canım benim de ilk ayımda 10 gün sürdü regl..ama az az kanamaydı.yani lekenmeydi hatta.ama bende endişelenmiştim.sonra 2. ay öyle olmadı.endişelenme.ama yine de doktoruna danış istersen...
diane 35 kullaniyorum bir hafta oldu ama karin agrilari basladi yan etkisi mi,
daha önce yris die d.kontrol kullanmistim onda böyle birsey olmamisti cok agriyor acaba yan etkisinden dolayi mi
merabalar. ben eşimle ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle kontrol hapımı sadece görüşeceğimiz güne yakın zamanda almaya başlayıp, ayrıldıktan sonra bir dahaki görüşmeye dek almıyorum. ancak her bıraktığımda zamanı olmamasına rağmen adet görmeye başladım. ilişkiye girsem de girmesem de sürekli kullanmadığım için mi böyle oluyor acaba? bilgisi yahut deneyimi olan varmıdır. teşekkürler ederim.
yeni evliyim, bugün yasmin kullanmaya başladım, yorumların üzerine çok konuşulduğu için tek tek okuyamadım. bazı sorularım olucak..
1 - 21 günlük hap olduğu için bitince 7gün hap almamam gerekiyormuş. 7 gün içinde eşim korunacak mı?
2- zaten kiloluyum çok daha fazla kilo alacak mıyım?
3- ara kanamalar yaşayanların cinsel hayatını olumsuz etkileyecek kadar çok mu kanaması oluyor?
4- gögüs ağrısı, bacak ağrısı, şişkinlik, baş ağrısı şikayetleriniz günlük hayatınızı çok etkiliyor mu?
bunları sormamın sebebi 1 aylık iğneler varmış eğer memnuniyetsizseniz aylık iğne vurdurmak istiyorum
Öncelikle merhaba, yeni üye oldum kızlar. Bir sorum olacak. Ayın onunda adet olacağım ve 16 sında düğünüm var. Ayın onunda kullanmaya başlarsam hapı, 31 inde sona arecek tablet. Peki diğer adet zamanıma kadar hap kullanmam gerekecek mi? Yoksa ayın 6 sında yeniden mi kullanmaya başlamam gerek? Yani yeni başlayanlar ilk kutu bittikten sonra 7 gün mü ara vermeleri lazım yoksa diğer adet gününe kadar mı kullanmamaları lazım? Birde ilk tablet bittikten sonra hap kullanmazken eşimin korunması gerekir mi?
7 gün ara verip 8. gün yeni kutuya başlaman lazım yani 31 inde kutu biterse diğerine 8 ocakta başlaman gerekir. 1 kutu bittikten sonra ancak koruma başlar canım yani 1-2 hafta eşinin korunması lazım. ayrıca 7 günlük arada da korunmaya gerek yok
Peki adet olmadan önce başlasam ? Yani ayın 10 undan önce başlasam olur mu?
Peki kullanmaya başladıktan kaç gün sonra gebe kalmayı önler acaba? ilk kutu bitmek zorunda mıdır? Yoksa 2 hafta yeterli olur mu? Kusuruma bakmayın çok soru sordum hakkınızı helal edin şimdiden kızlar.hayır olmaz, regl olduğun ilk gün başlaman gerekir
Peki kullanmaya başladıktan kaç gün sonra gebe kalmayı önler acaba? ilk kutu bitmek zorunda mıdır? Yoksa 2 hafta yeterli olur mu? Kusuruma bakmayın çok soru sordum hakkınızı helal edin şimdiden kızlar.