DOĞUM KONTROL İLACI?

kadın doğum ilacınin depresyon yaptığını ilk defa duydum beş senedir kullanıyorum geçen sene ve az az devam eden deoresyonum var 🤔

Valla ilaç kullanmak yeterli olur mu bilmiyorum ama ablam 35 yaşında 3 çocuğu var oda cocuk düşünmüyordu 10 sene spiral ile korunmuş kanaması olmuş yenisiyle degistirileceginden çıkartmış 1 ay ilaç ile korun 1 ay sonra yenisini takalım o ay hamile oldugunu öğrendik 😁😁🤭🤭

Düzensizlik için yasmin kullandığınızı söylüyorsunuz ama yazdıklarınız hiç yasmin deneyimi olan biri gibi değil.

Yasemin kullanan kişi ara verir mesela. İlk iki ay korumadığını bilir. Adet düzenlemek için doktor verdiyse şu kadar ay sonra düzenler der. 6 ay kullan iki ay ara ver gibi bazı aralıklar belirtir hastaya göre.

erkek arkadaşın keyfi condom kullanmak istemiyor diye hamile kalma tehlikesi yaşamaya razı mısın? Yani önlem almaya keyfi yanaşmayan sorumluluk almayan biri sonuçlarıyla uğraşmaz, hamile kalırsan sorumluluklarını kendin sırtlanmak zorunda kalabilirsin. Ben olsam ilişkimi gözden geçiririm. Hapı da doktora danışır, kendim garantiye alır öyle kullanırım.

doktora danışın da iyice anlatsın.
Yasmini yıllar yıllar önce kullandm hatrlamıyorum bile baya gecti üzerinden o değilde çok komiksiniz cidden:) yasmin kullanmak konusunda yalam söyliycemi düşünüp şüphe etmeniz komik:)) bi insan nedn böyle saçma bi yalan söylesin sizde bi genelleme falan yapın bence.) 2.konuya gelirsek mevzu ilaçla ilgili ne ara benim ilişkimi sorgulamaya geldi? İlaçla ilgili soru soruyorum...iliskim sorgulanıyor o da garip ben doktora danışırım da bence sizin de danısmanız gereken doktorlar olabilir .)

Yasmini yıllar yıllar önce kullandm hatrlamıyorum bile baya gecti üzerinden o değilde çok komiksiniz cidden:) yasmin kullanmak konusunda yalam söyliycemi düşünüp şüphe etmeniz komik:)) bi insan nedn böyle saçma bi yalan söylesin sizde bi genelleme falan yapın bence.) 2.konuya gelirsek mevzu ilaçla ilgili ne ara benim ilişkimi sorgulamaya geldi? İlaçla ilgili soru soruyorum...iliskim sorgulanıyor o da garip ben doktora danışırım da bence sizin de danısmanız gereken doktorlar olabilir .)

Burda bu kadar zorunuza gidecek ne yazıldı onu anlamadım hem gelip fikir almak için konu açıyorsunuz hemde size yardimci olmak isteyen insana doktora görün diyorsunuz bu tur yorumlardan rahatsiz oluyorsaniz konu acmayin olsun bitsin

Burda bu kadar zorunuza gidecek ne yazıldı onu anlamadım hem gelip fikir almak için konu açıyorsunuz hemde size yardimci olmak isteyen insana doktora görün diyorsunuz bu tur yorumlardan rahatsiz oluyorsaniz konu acmayin olsun bitsin
kendi ağzınızla fikir almak için konu açmışsınız diyorsunuz peki fikir almak istediğim konu ne?:) İlaçlar.İlişkim değil bir.
İkinicisi de hanfendi yasmin ilaç konusunda yalan söylediğimi düşünüp şüphe etmiş bu normal mi? Mantıklı geliyor mu? Komik bence yasminle ilgili yalan söylesem elime ne geçebilir? Biraz düsünmeden yorum yapılmış.O zaman her yazılandan şüphe edilsin,kimse doğruyu söylemiyor o zaman böyle düşünelim.Forumda dolaşmayalım ne de olsa her yazdığımız şüpheli! O zaman kimse kimseye yorum yapmasın:) o değil cidden çok komik hâlâ gülüyorum bundan şüphe eden bi insanın bende aklından şüphe ederim yani....Hayr elime ne geçebilir yasmin kullanmamla ilgili yalan söylesem ay cidden sinirim bozuldu:))) hiç düsünmeden yorum yapmş sırf yazmak için.Bir de üstüne iliskimi sorgulamıs hayr fikir verebilirsin benim düsüncem falan dersin de sorgulamak nedir? Bu postta YAZZ ilaç kullanan var mı diye bi konu daha açtım o konunun altına biri yorum yapmıs iliskimle ilgili onu bi okur musunuz ve verdiğim cevaba bakarmısınız????? Orda hanfendi gayet nazikçe endisesini dile getiriyor konuşmasının başında haddim değil bu bana düşmez diyerek lafa giriyor... Uslüp işte budur. Bende kendisine teşekkür ettim uslübu için ve ona da söyledim konu iliskim değil. Umarım anlamıssınızdır...

ben ne diyorum sen ne anlıyorsun.

sen kullanma ‘hanımefendi’, senin psikolojin bozulur.

cnm vajinal fitil kullan. ben öyle yapıyorum. çok pratik üstelikte %95 koruma oluyor.(doktor verdi.)eczaneden alabilirsin. sperm öldürüyor. ve böylece ilaçların yan etkisinede maruz kalmıyorsun. ben öneririm.ve bu sadece ilişkiden 10 dk önce yani ilişki zamanı kullanılıyor. bligin olsun.

cnm vajinal fitil kullan. ben öyle yapıyorum. çok pratik üstelikte %95 koruma oluyor.(doktor verdi.)eczaneden alabilirsin. sperm öldürüyor. ve böylece ilaçların yan etkisinede maruz kalmıyorsun. ben öneririm.ve bu sadece ilişkiden 10 dk önce yani ilişki zamanı kullanılıyor. bligin olsun.
Olabilir aslında bu arada ilkkez duydum böyle bi sey

Madem erkek arkadaşın cinsellik istiyor o korunsun sende ilaç kullanıp yan etkilerine maruz kalmazsin yumurtalama günlerine dikkat edersin o gün ilişki yaşamazsın

10 yıldır yasmin kullaniyorum bana iyi geliyor açıkçası cildim parlıyor tüylenmem gec oluyor seviyorum yani hamile kalmak istediğim dönem biraktim 2ay sonra hamileydim bunyeyle alakakali belki ama ben gorunen bi sorun yaşamadım

10 yıldır yasmin kullaniyorum bana iyi geliyor açıkçası cildim parlıyor tüylenmem gec oluyor seviyorum yani hamile kalmak istediğim dönem biraktim 2ay sonra hamileydim bunyeyle alakakali belki ama ben gorunen bi sorun yaşamadım
Bende adet düzensizliği için kullanmıstm ama bi işe yaramadı birde biraz depresyona sokmuştu bünyeye göre değisiyor demekki:)

kızlar bişi sorcam ben tüp bebek tedavisi yapıcam da aldığım biletle adetim denk getiremiyorum bir türlü yasmn kullanıyorum hapı bi kaç gün içmeyip devam etsem sıkıntı olurmu acaba bu arada folüplerde sıkıntım yok eşim de sıkıntı var yani 21 günlükm ilacı 25 günde bitirirsem adetim 28 yada 29 günde olursa sıkıntı çıkarmı acaba

yasmin adet dönemi sonrası da kanama yapmışmıydı sizde? Adet döneminden Sonra 1 hata içerisinde önce kahverengi sonra kırmızı akıntı başladı

Ben uzun süre yazz tablet kullandım, yan etki yaşamadım. Qlarista ilacını da kullanmıştım, o bende lekelenmeler yapıyordu o yüzden bırakmıştım. Yazz tablet 28 tabletten oluşuyor ve ara vermeden devamlı kullanılan bir ilaç.

Doğum kontrol ilacı tansiyon düşüklüğü yapar mı arkadaşlar???? Ben yazz kullanıyorum iki aydr tansiyonum düşüyor sürekli

X