Doğum kontrol hapı sonrası gebelik belirtileri

Hap engel demiyorumki canim :) adetim cok düzensizlesti haptan sonra ondan önce hep zamaninda olurdum hapi icmeye basladim adetim 10 gün sürmeye basladi cok rahatsiz oldum diye biraktim sonrada bebise karar verdik :)
Yanlıs anlamışım kusura bakma ben tam gününde oldum hem biraktiktan bir kac gun sonra hem de biraktiktan sonraki ay. Ama bende de 1 ay sonraki adetimde sökülmedi ve cok sıkıntı yaşadım. İnşallah biran önce düzene girer metabolizmamız. Yoksa bu boyle giderse zor

Evet rahatsiz oluyorum bende cok bugün 12 günüm

Giremedim nete kızlar kusura bakmayın .ben üniversite son sınıftayim 2 ay sonra okulum bitecek eve katkıda bulunmak istiyorum şimdiden is kaygısı başladı okul varken rahattım calismaya başlayınca nasıl olacak bilmiyorum hamile kalırsam ise gidebilirmiyim yada ozaman kadar olursa beni hamile halimle ise alırlarmi, erken anne olmayı çok ama çok istiyorum kafamda bunlar dönüp duruyo eşim de ben çok istediğim için bişey demiyor ama geçen ben bebek düşünmüyodum daha falan dedi

Istemedigi için değil bizim biraz borç durumlarını var oyüzden söyledi yoksa o da psikolojik olarak gayet hazır .ne yapsam ki bilemedim göbüslü anneler görünce içim de gidiyor

Istemedigi için değil bizim biraz borç durumlarını var oyüzden söyledi yoksa o da psikolojik olarak gayet hazır .ne yapsam ki bilemedim göbüslü anneler görünce içim de gidiyor

Hmm biraz zormus isin canim esinle tekrar konus bence birlikte karar verin biz sana ne desek yanlis olur yasantinizi sen daha iyi bilirsin seni anlaya bilirim genc anne olmayi kim istemezkii hersey nasip canim üzülme esine düsüncelerini acik acik söyle bence

Canım gercekten çalışan anne olmak zor. Ben su anda zor yetişiyorum bebek olursa ne olur hic bilmiyorum Bölümünü yazmamissin ama çalıştığın yere gore değişir durum. Özel sektör biraz zorlayici ve maalesef hamileyken ise almayan kurumlar olabilir. Ama belki baslarda part time imkanı varsa belki hem bebege hem is hayatina alismada kolaylik olur. Bir de şöyle düşün bir cok insan evlilikle okulun beraber gitmeyecegini cok buyuk sorunlar yaşanacağını düşünür ama sen bu başarmışsın. Eşinin de aynen senin gibi kaygıları olmasi normal neticede bu hayati beraber yasiyorsunuz. Onun kaygılarını konuşma fırsatı olarak düşün ve -belki klasik bir söylem olacak ama- bu durumdan ilişkinizi daha da güçlendirerek çıkarsınız, ki bu da 2 kez kazanç olur

Canlarim çok saolun Allah razı olsun desteğiniz icin.ben 1 sene okulla evi idare ettim birde okulum eve uzak, notların gayet iyiydi geldim yemek yaptım sınav çalıştım sınavların olacağı zamanlar temizlik yapamadım eşim anlayışlı davrandi ama çalışmak farklıdır okulun standart bi saati olmuyo ve ben hamile kalsam bile çalışmam gerekecek tabi bundan sonrası tevekkül galiba dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…