Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben vermiyorum versem dicem ama yinede sütün varsa fazla vermemeye çalış bırak millet desin nederse. dediğin gibi bende gıcık oluyorum diyenlere. göğüslerim patlıcak sütten hala doymuyormu bu çoçuk sütmü yok var diyorum kaliteli değildir yok yağlı olucak. bebişim 2 aylık 3 aylık gelişiminde gidiyor daha ne yapim ben hava verip şişireyimmi çocuğu.
buarada benim bebiş doğduğunda 4kg 52.5cm 1.ayda 4790 56cm 2.ay kontürolünde 6180 gr 61.5cm
mrb arkadaşlar benim kızımda 3500 doğdu sarılık oldu hastaneden çıkarken 3000 grdı 23 günlükken dra götürdüm 3600 olmuştu 3500 doğum kilosu deyince mamaya başla beslenememi şdedi zaten kayınvalidem başımda emzirirken emiyomu yutkunuyomu doymadımı mama wrelim bu gün sütün iyi bugün kötü diye diye psikolojimi mahvetti bidegörenler aaaaaaaaaaa ne küçüüük diyince mahvoldum şimdi mama veriyorum memede emiyo gece memeyle idare ediyoruz mama werenler günde nekadar mama yiyo neysen mesela cevap yazarsan sevnirim gördüğünde.35 günlük olduğunda 4150 gr olmuş kızım şimdi hıı bak besleniyo artık diyolar ayyyy gıcık oluyorum hadimama vermeye yawaş yawaş alışıcam da nekadar sıklıkla ne kadar weriyosunuz onu merak eşdyorum
Bu gece bebişimin burnu çok tıkantı doktora gittik kızımı tarttılar biraz zayıflamış gibide gelmişti bana ama 5500 gr olmuş yavru kuşum doktor teyzesi de iyi gidiyor dedi. Grip olmuş kuzucum damla kullanıyorum şimdi (
mrb tanyeri. benim bebiş 20 mayısta 3450 gr sezeryanla oldu. kan şekeri düşük olduğu için dr hemen mama verin demiş. mama yemiş kızım. beni emmekte zor geldi. sonra sütüm çok azdı mama takviyeli gittik. 25 günlükken ağzında pamukçuk oldu ememedi. o gün vermedim göğsümü. zaten tek göğsümde az süt vardı. ucuyda yaraydı üstelik. vermediğim günün akşamına göğsüm iltihap kaplamış. demekki yaralı emmiş bebiş beni. iltihabını sıktık. yok iltihabı aksın damarlar açılsı diye soğan sardık :1shok: ağzı geçmeye başladı. 3. gün kaç gündür vermiyorsun dediler. dedim bugün 3. gün. emmesin artık durgun süt iyi olmaz dediler. kestim bende. ikimiz içinde eziyetti. biliyorum anne sütü çok sağlıklı yerini hiçbirşey dolduramaz ama olmayınca da olmuyor. benimde çok psikolojim bozulmuştu artık rüyamda emziriyordum. süt gelsin diye yemediğim içmediğim kalmadı. 25 günlükken tamamen mamaya geçtik. şimdi mamayla büyüyor. 30 mg mamadan başladık şimdi 3 saatte bir 120 miligram mama yiyor. gelişimi iyi diyor doktorumuz. dün aşımız vardı. 5 li karma aşıyla verem aşımız vardı. sorunsuz atlattık geceyi. hayırlısı neyse o olsun kimsenin bebişlerine nazar değmesin
Bu gece bebişimin burnu çok tıkantı doktora gittik kızımı tarttılar biraz zayıflamış gibide gelmişti bana ama 5500 gr olmuş yavru kuşum doktor teyzesi de iyi gidiyor dedi. Grip olmuş kuzucum damla kullanıyorum şimdi (