Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzde yüz diyemem ama büyük oranda alıştım.Siz alıştınız mi bebekli hayat a.Ben korkuyorum Allah yoklugunu aratmasin ama cocuk cok buyuk sorumluluk.
Konusahibi normal doğum diyorum.En yakin arkadaslarim kesinlikle öneriyorlar
Kızlar, 32 haftalık hamileyim o kadar heyecanlıyım ki anlatamam :). Çok kötü geçti hamileliğimin ilk ayları ama çok şükür bitti hepsi. Şimdi doğum korkusu sardı beni doktorum 3 nisana gün verdi sezeryan için (ben sezeryan talep ettim çünkü) normal doğumdan çok korkuyorum. Arada videolara bakıyorum ve yapamam diyorum,bu yüzden sezeryan istedim. Ama sezeryan doğum bana hep şöyle geliyor "bebeğin zamanı gelmeden hadi bakalım bitti, çıkıyorsun" bu demek gibi geliyor ve üzülüyorum da. Normal doğum çok mu zor kızlar, nolur bana bir fikir verin?
Kesinlikle katılıyorum.Isteğe bağlı sezaryen oranının bu kadar yüksek olmasında hekimlerin payı var diye dusunuyorum. Ne de olsa ne zaman başlayacağı belli olmayan bi doğuma ha deyince kalkıp gelmek yerine sezaryen tarihi vermek daha kolay geliyor olsa gerek. Ama anne icin de bebek icin de en doğalı normal dogum. 41. Haftada normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. Doğumum dr tarafından başlatıldı (suni sancıyla degil) bu yüzden kasılmalarım doğal dogum sancılarından daha fazlaydı ama gene de başa çıkılamayacak gibi değildi. En sonunda oğlumu kucagim a almak, doğumuna şahit olmak hepsine degdi.
2 doğum seklini de yaşayan 3 tanıdığım var 3 u de normal doğum daha iyi diyor. Ben 2 sezaryen oldum zor eğer normal olabilirse normal doğuma gir.Kızlar, 32 haftalık hamileyim o kadar heyecanlıyım ki anlatamam :). Çok kötü geçti hamileliğimin ilk ayları ama çok şükür bitti hepsi. Şimdi doğum korkusu sardı beni doktorum 3 nisana gün verdi sezeryan için (ben sezeryan talep ettim çünkü) normal doğumdan çok korkuyorum. Arada videolara bakıyorum ve yapamam diyorum,bu yüzden sezeryan istedim. Ama sezeryan doğum bana hep şöyle geliyor "bebeğin zamanı gelmeden hadi bakalım bitti, çıkıyorsun" bu demek gibi geliyor ve üzülüyorum da. Normal doğum çok mu zor kızlar, nolur bana bir fikir verin?
Ablanızın yaşadığı duygu da değişik bişeymiş ben de sezeryan oldum hiç öyle bir duygu olmadı çok şükür 9 ya karnımda taşımışım sezeryan ameliyatı olmuşum 2 3 gün oldukça acı çekmişim ilk günün acısı hele müthiş bişeydi normal doğum kadar benim de yaptığım doğum takdir edilesi bir durumBen normal doğumu tercih ederdim kesinlikle. Ablam sezaryen ile doğum yaptı, hastaneden çocuk vermişler gibi hissettim ilk önce kavrayamadım diyor. Keşke normal doğumu seçseydim diyordu hep. Tabi geçici bir şey bu, her şekilde sonu sonsuz sevgi:) Sağlıkla ilgili bir durum yoksa en en sağlıklısı kesinlikle normal doğum. Bunun eğitimini aldım zamanında. O duygular çok özel, çok güzel. Ve anneler o kadar güçlü ki..sandığından çok daha fazlası.. o an aslında kendileri de yeniden doğuyor, güzel çok özel bir evre.. Yine de ister sezaryen olsun ister normal doğum.. bu güzel zamanlarını endişeyle geçirme.. Her şey çok güzel olur umarım
Evet katılıyorum sezaryen de bir doğum şeklidir ve belden uyusunca zaten doğar doğmaz görüyoruz bebekleri çok mükemmel bir şey. ben 1 gün sancı odasında kaldım normal doğuranlar yürüyor hemen bebeklerini kucaklarına alıp oturuyordu sadece o bakımdan onlara ozenirdim. sezaryenle 2 gün ağır geçer 1 haftaya kadar da tam toparlaniyorAblanızın yaşadığı duygu da değişik bişeymiş ben de sezeryan oldum hiç öyle bir duygu olmadı çok şükür 9 ya karnımda taşımışım sezeryan ameliyatı olmuşum 2 3 gün oldukça acı çekmişim ilk günün acısı hele müthiş bişeydi normal doğum kadar benim de yaptığım doğum takdir edilesi bir durum
Ben de belden uyuşmaydı bana da gösterdiler bebeğimi normal doğum yapanlar da 1 ay poposu üzerine oturamıyorlar her iki doğumun da kendine göre zorluğu var ben normal doğum yapabilecek biri değildim ve sezeryan oldumEvet katılıyorum sezaryen de bir doğum şeklidir ve belden uyusunca zaten doğar doğmaz görüyoruz bebekleri çok mükemmel bir şey. ben 1 gün sancı odasında kaldım normal doğuranlar yürüyor hemen bebeklerini kucaklarına alıp oturuyordu sadece o bakımdan onlara ozenirdim. sezaryenle 2 gün ağır geçer 1 haftaya kadar da tam toparlaniyor