- Konu Sahibi 85ophelia85
canım siz bilirsiniz her bünye farklı olduğu gibi her evlilikte farklı, benim baba tarafımdakalp damar hastalıkları had safhada, bende kolesterol çıkmıştı bi dönem, anne tarafım annem dahil şeker hastası,şimdiye kadar jinekolojik bi problem yaşamasamda yaşım 27 yakın zamanda çocuk istiyorum, 35 yaşında sonra hap kullanıp sigara içenler bile kullanırken dikkatli olsun der doktorlar
bizim çocuğumuz olmuyordu özel bi hastanenin bizi telaşa vermesiyle alelacele bi tüp bebek yaptık sonuç olumsuz.sonra doktoru değiştirdik ünv.hastanesinde bi prof.aşılama yapılcaktı o esnada bende kist olduğu ortaya çıktı kist içinde doktorum yasmin verdi düzenli kullanmaya başladım.şöyle bi durumda var bizim kendiliğindende olabilir yani eşimde bazı problemler var ama öle sayı falan düşük değil normal.hareketsizlik var ama normal yoldanda imkansız diyemem dedi.daha sonra ben bu tedavi süreci 5 yıl uğraşmanın etkisiyle çocuktan falan soğudum.aşılamada olmak istemiyorum çocukta hatta ilaçlarım dolapta bekliyor.hani olmaz olmaz kendiliğinden olacağı tutuverir ödüm kopuyor.kendiliğinden olmasın diyede 2 yıl kullanmaya devam ettim ben bu yasmini.oldum 7 yıllık evli.ama şimdi aklım karıştı.peki neyapmak lazım bunun daha düzgün bi yolu yokmu.aylık yada 3 aylık iğneler falan varya onlara ne diyosun.sağlık personeli olduğun için soruyorum canım.