- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 30
- Konu Sahibi pinkpisces
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır yaşlar son adet tarihi beklenen adet tarihi ve deneme sayılarınızı alıyım ozaman pinkpisces bekliyoruzzzzzz
Hepsi gebelik olmadı ihtiyacı olanlara dağıtırım diye avutuyorum kendimiGunaydinnnnn
pinkpisces hepsi gebelik testimi yoksa ovulasyonmu ? Bende netten almayi dusunuyodum da eczacilar kafami karistiriyo internettekiler ucuz diye bozuk kotu diyolar.
Canım şartların nedir bilmiyorum ama istemiuorsaniz ertesi gün hapi (1 güne kadar mı tam bilmiyorum) kullanılabiliyor. Ama gebelik oluştuysa bile bildiğim kadarıyla en güçlü ve sağlıklı olanlar ulaşıyor problem varsa zaten ya gebelik olusmuyor ya da olussa da dusuyor. Ama en doğrusu doktora danışmak. Hayırlısı olsun hakkında.Merhaba arkadaşlar benim konum farklı yeni üye olduğum icin bilmiyorum nasıl konu açıp soracağımı neyse yardıminiza ihtiyacım var ben 17.03.2015-22.03.2015 tarihleri arasını regl dönemimdi dün eşim ile ilişki sırasında kaza ile boşalma oldu sanırım emin değiliz ve sanırım yumurtlama dönemi içerisindeyiz ve cok az olmuştur geri çekildi ama peki bebek olsa bile sakat olmaz değil mi ? bundan korkuyorum cok az boşalma Sperm olduğu için yardım edin lütfen hamile olma olasılığıM nedir ne zaman test yapmaliyim ?
Çok şükürrr:) :) bak adete bile seviniyoruz en azından sistem hala çalışıyor Haydi gecmis olsun önümüzdeki maçlara bakalımAdet oldum kiz sonundaa :)))
Canım coklu alinti beceremedigimden ayri ayri yazdim :) olur oluşturalım. Benim yaş 30 2. Deneme sat 8 mart tahmini bat 7 nisan :) Haydi bismillah :)tamamdır yaşlar son adet tarihi beklenen adet tarihi ve deneme sayılarınızı alıyım ozaman pinkpisces bekliyoruzzzzzz
Evet cok zor ya sagol canimm evet :)))Çok şükürrr:) :) bak adete bile seviniyoruz en azından sistem hala çalışıyor Haydi gecmis olsun önümüzdeki maçlara bakalım
teşekkür ederim bekleyelim bakalımCanım şartların nedir bilmiyorum ama istemiuorsaniz ertesi gün hapi (1 güne kadar mı tam bilmiyorum) kullanılabiliyor. Ama gebelik oluştuysa bile bildiğim kadarıyla en güçlü ve sağlıklı olanlar ulaşıyor problem varsa zaten ya gebelik olusmuyor ya da olussa da dusuyor. Ama en doğrusu doktora danışmak. Hayırlısı olsun hakkında.
Berra8448 hoşgeldin minik topiğimize :) @meleğim2502 canım senin galiba yumurtlamada bi problem var hap yaramadı demekki sana adetlerin bu kadar düzensizleştiğine göre burda klomen falan veriyolar ilaçla tedavi ediyolardı onu
Hoşbulduk canımSelam kızlar yazamadım iki gündür
Canım yeni topiğe gel muhabbet oradan devam ediyor :)Hoşbulduk canım
Selam kızlar yazamadım iki gündür
daha tam bilmiyorum sitenin kullanımı:) yeni topik hangisiCanım yeni topiğe gel muhabbet oradan devam ediyor :)
daha tam bilmiyorum sitenin kullanımı:) yeni topik hangisi