- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
Ben yasmini şimdilik düzenli kulaniyorum, herzaman aynı saatde,ben de yasmin kullanıyordum.ben de zaten bütün korunma yöntemlerinin zararlı olduğunu düşünüyorum.hamileyim doğumdan sonra ne yapıcam bilemiyorum.bir de maşallah pat diye hamile kalıyorum.sanırım kola tüp takılan bir yöntem vardı onu mu denesem diyorum.bu konuda çok dertliyim çook.
kullanma zamanını da sormuşsun da doğum kontrol hapları ilk ayda tam olarak etkili olmuyor,ikinci ayda etkili.yani sen nisanda kullanacaksın.mayısta etkili olacak.adetin ilk günü başlıycaksın.
Biz doktorumla yasmin hakkında konuşmuştuk.şöylediği şu oldu:yeni çıkan doğum kontrol ilacı herzaman bir öncekilerinden iyidir.daha iyi gelişmişti.. önce yazz kullandım,şimdi ise qilirista isimli 28 günlük doğum kont.ilacını önerdi.bunu çok tavsiye etti.bence bir doktorunuza danışın bu ilacı.ben hiç bir yan etkisini görmedim.çok rahat bir ilaç..yazz da bayer firmasınındı qilirista da bayer firmasının..
Eşim sanırım benden kurtulmak istiyor
adama ne dediysem, inanmıyorum, inanma diyor
birde bir şey olmaz, hata 2 tane üst üste iç diyor
Canim korkma bu kadar, her ilacin yan etkisi var, ben bir hafta bebek aspirini kullandim midemde ulser cikti yani olacaksa en basit seydende yan etki oluyor. Zararli olsa piyasada olmaz ve her yan etki illada olucak diye bisey yok. sende guldurdun beni kizz bu kadar korkma
Orası dogru, haklisin, toplanirdi! Ancak herkez bir ağızdan bir şeyler demesi, Gercekdende korkmamakda elde değil, biraz soğuk kanlı olmam gerekiyor, şimdiye kadar baş ağrım olsa, bile hiç bir şey kullanmamaya çalışırdım,Dogum kontrol hapindan korkuyosan bu kadar kalp hastalari kanser hastalari napsin canim tedavi olmasin mi? Onlarin yan etkilerini duysan sen kim bilir nolurKorkma guzelim Yasmin hatta en iyilerden bir tanesi
Canim sen bunu o kadar stres haline getirmissinki yani ilacin yan etkisinden degilde Allah korusun bu yaptigin stresin yan etkileri ilactan daha yipratici olabilir. Merak etme hic birsey olmaz ben eczacilik fakultesindeyim her dakika arastirmadayim bu ilaclar elimize gecene kadar kac cesit testten geciyor. Kagitta yada internette yazilanlarin bir cogunun olma ihtimali %1 gibi bisey. hatta kadinlar yasmin'in kilo verdirici ve sivilce yok edici ozelligine hayran :) korkma gulum rahatcana kullan yoksa 9 ay sonra uykusuz geceler seni bekler haaaboyle motive etmek lazim seni
Dogru olabilir, benim ablamda yüzün cok guzel olmuş diye sürekli tekrarlayıp duruyordu,evet evet kilo verdirmiş, cildimi gençlertirmişti.şöyle bunların hatırına bir 6 ay kullanmak istiyorum :)))
Kizlar doktorumun bana yeni yazmis oldugu dogum kontrol hapinin ismi Zoely, ben yurtdisindayim turkiyede daha degisik olabilir ismi fakat bunun icindeki ostrojen dogal insan hormonuna cok yakinmis ve daha az yan etkileri varmis.
bu ilaçla ilgili yabancı forumlarda intihar düşüncesine kadar götürdüğünü yazmışlar.
ben de uzun süre yasmin kullandım, daha önceleri olmamasına rağmen geçtiğimiz ay aşırı yanma, gögüslerimde çok şiddetli ağrılar ve aşırı sertlik hissedince bıraktım. herkes kendi vucudunu tanır, iyi gelmediğini hissediyorsanız kullanmayın kızlar. herkesin vucudnun verdiği tepki farklı oluyor çünkü.
Yabanci sitelerde, dediğin gibi herşey yaziyor! Nedense anlayamadim, Türk sitelerinde, doğru dürüst hic haber yok:26:
Şuan sen ne kullanıyorsun?
Ben artik vücudumu pek iyi dinleyemiyorum, taniyamiyorum. Kulanmaya şimdilik devam edecegimm, allah inşallah, hepimizi hastaliklardan ve zararlardan korur.
bu ilaçla ilgili yabancı forumlarda intihar düşüncesine kadar götürdüğünü yazmışlar.
ben de uzun süre yasmin kullandım, daha önceleri olmamasına rağmen geçtiğimiz ay aşırı yanma, gögüslerimde çok şiddetli ağrılar ve aşırı sertlik hissedince bıraktım. herkes kendi vucudunu tanır, iyi gelmediğini hissediyorsanız kullanmayın kızlar. herkesin vucudnun verdiği tepki farklı oluyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?