- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.317
- 37
hanfendi kusura bakmayın ama size ne oluyorbuna mı takıldınız allahım yorum yapmak için yapıyosunuz.Şöyle gereksiz mesajları okuyunca konu sahibi yerine ben sinir oluyorum
İnan hepsi geçecek çok da güzel bakacaksın bebeğine şu an tek istediği senin kucağında olmak bebeğinle bolca vakit geçirmeye çalış her fırsatta sarıl okşa bir birinize iyi geleceksiniz bir kaç ay sonra bu günleri hatırlayıp ne kadar büyük bir yol kattediginizi göreceksin inşallahTeşekkür ederim yazdıklarınız için çok zor bi süreçten geçiyorum ilk bebeğim ayrıca prematüre erken Doğum yaptım bakabilecekmiyim bocalaması bi yandan lohusalık sendromu eşimin soğuk tavırları zor bi süreçten geçiyoruz
Kayınvalidemin yeni Doğum yapmış anneye çocuğu alıp gideyim demesi çok normal gelmedi banaEşinizle öncesinde sorunlar varsa bebekle birlikte durum daha kötü olabiliyor ama her evlilikte dogum sonrası böyle gürültüsüz tartışmalar bile olmuyor.
Kayınvalideniz bu gerginliği hissettiyse böyle demesi normal, belki silkelenin diye böyle diyor. Yani basit şeylerden tartışma oluyorsa uzatmayın bunu, kadın rahatsız olmuş olabilir.
Eşinizin dedigi cümle de çok kırıcı, ister gerçek olsun ister olmasın. Yeltendigi birşeyler var anlamı cıkıyor bundan.
Eşim çok mantık adamı mantığına yatmadığı herşey için benle kavga ederKayınvaliden çocuk bakmaktan bunalmış olabilir..
Bence evine barkına gitsin..
Eşin de iletişime her türlü kapalı.
Hep mi böyleydi mesela?
tabi alakası yok hamilelik bizde lohusalik bizde aylarca cocuga resmen tek basimiza bakiyoruz emzir gazini ciksr altini degis gece kalk emzir uyumazsa uyuma neden sen izinlisin beyimiz ise gidecekmis sabah kalkip.Ya gerçekten bebek olduktan sonra çiftler birbirine tahammülsüzleşiyor,çünkü herşeyle kadın uğraştığı için.Hepimiz duyardık bebek evliliği kurtarır diye bence hiç alakası yokmuş
Eşim desen çok ağr şeyler dedi o esnada ben bekarken daha rahattım yok dışarı çıkıp karı ya Kıza bakıyordum evlilik kötü birşey dedi
Eşim çok mantık adamı mantığına yatmadığı herşey için benle kavga eder