- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
-
- Konu Sahibi pinkpisces
Hayırlısı olsun canım ya. Derler ki bebek kısmetiyle gelir:) Biz de atama bekliyoruz ama yine de girdik bir yola bakalım ne olacak sonuç:) yaşın gençse biraz daha bekleme opsiyonun var tabi ama anladığım kadarıyla sen epey istiyosun :)Canlarim çok saolun Allah razı olsun desteğiniz icin.ben 1 sene okulla evi idare ettim birde okulum eve uzak, notların gayet iyiydi geldim yemek yaptım sınav çalıştım sınavların olacağı zamanlar temizlik yapamadım eşim anlayışlı davrandi ama çalışmak farklıdır okulun standart bi saati olmuyo ve ben hamile kalsam bile çalışmam gerekecek tabi bundan sonrası tevekkül galiba dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum
Evet bence de güzel oldu sakin ve samimibu arada bu topiği çok sevdim 3 kişilik topiğimizsakın gitmeyin kızlar çift çizgiyi görene bebişleri kucaklayana kadar burdayız
Ben 10 yildan fazla oldu istanbuldayim:) 8 aylık evliyim ben de ama yaş 30ben antalyadayım tatlım liseyi istanbulda okudum bayrampaşadaydım bitirdiğim sene bir kez daha girmek istedim sınava eşimle o sene tanıştım dersaneye gidiyodumo antalyadaydı sevda uğruna düştük yollara geldim burda üniversiteyi bitiriyorum işte bu sene 7 ay önce de evlendik :) hey gidi günler senin hikayen ne ? meleğim koptu bizden ama bekliyoruz onunkini de :)
Canlarim çok saolun Allah razı olsun desteğiniz icin.ben 1 sene okulla evi idare ettim birde okulum eve uzak, notların gayet iyiydi geldim yemek yaptım sınav çalıştım sınavların olacağı zamanlar temizlik yapamadım eşim anlayışlı davrandi ama çalışmak farklıdır okulun standart bi saati olmuyo ve ben hamile
Canlarim çok saolun Allah razı olsun desteğiniz icin.ben 1 sene okulla evi idare ettim birde okulum eve uzak, notların gayet iyiydi geldim yemek yaptım sınav çalıştım sınavların olacağı zamanlar temizlik yapamadım eşim anlayışlı davrandi ama çalışmak farklıdır okulun standart bi saati olmuyo ve ben hamile kalsam bile çalışmam gerekecek tabi bundan sonrası tevekkül galiba dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum
Amin canim cümlemizden insallah:)
Hakkinuzda hayirlisi neyse o olsun insallah canimm benim aklim fikrim hamilelikte oldugu icin pekk birsey diyemiyorum
Kız 8 sene degil 8 ay :) Amann 8 sene beklemeyiz bebek için inşallahoo süper ben daha yeniymişim :) 8 sene ne güzel ömürlük olsun inşallah, sağlık yerinde olduktan sonra geç değil hiçbişey için bana da kaynanam falan yapma hemen bebek heryerin sarkıyor tadını çıkar biraz diyor ama ben genç anne olma olayına taktımonların yanında istediğimi pek belli etmiyorum
Ay pardon yaKız 8 sene degil 8 ay :) Amann 8 sene beklemeyiz bebek için inşallah
Ben de dedim yanlış mi yazmışımAy pardon yanasıl 8 sene olarak gördüm onu maşallah dedim ne güzel 8 senedir başbaşa hiç bikmadan bebek heyecanı olmadan haha
Melegim2502 canım yaa sen doktorunu mu değiştirsen acaba bide çok kafana takiyosun bu da gecikmene sebep oluyor az daha sabir
Melegim2502 canım yaa sen doktorunu mu değiştirsen acaba bide çok kafana takiyosun bu da gecikmene sebep oluyor az daha sabir