O kadar pişmanım ki onu çağırdığım için eşim diyor annemin hakkını nasıl ödeyeceksin günlerce bekledi hastanede başında böylece söz sahibi olmuş oluyor annesini mazlum gösteriyorO evdekiler çıldırmış olmalı....Cocuğunu kimseye bırakma ikiz kızlarim oldu annem vefat etti hiç olmadı diyebilirim asla kaynanama baktirmadim ikiz çocuklara ki 32haftalik doğdular 1 hafta hastane de kaldılar aldım ben baktım gece gündüz 40ini bile ben çıkardim herkes gıptayla bakti tosun gibi oldular maşallah.3.cocugum da aynı şekil şimdi 3 çocuğa bakıyorum içi gidiyor bakabilmek için ama ben hallederim biliyor üzerlerinde hiç hakkı yok.Evet geçeli gündüzlü ziyan oldum uykusuz kaldım zayıfladım sosyal hayatım kalmadı ama ona da minnet etmedim söz sahibi olamadı
Anladın mı şimdi anahtar kelime Annemin hakkını nasıl ödeyeceksin?Hastanede bile yanında tutmadım iki doğumumda da onun harici ne yapmak isterse yok sagol ben hallederim derim başta cahillikten iyi niyetten teklifini kabul ederdim meğer kadın oğluna oynuyormuş oğlu da annesini cefakar ilan ederdiO kadar pişmanım ki onu çağırdığım için eşim diyor annemin hakkını nasıl ödeyeceksin günlerce bekledi hastanede başında böylece söz sahibi olmuş oluyor annesini mazlum gösteriyor
Ya işte boşuna dememişler kaynana pamuk ipliği olsa kafanı yarar kavga anında gördüm işte gerçek yüzünü . Eşime gelince onu kendi Haline bıraktım üstüne gittikçe şımarıyorAnladın mı şimdi anahtar kelime Annemin hakkını nasıl ödeyeceksin?Hastanede bile yanında tutmadım iki doğumumda da onun harici ne yapmak isterse yok sagol ben hallederim derim başta cahillikten iyi niyetten teklifini kabul ederdim meğer kadın oğluna oynuyormuş oğlu da annesini cefakar ilan ederdiSen hemen kv yolla canın acisada kalk çocuğunun evinin başına geç
Esin lohusa gibi sanki anasida ikramiyesi. Bu sureci bence herkes tek gecirmeli diye dusunuyorum yada kendi annesi olmali yaninda eger kendi annesi yaninda olmayacaksa tek bakmali anne cocuguna. Yoksa yasanan durumlar hep ayniErken Doğum yaptım 31 haftalık doğdu bebeğim 40 gün küvezde kaldı 2 hafta önce hastaneden taburcu olduk . Bebeğimiz eve geldiğinden beri ben bebeğin odasında yatırıyorum . Bazen kayınvalidem bakıyor ona devrediyorum geceleri o zaman yatak odasına gidiyorum uyumaya eşimin yanına . Eşim bebek çıktığından beri bana karşı soğuk noldu niye böylesin dediğimde de iş stresi diyor iş yerinde mutsuzum diyor . Doğumdan sonra 40 gün bitse diye sayıklayan adam şimdi beni istemez oldu . Ben sordukça sinirleniyor başka kadınlar mı sevişiyorum ne öğrenmeye çalışıyorsun işimde mutsuzum dedi . Ben de üstüne gitmiyorum gittikçe şımarıyor . Bir de bebek eve geldiğinden beri eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli tartışma ama öyle sesler Yükselmiyor sadece geriginlik oluyor aramızda ben de eşime dedim bak dedim sorunlarımızı oturup konuşalım böyle olmaz dedim . Ona da yanaşmadı . Neymiş annesi varmış biz odaya çekilip konuşursak yanlış anlarmış. Dışarı çıkalım diyorum annemi çıkarın için kullanıyorsun dedi bana. Ne yapacağımı şaşırdım. Asıl sorun dün Kayınvalidemin öğleyin birden suratı asılmaya başladı sebebi de biz sürekli tartışıyormuşuz bu iş yürümezmiş herşeyiniz var sizin ki azgınlık falan dedi . İşte ben ayakkabılarımı alıp çıkacaktım siz uyurken gitmedim . Eşim bunları duyunca herşey maddiyat değil kafaların uyuşması önemi olan dedi. Gizli gideceksen ben diye oğlun yok her karı koca arasında olan şeyler dedi . Bu iş yürümez dedi eşim de ne istiyorsun yarın boşanma davası mı açayım yapıcı olacağına kırıcı oluyorsun dedi..beni deli eden de çocuğu da alıp gideyim dedi sen nasıl alıyorsun çocuğumu dedim üstüne atlayacaktım. Yok memleketten annen baban gelsin dedi ben de aileler mi karar verecek bizim geleceğimize dedim. Şu yaşadıklarıma inanamıyorum kayınvalidem benim gözümde iyi biriydi ama beni şoka uğrattı. Eşim desen çok ağr şeyler dedi o esnada ben bekarken daha rahattım yok dışarı çıkıp karı ya Kıza bakıyordum evlilik kötü birşey dedi
İkiniz de bunalmışsınızErken Doğum yaptım 31 haftalık doğdu bebeğim 40 gün küvezde kaldı 2 hafta önce hastaneden taburcu olduk . Bebeğimiz eve geldiğinden beri ben bebeğin odasında yatırıyorum . Bazen kayınvalidem bakıyor ona devrediyorum geceleri o zaman yatak odasına gidiyorum uyumaya eşimin yanına . Eşim bebek çıktığından beri bana karşı soğuk noldu niye böylesin dediğimde de iş stresi diyor iş yerinde mutsuzum diyor . Doğumdan sonra 40 gün bitse diye sayıklayan adam şimdi beni istemez oldu . Ben sordukça sinirleniyor başka kadınlar mı sevişiyorum ne öğrenmeye çalışıyorsun işimde mutsuzum dedi . Ben de üstüne gitmiyorum gittikçe şımarıyor . Bir de bebek eve geldiğinden beri eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli tartışma ama öyle sesler Yükselmiyor sadece geriginlik oluyor aramızda ben de eşime dedim bak dedim sorunlarımızı oturup konuşalım böyle olmaz dedim . Ona da yanaşmadı . Neymiş annesi varmış biz odaya çekilip konuşursak yanlış anlarmış. Dışarı çıkalım diyorum annemi çıkarın için kullanıyorsun dedi bana. Ne yapacağımı şaşırdım. Asıl sorun dün Kayınvalidemin öğleyin birden suratı asılmaya başladı sebebi de biz sürekli tartışıyormuşuz bu iş yürümezmiş herşeyiniz var sizin ki azgınlık falan dedi . İşte ben ayakkabılarımı alıp çıkacaktım siz uyurken gitmedim . Eşim bunları duyunca herşey maddiyat değil kafaların uyuşması önemi olan dedi. Gizli gideceksen ben diye oğlun yok her karı koca arasında olan şeyler dedi . Bu iş yürümez dedi eşim de ne istiyorsun yarın boşanma davası mı açayım yapıcı olacağına kırıcı oluyorsun dedi..beni deli eden de çocuğu da alıp gideyim dedi sen nasıl alıyorsun çocuğumu dedim üstüne atlayacaktım. Yok memleketten annen baban gelsin dedi ben de aileler mi karar verecek bizim geleceğimize dedim. Şu yaşadıklarıma inanamıyorum kayınvalidem benim gözümde iyi biriydi ama beni şoka uğrattı. Eşim desen çok ağr şeyler dedi o esnada ben bekarken daha rahattım yok dışarı çıkıp karı ya Kıza bakıyordum evlilik kötü birşey dedi
Bebek evliliği kurtarır soyleYa gerçekten bebek olduktan sonra çiftler birbirine tahammülsüzleşiyor,çünkü herşeyle kadın uğraştığı için.Hepimiz duyardık bebek evliliği kurtarır diye bence hiç alakası yokmuş
Genelleme yapmayayım ama erkekler çocuk bakmanın sadece kadının göreviymiş gibi gördüklerinden bu da kadını yıpratıyor.Bebek evliliği kurtarır soyle
2 tarafta merhametliyse evet bebege dayanamadıkları icin evliligi surdururler ama 1 tarafta bile vicdan yoksa
Bebek cocuk daha kotu yapar herseyi ve evliligi bitirir
Yani vicdanli ana babada cocuk evliligi tutan bir etkenken adam vicdansızsa cocuğa rağmen terkediyo artan problemlerden
Cunku cocuk demek sonsuz sorumluluk problem demek
KesinlikleGenelleme yapmayayım ama erkekler çocuk bakmanın sadece kadının göreviymiş gibi gördüklerinden bu da kadını yıpratıyor.
Çocuk isterler ama bakmaya sıra gelince yok.Kayınvalidem bakarım diyordu çalışmaya girdi,hoş ona güvenip bırakmazdım da zaten ama arada annem dinlensin diye bırakabilirdim.Eşime senden ikinci çocuk istemiyorum dedim.Kesinlikle
Sdce erkek değil erkek aileside oyle goruyo
Hatta benimki ve aileside git calıs derdi 3 cocuga kim bakcak demezdide git calıs para kazan derdi
Sanki 3 cocuga bakan vardı da ben calısmadım
Aldıgım krese gitcek hatta kazancım yetmez krese bakıcıya dediysem de anlamıyodu
Beni tembellikle suclardı bide
İyi demişin kız boylelerine 1 bile fazlaÇocuk isterler ama bakmaya sıra gelince yok.Kayınvalidem bakarım diyordu çalışmaya girdi,hoş ona güvenip bırakmazdım da zaten ama arada annem dinlensin diye bırakabilirdim.Eşime senden ikinci çocuk istemiyorum dedim.
Biraz sarsılıyor. İlişkiler gerilimli oluyorhep derler en sağlam evlilikler bile bebeğin gelişiyle şöyle bi sarsılır diye...
umarım geçicidir...
inşallah bizde de bunlar yaşanmaz...