- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
Yasmini yıllar yıllar önce kullandm hatrlamıyorum bile baya gecti üzerinden o değilde çok komiksiniz cidden:) yasmin kullanmak konusunda yalam söyliycemi düşünüp şüphe etmeniz komik:)) bi insan nedn böyle saçma bi yalan söylesin sizde bi genelleme falan yapın bence.) 2.konuya gelirsek mevzu ilaçla ilgili ne ara benim ilişkimi sorgulamaya geldi? İlaçla ilgili soru soruyorum...iliskim sorgulanıyor o da garip ben doktora danışırım da bence sizin de danısmanız gereken doktorlar olabilir .)Düzensizlik için yasmin kullandığınızı söylüyorsunuz ama yazdıklarınız hiç yasmin deneyimi olan biri gibi değil.
Yasemin kullanan kişi ara verir mesela. İlk iki ay korumadığını bilir. Adet düzenlemek için doktor verdiyse şu kadar ay sonra düzenler der. 6 ay kullan iki ay ara ver gibi bazı aralıklar belirtir hastaya göre.
erkek arkadaşın keyfi condom kullanmak istemiyor diye hamile kalma tehlikesi yaşamaya razı mısın? Yani önlem almaya keyfi yanaşmayan sorumluluk almayan biri sonuçlarıyla uğraşmaz, hamile kalırsan sorumluluklarını kendin sırtlanmak zorunda kalabilirsin. Ben olsam ilişkimi gözden geçiririm. Hapı da doktora danışır, kendim garantiye alır öyle kullanırım.
doktora danışın da iyice anlatsın.
Yan etkilerinde yazıyor birde forumlarda falan insanlar baya dert yaknmış...kadın doğum ilacınin depresyon yaptığını ilk defa duydum beş senedir kullanıyorum geçen sene ve az az devam eden deoresyonum var
Yasmini yıllar yıllar önce kullandm hatrlamıyorum bile baya gecti üzerinden o değilde çok komiksiniz cidden:) yasmin kullanmak konusunda yalam söyliycemi düşünüp şüphe etmeniz komik:)) bi insan nedn böyle saçma bi yalan söylesin sizde bi genelleme falan yapın bence.) 2.konuya gelirsek mevzu ilaçla ilgili ne ara benim ilişkimi sorgulamaya geldi? İlaçla ilgili soru soruyorum...iliskim sorgulanıyor o da garip ben doktora danışırım da bence sizin de danısmanız gereken doktorlar olabilir .)
kendi ağzınızla fikir almak için konu açmışsınız diyorsunuz peki fikir almak istediğim konu ne?:) İlaçlar.İlişkim değil bir.Burda bu kadar zorunuza gidecek ne yazıldı onu anlamadım hem gelip fikir almak için konu açıyorsunuz hemde size yardimci olmak isteyen insana doktora görün diyorsunuz bu tur yorumlardan rahatsiz oluyorsaniz konu acmayin olsun bitsin
ben ne diyorum sen ne anlıyorsun.Yasmini yıllar yıllar önce kullandm hatrlamıyorum bile baya gecti üzerinden o değilde çok komiksiniz cidden:) yasmin kullanmak konusunda yalam söyliycemi düşünüp şüphe etmeniz komik:)) bi insan nedn böyle saçma bi yalan söylesin sizde bi genelleme falan yapın bence.) 2.konuya gelirsek mevzu ilaçla ilgili ne ara benim ilişkimi sorgulamaya geldi? İlaçla ilgili soru soruyorum...iliskim sorgulanıyor o da garip ben doktora danışırım da bence sizin de danısmanız gereken doktorlar olabilir .)
Olabilir aslında bu arada ilkkez duydum böyle bi seycnm vajinal fitil kullan. ben öyle yapıyorum. çok pratik üstelikte %95 koruma oluyor.(doktor verdi.)eczaneden alabilirsin. sperm öldürüyor. ve böylece ilaçların yan etkisinede maruz kalmıyorsun. ben öneririm.ve bu sadece ilişkiden 10 dk önce yani ilişki zamanı kullanılıyor. bligin olsun.
cnm bir dene gerçekten etkili.stressiz korunursun hem de etkin koruma sağlar.Olabilir aslında bu arada ilkkez duydum böyle bi sey
Bende adet düzensizliği için kullanmıstm ama bi işe yaramadı birde biraz depresyona sokmuştu bünyeye göre değisiyor demekki:)10 yıldır yasmin kullaniyorum bana iyi geliyor açıkçası cildim parlıyor tüylenmem gec oluyor seviyorum yani hamile kalmak istediğim dönem biraktim 2ay sonra hamileydim bunyeyle alakakali belki ama ben gorunen bi sorun yaşamadım
10 yıldır yasmin kullaniyorum bana iyi geliyor açıkçası cildim parlıyor tüylenmem gec oluyor seviyorum yani hamile kalmak istediğim dönem biraktim 2ay sonra hamileydim bunyeyle alakakali belki ama ben gorunen bi sorun yaşamadım
Yaza felaket halsiz yapıyor insanı başka kullanDoğum kontrol ilacı tansiyon düşüklüğü yapar mı arkadaşlar???? Ben yazz kullanıyorum iki aydr tansiyonum düşüyor sürekli
Ay gerçekten mi ya... Ben 2aydr tansiyon problemi yasıyorum bir türlü nedenini bulamıyorlardı aklıma bu geldiYaza felaket halsiz yapıyor insanı başka kullan
Ben evlenmeme 2 ay kala başlamıştım bulantı halsizlik çok yapmıştı başka kullan o yüzdenAy gerçekten mi ya... Ben 2aydr tansiyon problemi yasıyorum bir türlü nedenini bulamıyorlardı aklıma bu geldi