- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- Konu Sahibi kirgincicekler
sagsalim dogursamda rahatlasam artik :/ deliricemOlmaz boyle yaparak hem bebisi de strese sokarsin strese girerse kaka yapar biliorsun bunu.
lutfen sakinleş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagsalim dogursamda rahatlasam artik :/ deliricemOlmaz boyle yaparak hem bebisi de strese sokarsin strese girerse kaka yapar biliorsun bunu.
lutfen sakinleş..
sagsalim dogursamda rahatlasam artik :/ deliricem
benimde ruyalarima giriyor hergece .canim kontrole gittinmi? yoksa bayramdan sonrami gidecektinSen boyle yaparsan dogumda cok zorlanirsin benden soylemesi madem korkun var bu kadar normalde yapamazsin.
normal dogum icin guc kuvvet sabir gerekli..
Bende su zamana kadar kendime guveniyordum simdi guvencemi yitirdim toparlanamiorum korku sardi kabuslarima giriyor nasil olacak bilemedim
kizlar 37+4 um bugun .normall dogumdan cok korkuyorum sezeeryanada kesinlikle karşiyim.dun agrilarim vardi o kadar korkuyorumki hemen elim ayagim titriyor carpinti fenalik hissi geliyor bayilacak gibi oluyorum nasil olacak diye uyku duzenim bile bozuldu korkumu nasil yene bilirim
benimde ruyalarima giriyor hergece .canim kontrole gittinmi? yoksa bayramdan sonrami gidecektin
OHHH YAVAŞ YAVAŞ AGRILAR BAŞLIYOR BENİM NE ZAMAN SANCILARIM GELECEK DAHA ÇOK VAR YA:))))))Bende sendenim kuzum ya bugun sancim var adet olacak gibi elim ayagim birbirine girior bayilacak gibi nefesim kesilio.
kirgincicekler POWERHACK
Son ayda vakit hiç geçmiyor sanki sizde de öylemi her an tetikte beklemek sinir bozucu ya
OHHH YAVAŞ YAVAŞ AGRILAR BAŞLIYOR BENİM NE ZAMAN SANCILARIM GELECEK DAHA ÇOK VAR YA:))))))
eşlere yazikbizimle beraber dogurucaklar :) bu gidisleYarin gidicem canim ben.
her gece ruyamda normal dogum yapiorum bagiriyorum cagiriyorim ikiniyorum felan.
esim uyandiriyor her yerim su icinde oluyor terden gozlerim yasli esim dio bu boyle olmaz die..
bakalim yarin ne diycek doktor
evet oyle bide banyo yaparken suyumuz gelince nasil anlariz aklima takildikirgincicekler POWERHACK
Son ayda vakit hiç geçmiyor sanki sizde de öylemi her an tetikte beklemek sinir bozucu ya
eşlere yazikbizimle beraber dogurucaklar :) bu gidisle
benimki diyorki hadi dogur artik kizimi seveyim diye sanki elimdeymiş gibi .kizina soyle ben hazirim o naz yapiyo dedim bende .dogumuma az kalmiş sanki heyecan dorukta:) he vallahi eşim dio zaten sen dogurana kadar ben doğuracam bir beceremedin die
sanki bebiş istio gelmek biz hayır dioz
:) eşler işte asırı sabırsızlarbenimki diyorki hadi dogur artik kizimi seveyim diye sanki elimdeymiş gibi .kizina soyle ben hazirim o naz yapiyo dedim bende .dogumuma az kalmiş sanki heyecan dorukta
bu tür hikayeler dinlerseniz etkilenirsiniz. olumlu, güzel doğumlar hikayeleri dinle. ilk çocuğumda bir gün sancı odasında bekledim. birçok doğum gördüm zor doğum bir iki taneydi. diğerleri kolay doğum olmuştu. zor doğum olan bile bebeği olunca herşeyi unutmuştu. rahat ol, hurma yemek de doğumu kolaylaştırıyormuşhaklisin tatlim ne bileyim korkuyorum baya bir akrabamizin gelini 10 gun once dogurdu 4 gun sanci cekmis baya zor dogurmus makatina kadar dikis atmislar korkunc olmus dogumu
Banyoda suyun gelse sonra ciktiginda devami gelir merak etmeevet oyle bide banyo yaparken suyumuz gelince nasil anlariz aklima takildi
evet tatlım ya her wcde kontrol etmek.
akıntı oldugunda acaba su mu geldi endişesi.
ufak sancı çektigimizde Acaba dogum sancısımı demek sinir bozucu