düşünmüyorum. Normal doğum veya sezeryan bana gore en az 6 ayda toparlanır vücut eğer bunu tam iyileşme süreci olarak düşünürsek buda 1 yıl olmalı.

Back