- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 30
-
- Konu Sahibi pinkpisces
Bende yeni üyelerdenim ve uzun süreli hapın ardından 6aydır bebiş bekleyenler kervanından rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Hoşbulduk canım sanırım kullandıgım hapların etkisini atamadım daha rabbim hepimize dogru zamanda vericek şüpesiz ama bir bebeği beklemek nekadar kolay olabilirki
Bu arada şimdi okudum bende 2 sene kadar taşamıştım almanyada bilirim orda doktor olayları sıkıntılı neyse hayırlısı stres yapma sende engellio stres hormonu hakkımızda en hayırlı ve dogru zamanda versin rabbim canım
Test yaptınmı peki bazen streste geciktirio canım bide düzensizliğin varmış ama okadar gectiyse zaten teste cıkar kendin yapsana evde
Kıyamam canım sen cok sıkmışşın kendini yapma öyle daha cok erken bi zaman 1 seneden önce sorun olaral bile görmüo doktorlar bunu sen stres yaptıkca o hormon gebelik hormonunu bastırıo unutma bırak farzetli daha istemiosun bebiş düşünmemeye calış biliyorum zor ama ben bu ay kafamı baska seylerle mesgul ettim hep aklıma gelio elbet ama cok düşünmüyorum hemen farklılık yaratıyorum sende öyle yap eninde sonunda olucak zaten
Ve tadını cıkarara cıkara göbüşümüzü büyütcezneyse tanıştıgıma memnun oldum şimdi uyumam lazım kib tekrar yazısırızby by
Hayırlı olsun canım inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın :)Bende yeni üyelerdenim ve uzun süreli hapın ardından 6aydır bebiş bekleyenler kervanından rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Kızlar ben dayanamadım 9 gün varken (adet düzensizliği geri geldiyse tahmini :) test yaptım. Bişey yok ama bi kaç saat sonra hayaletten de öte silik çizgi çıktı. Oyalanıyorum işteGeçen ay da böyle olmuştu ciddiye alıp kaç test yaptım tabi hiçbirşey çıkmadı. Melegim2502 canım stres çok çok çok etkiliyor vücudunun her bir hücresini. Biliyorum dışarıdan söylemesi kolay ama gerçekten Berra8448 ya katılıyorum başka bir uğraş bulursan kafanı dağıtacak Rabbimin izniyle farketmeden geliverir bebişin.
Bu arada tekrar hoşgeldinBerra8448 artık dertleşiriz buradan :) Sen ne kadardır evlisin?
Sen de bendensin o zaman benim de 8 ay oldu :) Oh iyidir aile ziyaretleri :)Canım daha şimdi gördüm meraba yolculuk yaptımda baba ocagına geldim izmire biraz havam değişsin dedim:) ben 8 aylık evliyim daha yeniyim yani:) 2 senede flörtü var tabi bunun
Kızlar ben dayanamadım 9 gün varken (adet düzensizliği geri geldiyse tahmini :) test yaptım. Bişey yok ama bi kaç saat sonra hayaletten de öte silik çizgi çıktı. Oyalanıyorum işteGeçen ay da böyle olmuştu ciddiye alıp kaç test yaptım tabi hiçbirşey çıkmadı. Melegim2502 canım stres çok çok çok etkiliyor vücudunun her bir hücresini. Biliyorum dışarıdan söylemesi kolay ama gerçekten Berra8448 ya katılıyorum başka bir uğraş bulursan kafanı dağıtacak Rabbimin izniyle farketmeden geliverir bebişin.
Bu arada tekrar hoşgeldinBerra8448 artık dertleşiriz buradan :) Sen ne kadardır evlisin?
Berra8448 hoşgeldin minik topiğimize :) @meleğim2502 canım senin galiba yumurtlamada bi problem var hap yaramadı demekki sana adetlerin bu kadar düzensizleştiğine göre burda klomen falan veriyolar ilaçla tedavi ediyolardı onu