Tansiyonunuza bakabildiniz mi peki yani ağır bir halsizlik miydiBen evlenmeme 2 ay kala başlamıştım bulantı halsizlik çok yapmıştı başka kullan o yüzden
Ağır bir halsizliğim vardı kafamı kaldıramıyordum hep yatıyordum bulantı öğürme halsizlik bunlar vardı o zamanTansiyonunuza bakabildiniz mi peki yani ağır bir halsizlik miydi
Anladım canım çok sağol belki benimkide ondandr çünkü birsey bulamadı doktor. Bende bulantı olmadı ama çok halsizim tekrar gideyim doktora peki bırakınca hemen düzeldin mi? Birde ne kadar kullanmıştın? Ay çok soru sordum ama dimi kusura bakma lütfen anlamam lazımda baya sıkntıdayım yani düzelmedi tansiyonum bir türlü kaç aydr...Ağır bir halsizliğim vardı kafamı kaldıramıyordum hep yatıyordum bulantı öğürme halsizlik bunlar vardı o zaman
Ne demek bende olan şeyler sende de var canım zaten normalde de kendi annem ve benim tansiyonlarımız düşüktür bide yazzı kullandığımda yerlerdeydi çünkü yataktan hiç kalkamıyordum 5 ay kullanmıştım sonra başka doğum kontrol ilacı önermişti doktorumAnladım canım çok sağol belki benimkide ondandr çünkü birsey bulamadı doktor. Bende bulantı olmadı ama çok halsizim tekrar gideyim doktora peki bırakınca hemen düzeldin mi? Birde ne kadar kullanmıştın? Ay çok soru sordum ama dimi kusura bakma lütfen anlamam lazımda baya sıkntıdayım yani düzelmedi tansiyonum bir türlü kaç aydr...
Tamamdır canım en kısa zamanda kadn doğum doktoruna başvuruyorumNe demek bende olan şeyler sende de var canım zaten normalde de kendi annem ve benim tansiyonlarımız düşüktür bide yazzı kullandığımda yerlerdeydi çünkü yataktan hiç kalkamıyordum 5 ay kullanmıştım sonra başka doğum kontrol ilacı önermişti doktorumevet bırakınca hemen düzeldim
Valla hatırlamıyorum canım ya sanırım QuaristaydıTamamdır canım en kısa zamanda kadn doğum doktoruna başvuruyorumsonra hangi ilacı kullanmştın peki? Onun halsizlik v.s yan etkileri oldu mu
Tamamdr canm çok sağolValla hatırlamıyorum canım ya sanırım Quaristaydı
Rica ederim canım herzamanTamamdr canm çok sağol
Canm merhaba ben doktora gittim yazz tansiyon düşüklüğü yapmaz dedi ama yine de qlairistaya basliycam bıraktm yazı ayrıca eczaneye sordum yaz bitkinlik,halsizlik yapar dedi ama qlarista yapmazmış bir deneyeyim bakalımRica ederim canım herzaman
İnşallah Quaristadan memnun kalırsın canımCanm merhaba ben doktora gittim yazz tansiyon düşüklüğü yapmaz dedi ama yine de qlairistaya basliycam bıraktm yazı ayrıca eczaneye sordum yaz bitkinlik,halsizlik yapar dedi ama qlarista yapmazmış bir deneyeyim bakalım