- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 30
-
- Konu Sahibi pinkpisces
Öyle canim dua edip beklicez insallah hayirli haberlerini bekliyorum insallah :)
biyolojik saate inanıyorum istek geldiği zaman diğer şartlar da müsaitse değerlendirmek lazm çünkü o istek herzaman olmuyor,bir de benim gibi hastane kan iğne korkusu olan bir insan için o istek ve bebek kokusu herşeyin üstesinden gelecektir inşallah :) kızlar bu arada 22 yaşındayım 6 aylık evliyim sizler ??
ne güzel Allah nasip ederse genç annecikler olucaz :) ben bu ay gebelik öncesi bütün tahlillerimi yaptırdım çok şükür hepsi temiz çıktı yaptırmanı tavsiye ederim çünkü bir hormon problemi falan varsa hemen ilaç tedavisiyle düzeliyor mesela süt hormonu falan yüksek oldugunda gebe kalınamıyormuş .onun dışında ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip edebilirsin , netten 20 li falan uygun fiyata geliyor ben de önümüzdeki ay sabırsızlanıp alıcam sanırım :)20 yasindayim 1 yildirda evliyim :)
ne güzel Allah nasip ederse genç annecikler olucaz :) ben bu ay gebelik öncesi bütün tahlillerimi yaptırdım çok şükür hepsi temiz çıktı yaptırmanı tavsiye ederim çünkü bir hormon problemi falan varsa hemen ilaç tedavisiyle düzeliyor mesela süt hormonu falan yüksek oldugunda gebe kalınamıyormuş .onun dışında ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip edebilirsin , netten 20 li falan uygun fiyata geliyor ben de önümüzdeki ay sabırsızlanıp alıcam sanırım :)
Oo ben miyim en yaşlı burada :) 30 ve 8 aylık evliyim :)
Sende dahaaa gencsinnn öyle deme :)
Ben kendimi yaşlı hissetmiyorum da 20li yaşlar bitince bir tuhaf oluyor insan.
Gerçi geç olsun güç olmasın demişler
Genelde gecikme olunca test yapıyorlar ama neden yapmamış acaba. Aslında özelde yapıyorlar sadece kac gün gecikme olduğunu soruyorlarYanii bende doktora gittim1 hafta sonra gel dedi kan vermek istiyorum dedim onuda yapmadi
Genelde gecikme olunca test yapıyorlar ama neden yapmamış acaba. Aslında özelde yapıyorlar sadece kac gün gecikme olduğunu soruyorlar
Hmm tabi orada nasıl bilemiyorum. Idrar testlerinde 7 hafta sonra çıkar ama bilemiyorum kiBen almanyada yasiyorum canim kac kere gittiysem ilk asadan bakiyo veya idrar testi yapiyo yoluyo5gün gecikti adetim hamile olsaydim görürmüydü acaaba asadan
Hmm tabi orada nasıl bilemiyorum. Idrar testlerinde 7 hafta sonra çıkar ama bilemiyorum ki
kızlar ben test yaptım bugun tek çizgiaslında bugunlerde adet olucam sanırım ama beklemedim işte yine merak ettim.bidaha yapmıcam artık iyce gecikene kadar test falan almıycam,zaten daha ilk ayımdı üzülmüyorum kilo vermek istiyodum 5-6 kilo kadar,ona kafa yoruyum bari spor vs birde diş problemim var onları halledicem
canım tutunacağı varsa bişekilde oluyor merak etme hamileyken de spor yapmak cok saglıklı zaten ,bence bu ay şöyle yapalım mesela gebelik öncesi aklımıza takılan bize rahasızlık veren seylerden kurtulalım düzene sokmamız gereken seyleri yapalım ,kendimize zaman ayıralım ,biz umutsuz ve mutsuz olursak enerjimiz bebişi hayatımıza çekmeye yetmez bence ,ve bol dua edelim 41 meryem suresini duydum bu forumda mesela ona başlamak istiyorum namaz kılalım ,ruhen ve bedenen arınmaya çalışalım ,sende sıkma canını sağlıkla hayırlısıyla gelicek inşallah 5-10 sene bekleyen iinsanlar da varHayirlisi olsun canim bende öyle diyorum test felan yapmicam daha kendimizi bosu bosuna yoruyoruz takiyoruz olur insallah daha bende kilo vermek istiiyorum ama ya varsa diye birturlu baslayamiyotum
canım tutunacağı varsa bişekilde oluyor merak etme hamileyken de spor yapmak cok saglıklı zaten ,bence bu ay şöyle yapalım mesela gebelik öncesi aklımıza takılan bize rahasızlık veren seylerden kurtulalım düzene sokmamız gereken seyleri yapalım ,kendimize zaman ayıralım ,biz umutsuz ve mutsuz olursak enerjimiz bebişi hayatımıza çekmeye yetmez bence ,ve bol dua edelim 41 meryem suresini duydum bu forumda mesela ona başlamak istiyorum namaz kılalım ,ruhen ve bedenen arınmaya çalışalım ,sende sıkma canını sağlıkla hayırlısıyla gelicek inşallah 5-10 sene bekleyen iinsanlar da var
ne güzel :) ben evlenmeden önce 50ydim 62 ye cıktım sevgili eşim zayıf hatun sevmiyomuşama bu kez benim pskolojim bozuldu artık karışmıyo :) ben daha yeniyim ama sen düşünmeyi bırakırsan olucak gibi geldi bana :)