DOGUM korkusu :/ nasil yenerim

Birde benim sütüm gelmeye başladı galiba varmı sizdede

Hea benim 1 aydir gelio 30 haftadan beri geliodu hafta bir felan.
simdk 2 gunde 1 akio ilk sizlio sonra beyaz sivi birakio tisortume.
Sonrada kuruyo kaskati oluo tisortumun o bolumu ilk esim fark etmisti aa gogsun islandi die bir baktim tisortum islanmis

Demekkş herkeste fsrklı oluyor benim yeni daha belki de senin süTün fazla olacak demektir benim az bilmiyor m

Demekkş herkeste fsrklı oluyor benim yeni daha belki de senin süTün fazla olacak demektir benim az bilmiyor m

Insallah bol olur sutumuz birtanem ogle deme benim az felan die. Dogumdan sonra
hem ne kadar cok emzirirsek okadar bollasirmis sutumuz bilginiz olsun

kizlar benim sutum falan yok goguslerimde yumuşak sert falan deyil.yoksa sutum olmayacakmi sizinki gelmeye başlamiş benim nezaman gelir

kizlar benim sutum falan yok goguslerimde yumuşak sert falan deyil.yoksa sutum olmayacakmi sizinki gelmeye başlamiş benim nezaman gelir

Gelir canim gelir merak rtme belki gelio sen hissetmiosun.
benim sudyenim siyah bazen bakiorum bzeyaz pihtili bisiler var uca dogru.

Bu güne dek doğum yapmış ve yapmaya devam eden milyarlarca kadını düşün.. dogurdugun saniye tüm acıların ve endişelerin son bulacak.. bunu düşün.. sanki bebeginle birlikte sen de yeniden dogacaksin..
Benim ilk dogumumda başıma gelenler pişmiş tavuğun bile başına gelmemişti inan.. Ama tüm bunlara rağmen yine hamile kaldım.. korkuyorum korkmasına ama.. hepsini mükemmel anılar ile degistirecegimi biliyorum..
Allah sana da bir avazda doğurmayı nasip etsin.. sağlıcakla al bebisini kucağına..

korkma canim o kadar korkunç bisey yok dogumda
sehir efsanelerini dinleeme, korkutucu hikayeler okuma
3 normal çocuk dogurdum 3 daha dogur deseler dogurrum dogum aninda bi zorluk yok
hamilelik zor bide dogum sonrasi :) hemoroidler vs zor oluyor

Bende çok korkuyorum ama sezeryani secicem. İstemsiz kasiyorum kendimi engel olamiyorum. Esinle birlikte olurkende, doktor çatala aldiginda da, ilk ultrason muayenemde alttan bakildigindada kisacasi her şeyde. Normal doğumda kasarim kendimi diye çok korkuyorum zaten bebeğim daha ters duruyor nasil olucaksa artik

amin canim Allah seninde yardimcin olsun bi avazda doguralim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…