- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi 85ophelia85
Sanirim herşeyin tam tersi oluyor, ben adet olacağım sıra çok sinirlerim bozulurdu, Yasmin beni baya sakin tutuyordu, yani yan etki:)
Ayrica bende 7, 8 kilo aldım ama çok tatlı, şekerli şeyler yediğim için aldığımı düşünüyordum, gerçi hala bu konuda şüpe duymuyorum.
Sen ne kadar süredir kulaniyorsunki? Ve yediğin, içtiğinde benim gibi tozunu kaçırdımı hiç?
Banada en iyisi demişlerdi, ama çok kötü diyenlerde oldu, sırf kilo almamak icin ve bir kaç sebepden dolayı bu hapı seçtim
Bence kesinlikle burakma, kanama gelse bile! Kendiliğinden kesilir, de...
Kaç gündür şimdi kanaman var? Ve sırf düğün veya balayı sebebi ilemi kulaniyorsun?
Çok iyi hatırlamıyorum ama, sanırım ilk ay benimde kanama ile sorunum oldu,
Kullandığım halde, 2ci ay beklemediğim bir günde adet oldum.
Doktora aradım, oda içmeye devam etmemi söyledi.
Bu yüzden, ilişkiye girmeden 3 ay önce kullanmayı tavsiye ediyorlar ya, vücudun alışması gerekiyor. ..
Arkadaşlar, belki tekrar başlasam doğum kontrol hapına, yine bu hapı sece bilirdim, sonunda hepsi kötü. .
Benim hapı burakma sebebim, eşim istediği için ve baştan beri ilişki sorunum var.
Başka bir hap kullanmış olsaydım, belki yine aynı sorunları yaşardım!
Ben emin değilim bu sorunlarımın haptan kaynaklandığını, suçu hapa atarsam belki yanlış olur!
Çünkü sorunu bulmak için, bana göre bir hap olup olmadığını dahi bir test veya muhane olmadım. ..
Ben zadece olma ihtimali ve burdaki arkadaşların verdiği uyarıları dikkate aldım. ..
canım ben daha nişanlıyım evlenmeme bir ay kALdı evlenmeden önceki adetinde başla dediler bende öle yaptım doktora falan gitmedim yasminin yan etkisi çok az denilince.Ama balayıma adetim denk gelir de rezil olur diye korkuyorum açıkcası o yüzden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.