Doğum kontrol hapı sonrası gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar benim konum farklı yeni üye olduğum icin bilmiyorum nasıl konu açıp soracağımı neyse yardıminiza ihtiyacım var :KK43: ben 17.03.2015-22.03.2015 tarihleri arasını regl dönemimdi dün eşim ile ilişki sırasında kaza ile boşalma oldu sanırım emin değiliz :KK43: ve sanırım yumurtlama dönemi içerisindeyiz ve cok az olmuştur geri çekildi ama peki bebek olsa bile sakat olmaz değil mi ? :KK43: bundan korkuyorum cok az boşalma Sperm olduğu için yardım edin lütfen :KK43::KK43: hamile olma olasılığıM nedir ne zaman test yapmaliyim ?
Canım şartların nedir bilmiyorum ama istemiuorsaniz ertesi gün hapi (1 güne kadar mı tam bilmiyorum) kullanılabiliyor. Ama gebelik oluştuysa bile bildiğim kadarıyla en güçlü ve sağlıklı olanlar ulaşıyor problem varsa zaten ya gebelik olusmuyor ya da olussa da dusuyor. Ama en doğrusu doktora danışmak. Hayırlısı olsun hakkında.

Canım şartların nedir bilmiyorum ama istemiuorsaniz ertesi gün hapi (1 güne kadar mı tam bilmiyorum) kullanılabiliyor. Ama gebelik oluştuysa bile bildiğim kadarıyla en güçlü ve sağlıklı olanlar ulaşıyor problem varsa zaten ya gebelik olusmuyor ya da olussa da dusuyor. Ama en doğrusu doktora danışmak. Hayırlısı olsun hakkında.
teşekkür ederim bekleyelim bakalım :KK43:

X