şuan kullandığın ilacını dr kontrolundemi kullanmaya başladın
merhaba
doğum kntrol hapı kullanımı ile ilişkide erkek içine boşalmalı mı geri çekmesi daha mı iyi olur %100lük bir koruma olmadığını duydum hapın?
bide bişey daha var hapım bitti o akşam ilişkiye girdik ve eşim içime boşaldı.7 günlük araya başladım o sürede ilişki olursa ek koruma gerekiyor ve böyle bir durum oldu hapın koruyuculuğu devam eder mi yoksa ne yapmalıyım hamilelik oranı nedir sizce?
teşekkürler..
merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben doğum yapalı 5 ay oldu son iki aydır adet olmaya başladım emziriyorum bu süre içinde hiç bi korunma yöntemi kullanmadık şu anda adetliyim düşük dozlu bir doğum kotrl hapı alıp kullanmaya başlasam sütümü etkilermi bide daha ek gıdaya geçmedik sadece emziriyorum lütfen soruma birisi cevap versin
cnm ılk kutudamısın? ılk kutudaysan esının korunması gerekıo. ıkıncı kutudan ıtıbaren hap korumaya baslıo bn 2 yıldır kullanıorum hap. 7 gunluk arada da hap korumaya devm edıo normlde ama dedıgım gıbı ılk kutuda deglsen eger.
merhaba doğum kontrol konusunda deneyimli kızlar bir sorum var :)
şimdi ben hapa başladım fakat bıraktığımda o ara dönemde adetim gelmezse gecikirse 2. kutuya yine de geçecek miyim yoksa gelene kadar beklicek miyim?
mrb acil bi sorum olcak benimm.. ben yazz 24+4 ü 12 gün kullandım regl olduğum 2.günü başladım.reglimi erkene almak için dün beyaz hapları içmeye basladım bugun 2.yi içtim.. ne zaman regl olurum? olurmuyummm? şuan hiç bi belirti yok zaten 12 gündür hafif kanamam hiç bitmedi ?? acil cvp ltfeen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?