Doğum sonrası bunalım

O kadar pişmanım ki onu çağırdığım için eşim diyor annemin hakkını nasıl ödeyeceksin günlerce bekledi hastanede başında böylece söz sahibi olmuş oluyor annesini mazlum gösteriyor

Bi kere sen logusasin hadi eşin anlamiyor kv den demi halden anlamiyor bu nasil kadın. Sanane yani karı koca arasina girip uzerine bir de sonuc tayin ediyorsun.
Erkeklerin bocalamasi olayi dediğinize katılabilirdim yalniz bu evli olmasaydim kari kiza bakardim igrenc cümlesi uzerine ve sizin yaklasmaniz esinizin kaçması da eklenince hic de bebek geldi bocaladi fikrinize katılmıyorum. Adamin derdi başka kvniz ne zaman gidecek premature de olsa tek basiniza mis gibi bakarsiniz defolsun gitsin bir zahmet.

O kadar pişmanım ki onu çağırdığım için eşim diyor annemin hakkını nasıl ödeyeceksin günlerce bekledi hastanede başında böylece söz sahibi olmuş oluyor annesini mazlum gösteriyor
Anladın mı şimdi anahtar kelime Annemin hakkını nasıl ödeyeceksin?Hastanede bile yanında tutmadım iki doğumumda da onun harici ne yapmak isterse yok sagol ben hallederim derim başta cahillikten iyi niyetten teklifini kabul ederdim meğer kadın oğluna oynuyormuş oğlu da annesini cefakar ilan ederdi Sen hemen kv yolla canın acisada kalk çocuğunun evinin başına geç

Ya işte boşuna dememişler kaynana pamuk ipliği olsa kafanı yarar kavga anında gördüm işte gerçek yüzünü . Eşime gelince onu kendi Haline bıraktım üstüne gittikçe şımarıyor

En kısa sürede kayınvalideyi yollayın.
Benim çocuğumu almayı aklına getirebilen insanı ben evde tutmam. Artık kendi başınıza bakabilirsiniz bence.
Evde durdukça gerilim olacak.

Esin lohusa gibi sanki anasida ikramiyesi. Bu sureci bence herkes tek gecirmeli diye dusunuyorum yada kendi annesi olmali yaninda eger kendi annesi yaninda olmayacaksa tek bakmali anne cocuguna. Yoksa yasanan durumlar hep ayni

İkiniz de bunalmışsınız
Kv gitsin artık bebeğe kendiniz bakın

Ya gerçekten bebek olduktan sonra çiftler birbirine tahammülsüzleşiyor,çünkü herşeyle kadın uğraştığı için.Hepimiz duyardık bebek evliliği kurtarır diye bence hiç alakası yokmuş
Bebek evliliği kurtarır soyle
2 tarafta merhametliyse evet bebege dayanamadıkları icin evliligi surdururler ama 1 tarafta bile vicdan yoksa
Bebek cocuk daha kotu yapar herseyi ve evliligi bitirir
Yani vicdanli ana babada cocuk evliligi tutan bir etkenken adam vicdansızsa cocuğa rağmen terkediyo artan problemlerden
Cunku cocuk demek sonsuz sorumluluk problem demek

Genelleme yapmayayım ama erkekler çocuk bakmanın sadece kadının göreviymiş gibi gördüklerinden bu da kadını yıpratıyor.

Genelleme yapmayayım ama erkekler çocuk bakmanın sadece kadının göreviymiş gibi gördüklerinden bu da kadını yıpratıyor.
Kesinlikle
Sdce erkek değil erkek aileside oyle goruyo
Hatta benimki ve aileside git calıs derdi 3 cocuga kim bakcak demezdide git calıs para kazan derdi
Sanki 3 cocuga bakan vardı da ben calısmadım
Aldıgım krese gitcek hatta kazancım yetmez krese bakıcıya dediysem de anlamıyodu
Beni tembellikle suclardı bide

Çocuk isterler ama bakmaya sıra gelince yok.Kayınvalidem bakarım diyordu çalışmaya girdi,hoş ona güvenip bırakmazdım da zaten ama arada annem dinlensin diye bırakabilirdim.Eşime senden ikinci çocuk istemiyorum dedim.

İyi demişin kız boylelerine 1 bile fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…