- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
-
- Konu Sahibi pinkpisces
Canım ben de geçen ay aynı yanılgıya düştüm silik çizgi ile o yüzden oyalanıyorum diyorumpinkpisces 5 dk dan sonra çıkan 2. çizgi geçersizmiş benim de geçen ay aynı oldu sonra adet oldum, bi an mutlu bir haber aldık sandım hızlıcana okudum ,sevindim ,heyecan yaptım bunları 2 snde yaşayabildim yani neyse daha varmış gününe ,hepimize bat çizelgesi mi oluştursak napsak
Kiz hamilesindir belkii yarin birdaha yap catlarim ben canim stres dogrudur etkiliyodur ama kac gündür ne cektigimi ben biliyorum esim bile korktu acile göturiyim dedi gitsem de birsey yapmiyolarki
Günaydınn herkese
Canım ben de geçen ay aynı yanılgıya düştüm silik çizgi ile o yüzden oyalanıyorum diyorum
Yok canım yaa 3 saat sonra çıkan sonuç geçerli değildir herhal. Artık önümzdeki maçlara bakalım. Zaten 50 lik test sipariş ettim yarın gelir o zaman arka arkaya yaparımCanım kardeşimde de benzer sıkıntı var çok iyi anlıyorum seni Orada arkadaşın var mı dertleşebileceğin? İnsan yalnız olunca tek bir şeye hayatının bütün anlamını yüklüyor.. Farklı konularda zamanında yaşadım ondan biliyorum. Ama yoksa bile bizler varız burada unutma
OffMelegim2502 canim benim ya adet olamayinca sikinti yapiyo iste , benim de bikac gun gecikti strese girdim sonra saymamaya baslayinca adet oldum .o doktora da sinir oldum buralarda degilsin ki doktor tavsiyesi yapalim elimizdenn bisey gelmiyo iste guzel haberlerini bekliyoruz canim
olucak canım olucak Allahın izniyle müjdeli haberimizi vericez birbirimize sonra bu günleri gülerek hatırlıycaz ,bebişlerimizi konuşucaz inşallahhEnnnnnn kisa zamanda INSALLAH hamile kalirizda hamileligimizi konusmaya baslarizz (amin) :)))
canım adetlerin düzenliyse şuan yumurtlamış olman gerekiyor ya da yumurtan çatlamak üzeredir, böyle birşeyle bebeğin sakat olma gibi bi durumu yok Allahın izniyle tutunacağı varsa birşekilde tutunur gelişir,sana tavsiyem gördüğün gibi epey çabalıyoruz bebek için hemen olacak diye birşey yok sen şimdi keyfine bak düşünme eğer kafana takarsan adetin gecikir , adetin 2-3 gün falan geçerse test yap ancak öyle çıkar net olarak yani 19 nisanda yapabilirsinMerhaba arkadaşlar benim konum farklı yeni üye olduğum icin bilmiyorum nasıl konu açıp soracağımı neyse yardıminiza ihtiyacım varben 17.03.2015-22.03.2015 tarihleri arasını regl dönemimdi dün eşim ile ilişki sırasında kaza ile boşalma oldu sanırım emin değiliz ve sanırım yumurtlama dönemi içerisindeyiz ve cok az olmuştur geri çekildi ama peki bebek olsa bile sakat olmaz değil mi ? bundan korkuyorum cok az boşalma Sperm olduğu için yardım edin lütfen hamile olma olasılığıM nedir ne zaman test yapmaliyim ?
olucak canım olucak Allahın izniyle müjdeli haberimizi vericez birbirimize sonra bu günleri gülerek hatırlıycaz ,bebişlerimizi konuşucaz inşallahh
Adet oldum kiz sonundaa :)))
anam çok sevindim he ,sen öyle diyince içime fenalıklar giriyodu ikide bi gelişme varmı diye bakıp duruyodum.haha süper gelsin yeni yumurtacıklar
kuzumm kesinlikle ovulasyon testi almalısın çoklu olanlardannSorma öyle bir rahatladimki habi gelsede barii bilsem hamilemiyim degilmiyim böylede adetim düzensiz olunca yumurtlamadönrmini nasil hesaplamaliyim ki ? Doktora soruyorum bana ne diyo bilseniz telefonda programmat var onu indir
amin canım aminn :)teşekkür ederim Allah razı olsun herkesin gönlüne göre versin
kızlarrrrMelegim2502 pinkpisces yeni topik açmak istiyorum bat sat tablosu falan koyucam hem daha net olur böyle birbirimize karıştık bizim de cicili topiğimiz olsun hadi bakiyim işaretinizi bekliyorum
kuzumm kesinlikle ovulasyon testi almalısın çoklu olanlardann
bende istiyorummIsmarladim :)