Doğum sonrası bunalım

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
Erken Doğum yaptım 31 haftalık doğdu bebeğim 40 gün küvezde kaldı 2 hafta önce hastaneden taburcu olduk . Bebeğimiz eve geldiğinden beri ben bebeğin odasında yatırıyorum . Bazen kayınvalidem bakıyor ona devrediyorum geceleri o zaman yatak odasına gidiyorum uyumaya eşimin yanına . Eşim bebek çıktığından beri bana karşı soğuk noldu niye böylesin dediğimde de iş stresi diyor iş yerinde mutsuzum diyor . Doğumdan sonra 40 gün bitse diye sayıklayan adam şimdi beni istemez oldu . Ben sordukça sinirleniyor başka kadınlar mı sevişiyorum ne öğrenmeye çalışıyorsun işimde mutsuzum dedi . Ben de üstüne gitmiyorum gittikçe şımarıyor . Bir de bebek eve geldiğinden beri eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli tartışma ama öyle sesler Yükselmiyor sadece geriginlik oluyor aramızda ben de eşime dedim bak dedim sorunlarımızı oturup konuşalım böyle olmaz dedim . Ona da yanaşmadı . Neymiş annesi varmış biz odaya çekilip konuşursak yanlış anlarmış. Dışarı çıkalım diyorum annemi çıkarın için kullanıyorsun dedi bana. Ne yapacağımı şaşırdım. Asıl sorun dün Kayınvalidemin öğleyin birden suratı asılmaya başladı sebebi de biz sürekli tartışıyormuşuz bu iş yürümezmiş herşeyiniz var sizin ki azgınlık falan dedi . İşte ben ayakkabılarımı alıp çıkacaktım siz uyurken gitmedim . Eşim bunları duyunca herşey maddiyat değil kafaların uyuşması önemi olan dedi. Gizli gideceksen ben diye oğlun yok her karı koca arasında olan şeyler dedi . Bu iş yürümez dedi eşim de ne istiyorsun yarın boşanma davası mı açayım yapıcı olacağına kırıcı oluyorsun dedi..beni deli eden de çocuğu da alıp gideyim dedi sen nasıl alıyorsun çocuğumu dedim üstüne atlayacaktım. Yok memleketten annen baban gelsin dedi ben de aileler mi karar verecek bizim geleceğimize dedim. Şu yaşadıklarıma inanamıyorum kayınvalidem benim gözümde iyi biriydi ama beni şoka uğrattı. Eşim desen çok ağr şeyler dedi o esnada ben bekarken daha rahattım yok dışarı çıkıp karı ya Kıza bakıyordum evlilik kötü birşey dedi

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım kayınvalidemle o kadar iyiydik ki her gün kaç kere konuşurduk ama doğumdan sonra tartıştık bayağı hem de bende çok laflar söyledim çünkü beni şoka uğrattı boş yere alınganlıklar yaptı ben yeni doğum yapmışken bide onlarla uğraştım gerçekten çok kötü günlerdi.Eşimle lafta aramızda sorun yoktu annesinin olayı hariç o ikimizede kızıyodu fakat 3 aylıkken bebeğim bir kadınla mesajlaşmasını yakaladım sizde takipte kalın.Hiç belli olmaz bu erkeklerin napacağı

Sakin olun önce. Eşiniz be kayinvalideniz gerçekten şaşırmışlar. Ama siz uzak durun onlardan.kayinvalideniz kendi evine gitsin siz çocuğunuzla kendiniz ilgilenin.Cocugunuz sizi eşinizle yaklaştıracak.Biraz sabredin.erken doğum ve bebeğinizin kuvezde 40 gün kalması herkesi germiş olabilir.

hep derler en sağlam evlilikler bile bebeğin gelişiyle şöyle bi sarsılır diye...
umarım geçicidir...
inşallah bizde de bunlar yaşanmaz...

hep derler en sağlam evlilikler bile bebeğin gelişiyle şöyle bi sarsılır diye...
umarım geçicidir...
inşallah bizde de bunlar yaşanmaz...
Ya gerçekten bebek olduktan sonra çiftler birbirine tahammülsüzleşiyor,çünkü herşeyle kadın uğraştığı için.Hepimiz duyardık bebek evliliği kurtarır diye bence hiç alakası yokmuş

Ya gerçekten bebek olduktan sonra çiftler birbirine tahammülsüzleşiyor,çünkü herşeyle kadın uğraştığı için.Hepimiz duyardık bebek evliliği kurtarır diye bence hiç alakası yokmuş

ben de inanmıyorum bebek evliliği kurtarır olayına...
aksine çoğu zaman sarsıyor temeller kötüyse yıkıyor bile...
kadının hormonal süreçleri ani değişime giriyor mesela kafası zaten dağınık...
erkek desen eve yeni biri geldi ve ilgi ona kaydı kıskanıyorlar biliçaltında...
kayınvalideler işin içine dahil olmak için fırsat bulmuş oluyor..

Allah kımseye o zor zamanları yaşatmasın...
yaşayana da yardım etsin:..

Bu cümlenin üstüne senin yerinde olsam ya kayınvalideyle kocayı ikisini beraber evden gönderirim, ya da çocuğumu da alıp evi terkederim. Sen yeni doğum yapmış bir annesin, bu nasıl bi saygısızlık?

Ben olsam çocuğumu da alır ailemin yanına giderdim bir süre. Yalnız kalsınlar da biraz kendilerine gelsinler. Kayınvalideniz neden sizde kalıyor? Ben sezeryan olduğum halde yanımda kimse kalmadı 4. günden sonra. İlk 1 ay zor oldu ama sonra alıştım. Bebek eşiniz ve sizinle aynı odada kalsaydı ve geceleri o da uyansaydı sizinle birlikte. Fazla şımarmış bence.

Ailenizin yanına gitme imkanınız varsa bir süre oraya gidip sakince düşünün derim

Tam tersine bebek, evliliği bir güzel tartar,biçer, ölçer, döver.. Bağınızın en büyük sınavıdır bebek.

Sizin sanki doğumdan önce de problemleriniz vardı eşinizle. Evlendiğime pişman oldum vs demiştiniz yanlış mı hatırlıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…