Doğumda insan annesini istiyor. Anne ve eş. Başkasını çağırmadım bile
Ben bu konuları ilk hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle konuşacaktım o benden önce davrandı…
Kadının yanında annesi olmalı, ben kv yanında çocuk emziremem….
Hastanede bile doğurduktan sonra annene haber verirsin dedim
Noldu Allah aşkına
İnşallah canım. Kayınvalidem daha dinamik annem uyuyor yoruluyor ayakları ağrıyor terliyor ve horluyorTecrübe sahibi değilim malesef ama bence annem ya da kv falan diye düşünmeyin kim daha dinamikse onu çağırın. Şimdiden tebrik ederimm kolay bir doğum geçirirsiniz umarımm
AhahaBen bu konuları ilk hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle konuşacaktım o benden önce davrandı…
Kadının yanında annesi olmalı, ben kv yanında çocuk emziremem….
Hastanede bile doğurduktan sonra annene haber verirsin dedim
Ahahabenimde doğurmadan konuşmam lazım. Yalnız ben anneme haber verip kaynanama haber vermezsem ağlar ve daha da benimle konuşmaz ben senin annen değilmiyim diye
Kv yanında emzirememe güldüm. Musalla taşlarının arasında oturup emzirmiş biri olarak.Noldu Allah aşkına
Eltime de söyledim, çocuğu görmeye geliriz dedi…Kv yanında emzirememe güldüm. Musalla taşlarının arasında oturup emzirmiş biri olarak.
İnşallah canım eşim işe başlayınca tek kalacağım zaten o varken dinlenip sonrasında gelmesi daha mantıklı. Kaynanamda işte. Haftasonu da kaynanam destek olur ya da olmaz tek alışırım. Annem çok kaygılı ve panik üstelik eski kafa. Umarım kimse canımı sıkmazBen olsam anneme derim ki anne sen dinlen dogumdan sonra esim kalsin yanimda, sen evde daha cok lazimsin bana
Eve gecince annemi de cagirirdim soyle 4 5 gun kalmasini isterdim
Sonra gunduzleri ugrayabilir
Sen gelme degil de, sende cok yoruldun az dinlen diyim birkac gun kimse olmadan alisma sureclerine girerdim
Kv ise gelir gider zaten alt kattaymis
Bu donemde kendi kafa huzurun icin nasil rahat ediyorsan oyle yap
Aman ayip olcak aman trip yemeyeyim diye dusunursen kendine edersin ve bu donemler asla unutulmuyor
Saglicakla al kucagina
Ağlıyo ya emmek için bebek. Ulan feriştahı gelsin gözün görmüyo. Rahatsız olan kendi çıksın. Meme bebeğe aittir.Eltime de söyledim, çocuğu görmeye geliriz dedi…
Emzireceğim zaman dışarı çıkacaksınız ama dedim
Sende ilk başta benim gibisindir sonradan açılmışsındır ya ben nasıl açayım