Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar dogum kontrol haplarini doktor araciligyla aldiniz degil mi ? benim kullandigim kontrol hapinin adi Desolet ve uzun sure kullanmama ragmen herhangi bir problem yasamiyorum .
ben doktor kontrolünde kullanmamamıştım..
doktor ne gibi kontroller sonrasında veriyo ? nelere bakıyo ve belirleyip ilaç seçiyo veriyo bilgi veririmisiniz?
aslinda bana tahlil falan yapmadi sadece sordugu sorulara cevap verdim ve ona gore bu ilaci kullanabilirsin dedi. Evlendikten sonra gittiginde muayene olarakta sana kontrol hapi verebiliyorlarmis ama benim kullandigim ilactan ben memnun kaldigim icin acikcasi gerek duymadim. bence dr a git ve ilaci oyle kullan , bu arada umarim sigara kullanmiyorsundur , hem dkh hemde sigara kullanan bayanlar cok fazla yan etki gorurlermis diye bilgide vermisti bana dr.
Kansızlık yaptığını yazan arkadaşlar olmuş..korktum ben yaa..bende 3 aydır kullanıyorum doğum kontrol hapı. daha öncesinde de anemi problemim olmuştu uzunca bir zaman.ilaç kullanmıştım.şimdi de bayadır kanımı ölçtürmedim.
Bir de ben kullandığımdan beri reglim çok az oluyo..kanı azaltmak yerine çoğaltıyo diye düşünmüştüm.içinde demir varmış.
demir eksikliğim de vardı kansızlıkla beraber.o yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyodum.
ama şimdi şüphe düştü içime..bi gidip ölçtüreyim kanımı bari
kızlar raoctaneden snr benim tüylerim belirgenleşti çok sinirlerim bozuluyor drçgidicem bana doğum knt hapı yazsa o tüyler dururmu ya dursun büyümesin hatta dökülsün çok moralim bozuluyor aklıma geldikçee
kizlar bu sabah saat 9:30`da dogum kontrol hapini aldim (8. hapi) ve 5 en fazla 10 dakika sonra afedersiniz ishal oldum. Simdi bu ne demek ? hapin etkisi azaldi yada gittimi ? Tam 4 saat sonra yine tuvalet gitmek zorunda kaldim. Bildigim kadariyla 4 saat geçtikten sonra hapin etkisi azalmiyor ve tamamen kana gecmis oluyor. Ama ben hapi aldiktan en fazla 10 dakika sonra tuvalet gittim. Hap mideden bagirsaga inmis olamaz bu kisa sürede... siz ne dersiniz ???? Kafam karisik.... 7 gün bekleyeyimmi ?
2 senedir düzenli belara hap kullanmaktayım..bu ay diş ağrısı yüzünden dişçiye gittim..bana ağrı kesici ve antibiyotik verdi...bu ay onu da kullandım...hapım geçe hafta bitti..adet görmem lazım ama şuan 5 gün geçti ve hala görmedim..hatta bugün yeni hapa başlamam lazım ve hamile kalma korkumdan başlamadım..sizce hamile kalma ihtimali varmı..?..başına böyle bişey gelen oldumu yada..