- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
"doğum kntrol hapı kullanımı ile ilişkide erkek içine boşalmalı mı geri çekmesi daha mı iyi olur %100lük bir koruma olmadığını duydum hapın?"
ben de bunu merak ediyorum arkadaşlar.. acaba siz ilişkide gene de temkinli mi davranıyorsunuz ?? ilk ay olsun ya da olmasın..
bırsey soracagım arkadaslar...... ben ılk defa dogum kotnrol hapı kullanıyorum. en son hapımı pazar gunu ıctım. sımdı 2. kutuya baslayacagım ılk hapımı pazar gunumu ıcecegım yoksa pazartesı gunumu....
merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben doğum yapalı 5 ay oldu son iki aydır adet olmaya başladım emziriyorum bu süre içinde hiç bi korunma yöntemi kullanmadık şu anda adetliyim düşük dozlu bir doğum kotrl hapı alıp kullanmaya başlasam sütümü etkilermi bide daha ek gıdaya geçmedik sadece emziriyorum lütfen soruma birisi cevap versin
Arkadaşlar ben de 2,5 ay sonra evleneceğim. Doktor kontrolünden sonra hap kullanmaya başlamayı planlıyorum. Evlenmeden ne kadar zaman önce başlamak daha uygundur bilginiz var mı? Ona göre doktora gideceğim
Merhaba Hanımlar
1yıl evvel hapımı 1 gün kaçırdım diye hamile kaldım ve düşük yaptım.1yıldır spiralle korunuyorudum.2ay önce çıkarttırdım ve hapa başladım.Fakat emin olamıyorum hala.Yaşadığım şeylerin de etkisiyle hapın 2. kutusunu bitirmeme rağmen hala eşime prezervatif kullandırıyorum.Gittiğim doktor çok ilgisiz bir insan olduğu için bilgi vermiyor.cuma günü son ilacımı içtim.Yeni kutuya c.tesi günü mü başlayacağım.3. kutuya başlıyorum artık prezervatife gerek var mıdır?Bir de 7 günlük arada ek korunmaya gerek var mı? Bu sorular bir çok kez sorulmuştur eminim ama bulamadım ben :2:şimdiden teşekkürler
Merhaba Hanımlar
1yıl evvel hapımı 1 gün kaçırdım diye hamile kaldım ve düşük yaptım.1yıldır spiralle korunuyorudum.2ay önce çıkarttırdım ve hapa başladım.Fakat emin olamıyorum hala.Yaşadığım şeylerin de etkisiyle hapın 2. kutusunu bitirmeme rağmen hala eşime prezervatif kullandırıyorum.Gittiğim doktor çok ilgisiz bir insan olduğu için bilgi vermiyor.cuma günü son ilacımı içtim.Yeni kutuya c.tesi günü mü başlayacağım.3. kutuya başlıyorum artık prezervatife gerek var mıdır?Bir de 7 günlük arada ek korunmaya gerek var mı? Bu sorular bir çok kez sorulmuştur eminim ama bulamadım ben :2:şimdiden teşekkürler
yaa beni korkuttunuzben hapla korunacağım ve ek koruma da olmayacak.. hamile kalmak için çok erken.. öyleyse niye alıyoruz bu hapları.. hapı her gün içtiği halde hamile kalan var mı arkadaşlar?
ya kızlarrr
yıne ben yıne ben yanı hıc bıtmıyor dertlerım
bn bıgun dkh unuttum ertesı gun ıkı tane bırden ıctım ve ıkı hapı ıctıkten 1 saat sonrada kustum
hap etkısını gostermısmıdr ay napsam bılmıyorum boyle bırsey yasayan bılen goren varsa yazsın
1 saat sonra kustuysan hap etkisini göstermemiştir.hangi hapı kullanıyorsun ve ne zamandır kullanıyorsun?