- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi kirgincicekler
Aynen ya ya farketmezsem diye ödüm kopuyor sürekli takipteyim
Ya daha yapışkan bir sıvı olduğundan anlatız diye düşünüyorum be zaten 2 3 kere duş alıyorum günde sıcaktan her seferinde kontrol ediyormevet oyle bide banyo yaparken suyumuz gelince nasil anlariz aklima takildi
Akisina birakmak lazim ama birakamiyoruz iste.
ben her koltuktan kalktigimda koltugu kontrol ediorum suyum gelir sizarsa gormem die okadar piskopata bagladim
Ya daha yapışkan bir sıvı olduğundan anlatız diye düşünüyorum be zaten 2 3 kere duş alıyorum günde sıcaktan her seferinde kontrol ediyorm
En azından yalnız değilmişim ruh hastası oldum diye korkuyprdum
Yapiskan mi ?
aa oglemiymis ben bilmiorum saniorum ki sicak su akacak
Hahahayok yanliz degilsin kuzum
Akıntı gibi daha yoğun oluyormuş galiba
Birde benim sütüm gelmeye başladı galiba varmı sizdede
Hea benim 1 aydir gelio 30 haftadan beri geliodu hafta bir felan.
simdk 2 gunde 1 akio ilk sizlio sonra beyaz sivi birakio tisortume.
Sonrada kuruyo kaskati oluo tisortumun o bolumu ilk esim fark etmisti aa gogsun islandi die bir baktim tisortum islanmis
Demekkş herkeste fsrklı oluyor benim yeni daha belki de senin süTün fazla olacak demektir benim az bilmiyor m
kizlar benim sutum falan yok goguslerimde yumuşak sert falan deyil.yoksa sutum olmayacakmi sizinki gelmeye başlamiş benim nezaman gelir
bi defa siktim yok canimGelir canim gelir merak rtme belki gelio sen hissetmiosun.
benim sudyenim siyah bazen bakiorum bzeyaz pihtili bisiler var uca dogru.
kizlar 37+4 um bugun .normall dogumdan cok korkuyorum sezeeryanada kesinlikle karşiyim.dun agrilarim vardi o kadar korkuyorumki hemen elim ayagim titriyor carpinti fenalik hissi geliyor bayilacak gibi oluyorum nasil olacak diye uyku duzenim bile bozuldukorkumu nasil yene bilirim
bi defa siktim yok canimmalesef
Benimde ilk ama nedense korkmuyorum . Allah kulunu yalnız bırakır mi?ilk gebelik olunca acemi oluyor insan Allah tum hamislerin yardimcisi olsun
amin canim Allah seninde yardimcin olsun bi avazda doguralim inşallahBu güne dek doğum yapmış ve yapmaya devam eden milyarlarca kadını düşün.. dogurdugun saniye tüm acıların ve endişelerin son bulacak.. bunu düşün.. sanki bebeginle birlikte sen de yeniden dogacaksin..
Benim ilk dogumumda başıma gelenler pişmiş tavuğun bile başına gelmemişti inan.. Ama tüm bunlara rağmen yine hamile kaldım.. korkuyorum korkmasına ama.. hepsini mükemmel anılar ile degistirecegimi biliyorum..
Allah sana da bir avazda doğurmayı nasip etsin.. sağlıcakla al bebisini kucağına..