Doğum kontrol hapı sonrası gebelik belirtileri

Hayırlısı olsun canım ya. Derler ki bebek kısmetiyle gelir:) Biz de atama bekliyoruz ama yine de girdik bir yola bakalım ne olacak sonuç:) yaşın gençse biraz daha bekleme opsiyonun var tabi ama anladığım kadarıyla sen epey istiyosun :)

aynen canım ben genç anne olmak istiyorum yoldaşım sırdaşım evladım olsun istiyorum büyüsün boyu boyuma geldiğinde inşallah sağlığım sıhhatim yerinde olsun el ele tutuşup gezelim istiyorum ,şimdiden çocuk eğitimi hakkında kitaplar okumaya başladım .bu arada 23 yaşındayım ve kas hastasıyım şuan gebeliğime engel bi durum yok Allahıma şükürler olsun ama bi beş yada on sene sonra ne olacağını bilemiyorum sağlık varken istek varken sadece elimden beklemek dua etmek geliyor bir arkadaşım evlendi 1 sene boyunca korunmadı ve tam borçlarının bittiği ay hamile kaldı bana herzaman der rabbim göndereceği zamanı biliyor diye

bu arada bu topiği çok sevdim 3 kişilik topiğimiz sakın gitmeyin kızlar çift çizgiyi görene bebişleri kucaklayana kadar burdayız

bu arada bu topiği çok sevdim 3 kişilik topiğimiz sakın gitmeyin kızlar çift çizgiyi görene bebişleri kucaklayana kadar burdayız
Evet bence de güzel oldu sakin ve samimi hayırlı haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin rabbim Nerede oturuyorsun canım sen ben istanbul ümraniyedeyim su an

ben antalyadayım tatlım liseyi istanbulda okudum bayrampaşadaydım bitirdiğim sene bir kez daha girmek istedim sınava eşimle o sene tanıştım dersaneye gidiyodum o antalyadaydı sevda uğruna düştük yollara geldim burda üniversiteyi bitiriyorum işte bu sene 7 ay önce de evlendik :) hey gidi günler senin hikayen ne ? meleğim koptu bizden ama bekliyoruz onunkini de :)

Ben 10 yildan fazla oldu istanbuldayim:) 8 aylık evliyim ben de ama yaş 30
Ben de hiç dusunmezken birden bu mevzularin icinde buldum kendimi :) Yaza kadar olursa mutlu oluruz olmazsa üzülmeyiz diyorum ama yine de biyolojik saatten midir nedir böyle garip bir istek oldu 2 aydır

oo süper ben daha yeniymişim :) 8 sene ne güzel ömürlük olsun inşallah, sağlık yerinde olduktan sonra geç değil hiçbişey için bana da kaynanam falan yapma hemen bebek heryerin sarkıyor tadını çıkar biraz diyor ama ben genç anne olma olayına taktım onların yanında istediğimi pek belli etmiyorum

Ben artik bunalima girdim galiba isyan etmiyorum yine cok sükür bir sorun yok diyorum dün gittim yine doktora asadan bakiyo ben almanyada yasiyorum kan alirmisiniz diyorum gerek yok diyo bana neyse gecen hafta adet olursun dedi 1 hafta gecti dün dedim ee ben adet olmadim hala bakti birsey göremiyorum dedi belkide erken bakyoruzdur dedi erkenmi dedim adetim geceli 2 hafta oldu idrar testide yapti haftaya yine gel dedii cok yoruldum. Ya (( hastada olamiyorum cok rahatsiz oluyorum böyle sabaha kadar karnim agriyo uyuyamiyorum

Kız 8 sene degil 8 ay :) Amann 8 sene beklemeyiz bebek için inşallah

Ay pardon ya nasıl 8 sene olarak gördüm onu maşallah dedim ne güzel 8 senedir başbaşa hiç bikmadan bebek heyecanı olmadan haha
Ben de dedim yanlış mi yazmışım insallah 8 18 28 38 48... artık kac olacaksa o kadar zamanları mutlulukla geciririz hepimiz. Evet Melegim2502 bence de öyle bir seçeneğin var mı bir de başka gorus al

Bende yeni üyelerdenim ve uzun süreli hapın ardından 6aydır bebiş bekleyenler kervanından rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…