DOGUM korkusu :/ nasil yenerim

korkma canim o kadar korkunç bisey yok dogumda
sehir efsanelerini dinleeme, korkutucu hikayeler okuma
3 normal çocuk dogurdum 3 daha dogur deseler dogurrum dogum aninda bi zorluk yok
hamilelik zor bide dogum sonrasi :) hemoroidler vs zor oluyor
maşallah sana canim :) ne guzel bende 3 tanne bebiş istiyorum nasipse :) bunu dogurayim hele

Bende çok korkuyorum ama sezeryani secicem. İstemsiz kasiyorum kendimi engel olamiyorum. Esinle birlikte olurkende, doktor çatala aldiginda da, ilk ultrason muayenemde alttan bakildigindada kisacasi her şeyde. Normal doğumda kasarim kendimi diye çok korkuyorum zaten bebeğim daha ters duruyor nasil olucaksa artik
sanirim 40 haftani doldurmuşsun :) Allah yardimcin olsun saglicakla dogur bebegini

[QUOTE="lalelale93, post: 41792443, member: 64450 sanirim 40 haftani doldurmuşsun :) Allah yardimcin olsun saglicakla dogur bebegini[/QUOTE]
Hayir henüz 32. Haftadayiz ama erken doğum riski tasiyorum amin sende saglikla dogur minigini :)

kirgincicekler kirgincicekler kuzummm sesin sedan cikmio..
ben bu sabah fena oldum oglen 3 gibi gittik nstte dogum sancilarim baslamis ama acilma yok die evdeyim ve her gecen zaman dahada siddetlenio doktor dedi eger siddeti devam ederse gel dedi rahimde az yumusama varmis.
rabbim yardimcimiz olsn

Bende normal dogum yaptım bol dua ediyorum ve cok yuruyordum.bol su içmeyide ihmal etme.benim tek cektiğim sancıydı o da adet sancısı gibi.mümkünse yanına bir yakınını al ve sana destek olsun.ebelerin dediklerini dinle.dogum anım cok kolay oldu.hemen kızımı gordum sonucta 9 ay hayalini kuruyorsun ve hemen görmek cok guzel.birde herkes nasıl doguruyorsa benimde oyle olur diyordum.hayal kurup ve iyi dusunup kendimi motive ediyordum.sonuc kolay dogum mutlu son :)

ben bu sabah fena oldum oglen 3 gibi gittik nstte dogum sancilarim baslamis ama acilma yok die evdeyim ve her gecen zaman dahada siddetlenio doktor dedi eger siddeti devam ederse gel dedi rahimde az yumusama varmis.
rabbim yardimcimiz olsn
vişneli turtam ne durumdasın canım birkaç gündür göremedim seni merak ettim doğurdu mu bu kız yoksa dedim :) sancılar başlamış galiba hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini dualarım seninle :anneadayı:

kizlar 37+4 um bugun .normall dogumdan cok korkuyorum sezeeryanada kesinlikle karşiyim.dun agrilarim vardi o kadar korkuyorumki hemen elim ayagim titriyor carpinti fenalik hissi geliyor bayilacak gibi oluyorum nasil olacak diye uyku duzenim bile bozuldu :KK43: korkumu nasil yene bilirim

Panik atağın mı var acaba? Doktora bunu bi söyle istersen çünkü doğum esnasında mazallah çok daha zorlanırsın.

rabbim yardimcimiz olsn
tatlim bende dun nstye baglandim kasiklarim belim kopuyodu nstde duzensiz cikinca sancilar heyecanimiz gitti resmen acilmada yokmuş bekliyorum işte :/ sana noldu boyle bebişin annişinimi ozlemiş :) saglikla kavuşun inşallah

Korkma cnm bende cok korkuyordum ama o an Allah tarafindan sana oyle bi guc geliyorki anlatamam. Sadece bebegine kavusmak icin cirpiniyorsun. Normal dogum yaptim cok sukur iyikide yapmisim bidaha hamile kalsam gene normal dogum yaparim.

Korkma cnm bende cok korkuyordum ama o an Allah tarafindan sana oyle bi guc geliyorki anlatamam. Sadece bebegine kavusmak icin cirpiniyorsun. Normal dogum yaptim cok sukur iyikide yapmisim bidaha hamile kalsam gene normal dogum yaparim.
tesekkur ederim yorumun icin boyle yorumlar okuyunca mutlu oluyorum canim :) artik korkunun yerini heyecan aldi

X