- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 30
- Konu Sahibi pinkpisces
Evett öyle oluyomus yeni evlenenlere diyorum hep icmeyinn /)Demekki herkeste farklı farklı. Ben bütün yan etkileri bıraktıktan sonra yaşadım iyi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett öyle oluyomus yeni evlenenlere diyorum hep icmeyinn /)Demekki herkeste farklı farklı. Ben bütün yan etkileri bıraktıktan sonra yaşadım iyi mi
Ayy hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) Tabi bebek istiyorsan :)Doktora gitmekten bir hal oldum hic bir sorun yok bekliceksin diyo yarin yine gidicem adetim 4 gün gecikti bu ay adetimden 2 hafta önce 2 güm pembe kan gibi lekelenme oldu 4-5 günde kahve rengi oldu akintimda cooktu bakiyim ne dicek bana
Istiyorsanmii 6 aydir resmen taktim cok istiyorum cok zormus beklemel olmadigini görünce artik oturup agliyorumAyy hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) Tabi bebek istiyorsan :)
Doğru haklısın beklemek çok sıkıntılı Başta korununca insan zannediyor ki bıraktığım gibi hamile kalacağım geçen ay kaç test yaptım ben bile unuttum Bizim daha 2. ayımız bakalım ne olacak. İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder sana da Ben daha yaza kadar süre verdim kendime. Bakalım ondan sonra ne olacakIstiyorsanmii 6 aydir resmen taktim cok istiyorum cok zormus beklemel olmadigini görünce artik oturup agliyorum
Insallah hamile kalirsin hemen canim beklemek cok yoruyo insani hayirli haberlerini bekliyorum yaz bana :)Doğru haklısın beklemek çok sıkıntılı Başta korununca insan zannediyor ki bıraktığım gibi hamile kalacağım geçen ay kaç test yaptım ben bile unuttum Bizim daha 2. ayımız bakalım ne olacak. İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder sana da Ben daha yaza kadar süre verdim kendime. Bakalım ondan sonra ne olacak
Tamam inşallah :) Senin de inşallah hemen olur da daha bekletmez bebişin :)Insallah hamile kalirsin hemen canim beklemek cok yoruyo insani hayirli haberlerini bekliyorum yaz bana :)
Tamam inşallah :) Senin de inşallah hemen olur da daha bekletmez bebişin :)
merhaba ben de 6 ay hap kullandım geçen ay bıraktım şuan beklemedeyim batım 21 şubat , ilk aydan hamile kalmak iyi değil diyor doktorlar rahim zarı ince olduğu için ,hayırlısıyla sağlıkla gelsinler .bu arada bebek olmama durumunu hala hapa bağlayan insanları görünce şaşırıyorum doğrusu bu hapları bilakis doktorlar yumurtalıkları çalıştırmak adeti düzene sokmak için veriyorlar ,kullanıp hamile kalamayan insanların daha önceden problemleri oluyomuş
herkesin bünyesi farklı kimisi hiçbir yan etkisini görmüyor, kimisi çok yogun görüyor.bende hap kullanırken birsürü yan etkisini yaşadım ama bebekten sonra yine hap kullanırım sanırım :/ o kaygıyı taşımaktansa.Merhaba canim biz hap yüzünden hamile kalamiyoruz demedik bana iyi gelmedi mesela o yuzden cok pismanim dedim yanlis anlamissin
Aslında tereddutluyum ama bir yanım da çok istiyor sanırım :) Aslında yaza düşünüyorduk ama birden bir heves geldi bize hapı biraktim bakalım nasip :)Insallah canimm sendemi bebis istiyosun:)
Açıkçası ben çok rahat ettim hapta hem de çok iyi geldi ama genelde sıkıntı yasaniyormus. Bıraktığım zaman sıkıntılar başladı :) Evet ben de bir problem çıkmazsa yine de hap düşünürüm sanırımherkesin bünyesi farklı kimisi hiçbir yan etkisini görmüyor, kimisi çok yogun görüyor.bende hap kullanırken birsürü yan etkisini yaşadım ama bebekten sonra yine hap kullanırım sanırım :/ o kaygıyı taşımaktansa.
herkesin bünyesi farklı kimisi hiçbir yan etkisini görmüyor, kimisi çok yogun görüyor.bende hap kullanırken birsürü yan etkisini yaşadım ama bebekten sonra yine hap kullanırım sanırım :/ o kaygıyı taşımaktansa.
Evet aynen öyle ben hiç istemiyorum diyordum birdenbire bir istek geldi biyolojik saat mi acepforumlarda da en cok yer kaplayan konu gebelik sanırım herkes hamile yada hamile kalmak istiyor,cevremdede nerdeyse her iki kadından biri hamile her kadının yaşamak istediği bir duygu :) Allah bize de nasip eder inş..
Aslında tereddutluyum ama bir yanım da çok istiyor sanırım :) Aslında yaza düşünüyorduk ama birden bir heves geldi bize hapı biraktim bakalım nasip :)
Evet bir de burada o kadar çok mevzu dönüyor ki hamilelikle ilgili arkadaşın dediği gibi insan ister istemez bi havaya giriyorHmm benimde basta öyleydi simdi oladar cok istiyorumki :) rabbim hepimize nasip etsin insallah
Evet bir de burada o kadar çok mevzu dönüyor ki hamilelikle ilgili arkadaşın dediği gibi insan ister istemez bi havaya giriyor
Aynen su anda 4 hamile 3 de yeni doğum yapmış kişi var çevremde :) Nasip.. Rabbim ol derse şartlar ne kadar zor olursa olsun olur, yoksa zaten yapacak bir şey yokEvet etkileniyosun benimde etrafimda masallah herkez hamile :)
Aynen su anda 4 hamile 3 de yeni doğum yapmış kişi var çevremde :) Nasip.. Rabbim ol derse şartlar ne kadar zor olursa olsun olur, yoksa zaten yapacak bir şey yok