Panik bozukluk mu kalp hastalıgı mı

Çok geçmiş olsun bende inandıramıyorum kendimi ama zaten organik bir bozukluk olmadığı sürece psikolojik olarak adlandırılıyor tüm hastalıklar ama sorun şurada başka insanlara psikolojik kökenli deyince sanki kendimiz uyduruyormuş gibi görüyorlar o dahada sinir bozucu
O da var ama ben bütün bu belirtileri yaşarken özelikle nefes darlığı mi diyeyim açlığı mi diyeyim bunları yaşarken birinin bana psikolojik demesi de sinirimi bozuyor 🥺😄

O da var ama ben bütün bu belirtileri yaşarken özelikle nefes darlığı mi diyeyim açlığı mi diyeyim bunları yaşarken birinin bana psikolojik demesi de sinirimi bozuyor 🥺😄
Bahsettiğin nefes nasil bana da olıyo sanki göğsümün tam ortasında biri sıkıyo nefes alamıyorum bi anda içimde sanki kelebek havalanıyor cok garip bi şey

Bahsettiğin nefes nasil bana da olıyo sanki göğsümün tam ortasında biri sıkıyo nefes alamıyorum bi anda içimde sanki kelebek havalanıyor cok garip bi şey
Aynısı oluyor malesef. Bunun yanında boğazımda da aynı şeyler oluyor. Göğsümde mi kalbimde mi anlayamadım ağrı oluyor ara ara Kriz geciriyorum zannediyorum. 😥😥😥Karnimda bazen şiş. 9. aya doğru gidiyorum bir türlü toparlanamadım.

Aynısı oluyor malesef. Bunun yanında boğazımda da aynı şeyler oluyor. Göğsümde mi kalbimde mi anlayamadım ağrı oluyor ara ara Kriz geciriyorum zannediyorum. 😥😥😥Karnimda bazen şiş. 9. aya doğru gidiyorum bir türlü toparlanamadım.
Allahıma şükür ağrı yok ama damarlarımı birimin sıktığınj jissediyprumozellikle ayak damarım ayak taban ağrım sol ayak ağrım sol elimde bileğimde bi damar zaten cok olmamak ile beraber bh nefes kaçması da oluyo artık işin garip yani internette bh olan seyi yazdığımızda da cıkmıyo ne diyp anlatacaksın ki göğüs ortasında sıkışma mu ne olduğu belli değil sıkışma olsa sürekli sıkışma mi olur myle değişik ki konuşamıyorum kasılıyorum içimde sanki hava akıyo tam geleninde tarif edemiyorum ama göğüs boşluğumdan geldiğine eminim

X