- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
-
- Konu Sahibi pinkpisces
Yanlıs anlamışım kusura bakmaHap engel demiyorumki canim :) adetim cok düzensizlesti haptan sonra ondan önce hep zamaninda olurdum hapi icmeye basladim adetim 10 gün sürmeye basladi cok rahatsiz oldum diye biraktim sonrada bebise karar verdik :)
Yanlıs anlamışım kusura bakmaben tam gününde oldum hem biraktiktan bir kac gun sonra hem de biraktiktan sonraki ay. Ama bende de 1 ay sonraki adetimde sökülmedi ve cok sıkıntı yaşadım. İnşallah biran önce düzene girer metabolizmamız. Yoksa bu boyle giderse zor
kızlar ya biraz canım sıkkın sizinle paylaşayım da bana akıl verin
Ne oldu insallah bi sıkıntı yokturkızlar ya biraz canım sıkkın sizinle paylaşayım da bana akıl verin
Bence deInsallah önemli kirsey degildir :/
Bence deAma herhalde internete giremedi
Sen ne yaptın bu arada canım randevu alabildin mi doktordan
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda1 hafta önce gitmistim canim birsey yok dedii 1 hafta daha bekleyelim dedi belki adet olursun ama daha olmadim yarin randevum adetim 12 gün gecikti
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda
Insallah caanim adet düzensizligi var bende ama 2-3 aydir o yuzden cokta kapilmak istemiyorumm
Istemedigi için değil bizim biraz borç durumlarını var oyüzden söyledi yoksa o da psikolojik olarak gayet hazır .ne yapsam ki bilemedim göbüslü anneler görünce içim de gidiyor
Canım gercekten çalışan anne olmak zor. Ben su anda zor yetişiyorum bebek olursa ne olur hic bilmiyorumGiremedim nete kızlar kusura bakmayın .ben üniversite son sınıftayim 2 ay sonra okulum bitecek eve katkıda bulunmak istiyorum şimdiden is kaygısı başladı okul varken rahattım calismaya başlayınca nasıl olacak bilmiyorum hamile kalırsam ise gidebilirmiyim yada ozaman kadar olursa beni hamile halimle ise alırlarmi, erken anne olmayı çok ama çok istiyorum kafamda bunlar dönüp duruyo eşim de ben çok istediğim için bişey demiyor ama geçen ben bebek düşünmüyodum daha falan dedi