Doğum kontrol hapı sonrası gebelik belirtileri

Evet canim haklisin ama simdi etrafimdakiler heeep hamile :)) bende öyle diyorum rabbim bana sabretmeyi ögretiyo belkide cok sabirliyimdir cookta duygusalimdir hemen baslarim aglamaya :)) artik beklicez insallah

Kızlar ben ancak girebildim nete :) hayırlısı olsun canım ya belli olmaz hic ne zaman tutunacagı. Bugun bir arkadasla konuşuyorduk onun da 4. ayda ancak olmus iki tarafta da herhangi bir sorun olmamasina ragmen.
Benim de aslında hazirlanmam gereken seyler var gebelik oncesi kilo ve sigara Bakalım artık hayırlısı.. Belki çift çizgiyi görünce motivasyon olur diyorum ama ondan önce vücudu hazırlamak lazım bunu da biliyorum

Sigaradan basla bence canim :)

aynen bende kullanıyorum sigara eşimde kullanıyor ben günde 5 de nfazla içmem ama onu da içmesem iyi olacak eşim 1,5 paketi buluyor.sigara gercekten gebe kalmayı zorlastırıyor ve eşim kesinlikle bırakmaz sadece bebek olayı değil üzülüyorum ona yazık ciğerlerine

Bir sekilde ikna et onu canim bende cok yalvariyorum ama olmuyo sen birak rahatsiz oluyorum de icemesin senin yaninda öyle öyle azaltir esim günde 1 tane icmeye basladi ama gercekten rahatsiz oluyorum dedigin gibi kendinize zarar veriyosunuz icmeyin ! Sen birak zaten cocuk felan olunca azaltir yavasyaavaada birakir insallah ben almanyada yasiyorum burda dogumda

Dogumdan sonra ebeler eve geliyo bir iki kere Ebeer kiziyodu sigara icip cocuga elleyemesiniz diye

haklısın canım ben sigaradan epey soğudum şu sıra zaten leş gibi geliyo bugun 2 tane içtim üçüncüyü yaktım söndürdüm tamamen el alışkanlığı yani,benim bugün 28. günüm hala adet olmadım hapa bağlıyorum bıraktım ve ilk adetim olacak düzensizlik yapmıştır belki sizde durumlar ??

Olabilir canim benimde düzenimi cok bozdu bekliyorum ben adetim 9 gün gecikti randevumu bekliyorum

Ya keşke ben de tiksinsem ne kolay olur bende daha birsey yok tahmini yumurtlama donemi. Bakalım 10 güne az çok belli olur :)

Olabilir canim benimde düzenimi cok bozdu bekliyorum ben adetim 9 gün gecikti randevumu bekliyorum
bu durumu biraz araştırdım canım burdaki hanımların nerdeyse hepsi haptan sonra en az 15 gün gecikme yaşamışlar ve bu böyle 3 ay falan devam etmiş hatta adeti 3 aya kadar geciken epey bi süre düzene girmeyen var korktum şimdi hiç duymamıştım ben böyle bişey adetlerim haptan önce saat gibi düzenliydi

Benimde öyle gecen ay 20 gün gecikti haptan önce hep tam günümde olurdum keske hic kullanmasaydim

tatlım benim bugun adetim geldi gibi tam 30. günüm umarım yarına tam olarak söker.senin hiç belirtin falan yokmu peki geçen ay adet söktürücü falan kullandınmı

tatlım benim bugun adetim geldi gibi tam 30. günüm umarım yarına tam olarak söker.senin hiç belirtin falan yokmu peki geçen ay adet söktürücü falan kullandınmı

Nasip canim üzülme yokya ne karin agrisi ne birsey hic gelcekmis gibi de degil kullanmadim canim doktorum kullanma dedi öyle ilac kendi gelir stress yapiyosun dedi

Merhaba arkadaşlar ben 1 ay kistim için yasmin kullandım 3 gun önce bitti henüz adet olmadım benim sorum şu 1 ay kullanmak çok etkiler mi hamile kalmayi d.k hapı kullandıktan sonra en az 3 ay çocuk olmaz diolar bu hapı ne kadar kullandiginla mi alakalı birde ocak ayından beri var bu kist kasımda kurtaj olmuştu gelişmemiş gebelik yüzünden çok istiyorum hamile kalmayi bnmle aynı durumu yaşayanlar var mı lütfen cevap verin bu arada 1,5 senelik evliyim

Bildigim kadariyla hapi biraktigin anda vucudun eski haline dönüyor. Yani haptan önce hamile kalma olasılığın neyse hapı bıraktıktan sonra da ayni. Sadece vücudun hapin etkisini atmasi icin 2 3 ay baska yontemlerle korunmak gerekiyor. Ama hapin kendisi tek basina gebelige engel degil. Biraktigi ilk ay hamile kalan epey arkadas var burada :)

Hap engel demiyorumki canim :) adetim cok düzensizlesti haptan sonra ondan önce hep zamaninda olurdum hapi icmeye basladim adetim 10 gün sürmeye basladi cok rahatsiz oldum diye biraktim sonrada bebise karar verdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…