eczaneye direk gidip doğum kontrol hapı mı isticem yoksa doktora gidip mi doktorun verdiğinimi alcam nasıl olcak 2. soru bide bu hapları uzun süreli kullanmak hamile kalmayı zorlaştırıyomuş bebek sahibi olmak istediğmizde ilerde zorluk çıkarmasın sonra:S
peki canım bide o haplar kıllanma ve kiloya yol açıyomuş bunlarıda sormuşmuydun doktora emin olamıyorumki zaten adetlerim düzensiz:S
peki canım bide o haplar kıllanma ve kiloya yol açıyomuş bunlarıda sormuşmuydun doktora emin olamıyorumki zaten adetlerim düzensiz:S
5 yıl önce doktora gittim çok ağrıdan dolayı doğum kontrol hapı değilde işte o 21 lik yuvarlak haplardan verdi adetimi baya düzene soktu hatta bi ay kullanıyodum sonraki 2 ay da düzenli götürüyodu yararını görürüm heralde ben bi doktora görüniyim saol canım
doğum kontrol hapı 7 günlük arada da aynı seviyede koruyor mu.. hapa ara vereceğim gün düğünüm olacak kendimi riske atmak istemiyorum.. tecrübeleri olanlar yardımcı olabilirler mi?
Ben daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadım yeni bebeğim oldu 6 aylık şimdi napsam bilmiyorum anne sütünede geçmeyenleri varmış ama zararlarıda okuduğuma göre çok çok şaşkınımm offf offf
Merhaba herkese,
çok acil yorumlarınızı rica ediyorum ;
ben de yaklaşık 1 yıllık evliyim , yasmin hapını kullanmaya başladım 20 gün önce hatta 2 tane kaldı , bitecek 2 gün sonra. yalnız benim birkaç gündür aşırı göğüs ağrım ve sol bacağım, ( sadece belli bir yerinde bir yere vurmuş gibi bastırınca ağrıyor. acaba geçici yan etki mi yoksa ciddi bir sorun teşkil ediyor olabilir mi ? benzer sorun yaşayan var mı ?
yorumlarınızı riica ediyorum.
Cerazette anne sütüne geçmiyor canım.Rhatlıkla kullanabilrsin.Yurtt ışında senelerdir kullanılıyor bizde 1 sene önce anca kullanılmaya başlandı.