- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
Ayy canım benim ne güzel yazmışsın öyle yaa :) yemin ediyorum ben erkek olsam sana aşık olabilirdim şu an :) çok tatlısın valla. Amin canım benim. İnşallah :) Rabbim herşeyinde sana kolaylıklar versin, herşeyleri gönlüne göre versin :) Rabbim dualarını kabul, günahlarını af eylesin inşallah :)Kızlar hepinize tek tek teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Sabahtan beri bu konuyu takip ediyorum, tek tek bütün yorumları okuyorum ve okumaya devam edeceğim.
Benim doğum korkum var, hamile değilim ama Ocak ayında Allah nasip ederse çalışmalara başlamayı düşünüyorum. Normal doğumdan o kadar korkuyordum ki, sezaryeni tercih etmeyi düşünüyordum. Bu korkumdan dolayı gebe kalmaya da korkuyordum.
Bütün bu yazdığınız samîmi doğum sancısı hikayeleriniz ve hissettikleriniz benim korkumu yenmeme vesîle oldu. Nasıl oldu bilmiyorum ama hepinizin sâyesinde şu an bebek sahibi olmaya hiç korkmuyorum, korkumu yendim. Allah hepinizden râzı olsun. Bu korku benim için çok ama çok önemli bir seviyedeydi ve çok sıkıntılı bir durumdu, hergün doğumu düşünüyordum daha hamile kalmadan.
Bu konuyu açtığın için senden Allah razı olsun canım. Yeni evlenmiş ve korkuları olan bir kardeşinin hayâtının tâmâmen değişmesine vesîle oldun. @umut_kelebeqi Allah sağlık ve sıhhat ile meleğini tez zamanda kucağına almayı nasîb etsin...
Ayy canım benim ne güzel yazmışsın öyle yaa :) yemin ediyorum ben erkek olsam sana aşık olabilirdim şu an :) çok tatlısın valla. Amin canım benim. İnşallah :) Rabbim herşeyinde sana kolaylıklar versin, herşeyleri gönlüne göre versin :) Rabbim dualarını kabul, günahlarını af eylesin inşallah :)
olumlu dogum hikayeleri paylasalim lutfen :)Dogum sancisi hic kolay degil kardesim ilk zamanlar dogummus bebekmis gebeymis bilmem neymis duymak bile istemiyorsun. Benim siddetli sancim toplasan 3 saat bile surmemistir ama omrumden omur gitti. ozellikle bebek dogum kanalina dustugu anda artik dayanilmaz oluyo. Ben kemiklerim ayrildi sandim o anda. Neyse 2.ye istemeden hamile kaldim korkuyor muyum evet korkuyorum ama yinede normal dogum istiyorum. O agrilar cocuk dogdugu anda bitip gidiyor sukur ki devam eden bir sey degil. Ayrica zor olmasina ragmen 2.yi yapmislar vs diyorsunuz ya insan ne yasarsa yasasin unutuyor o bebek kokusunu tekrar isteye biliyor :) Buarada bende sanci nasil olacak nasil anliycam falan demistum ama dogum sancisi oldugunu hiasettiriyor :)
ben ilk once yani ilk hamileligimde ta 7 aylikken 1 cm aciklik oldugunda bu kelimeyi anlamamistim ebe bana agri esigin yuksek senin demisti tabi 7 aylikken 1 cm aciklik vardi ha dogurdm ha dogurcam diyodum tecrubesiz oldugmz icn her sancida acile gidiyoduk ama bebisim 40 hafta 3 gunluk dogduOlumlusu su canim agri esigin yuksekse pit diye doguruyorsun