DOĞUM KONTROL İLACI?

Ağır bir halsizliğim vardı kafamı kaldıramıyordum hep yatıyordum bulantı öğürme halsizlik bunlar vardı o zaman
Anladım canım çok sağol belki benimkide ondandr çünkü birsey bulamadı doktor. Bende bulantı olmadı ama çok halsizim tekrar gideyim doktora peki bırakınca hemen düzeldin mi? Birde ne kadar kullanmıştın? Ay çok soru sordum ama dimi kusura bakma lütfen anlamam lazımda baya sıkntıdayım yani düzelmedi tansiyonum bir türlü kaç aydr...

burdan sormak yerine bir doktora danışsanız on dakikada anlatır. yıl 2020 yahu artık konuşmayalım bunları canlar.

Ne demek bende olan şeyler sende de var canım zaten normalde de kendi annem ve benim tansiyonlarımız düşüktür bide yazzı kullandığımda yerlerdeydi çünkü yataktan hiç kalkamıyordum 5 ay kullanmıştım sonra başka doğum kontrol ilacı önermişti doktorum evet bırakınca hemen düzeldim

Tamamdır canım en kısa zamanda kadn doğum doktoruna başvuruyorum sonra hangi ilacı kullanmştın peki? Onun halsizlik v.s yan etkileri oldu mu

Rica ederim canım herzaman
Canm merhaba ben doktora gittim yazz tansiyon düşüklüğü yapmaz dedi ama yine de qlairistaya basliycam bıraktm yazı ayrıca eczaneye sordum yaz bitkinlik,halsizlik yapar dedi ama qlarista yapmazmış bir deneyeyim bakalım

İnşallah Quaristadan memnun kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…