Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet aynen böyle düşünüyor umarım dediğiniz gibi olur ama ben işimi sağlama almalıyım eğr kullandırtamazsam bu aşamada ne yapmam gerekir
ömrümde ilk kez doğum kontrol hapı kullanıyorum...2. bebek planlanlaması öncesi adet gecikmesi ile gittiğim doktorda yumurtamın çatlamadığı için adet olmadığımı öğrendim ve lh yüksek çıktı(yumurtanın çatlamasına yardımcı bi hormonmuş)bu hormonu normale getirmek için adeti düzenlemek vs. için 3 ay doğum kontrol hapı verdi seçimi bana bıraktı hangini seçeceğimi şaşırdım derken birinde karar kıldık ve yan etkide olmadı şükür ve içtim ilk kutumu çarşamba bitirdim 7 gün ara verip tekrar başlıycakmışım adet olma düzenini dikkate almadan ama 6 gün olmasına rağmen 2 iki gündür kahverengi leke şeklinde geliyor normal mi bilmiyorum bu perşembe tatil biter bitmez dr. gideyim diyorum tam adet olmadan 2. kutuya başlamak doğru olur mu ......siz ne diyorsunuz kızlar bu duruma ben hiç anlamıyorum çünkü.....:18:
kizlar sakin diane35 diye kontrol hapi kullanmayin ben kullanmistim 4 yil cocugum olmadi
Bunun hapla ilgisi yok.kizlar sakin diane35 diye kontrol hapi kullanmayin ben kullanmistim 4 yil cocugum olmadi
Merhaba
yumurta tembelliği mi oluştu.
Ben 1,5 yıl yasmin kullandım , bıraktım yumurta tembelliği polikistik over olutu.
diana 35 i bn ilk evlendiğimde doktor tavsiyesi tarafından kullandım hem aşırı ara kanamalarım hemde çok fazla tüylenme olmuştu hmn bıraktım ve aradan 3 sene gecti şimdi yasmin aldım 1 bebeğim var bakalım bu nasıl gelicek ve bnm anlamadığım ya bıraktığımda hasta olmassam
kizlar sakin diane35 diye kontrol hapi kullanmayin ben kullanmistim 4 yil cocugum olmadi
Bunun hapla ilgisi yok.
hapı bırakmanla bir iki ay için hapın etkisi tamamen kaybolur.
pcos yumurtalıklarda var olan çatlamamış yumurtaların oluşturduğu minik kistlerdir
doğum kontrol haplarıyla tedavi edilir
soruyorum size nasıl pcosa yol açabilir ?
böyle birşey mümkün değil.
1,5 yıl kullandıktan sonra hapı bıraktım bebek için adetim gecikti 20 gün doktora gittim kisit var dedi.
Yumurtlamamda aksaklık oldu hapı bırakınca ...
tedavi için tekrar dkh vardi doktor ...
bıraktıktan ne zaman sonra doktora gittin ?
demek ki bebek için başka ilaç tedavilerine geçmeniz gerek
Şu an lh hormonunu düşürmeye çalışıyorum.O nedenle dkh kullanıyorum.
Hapı bıraktım adetim gecikti test yaptım hamile değildim. 2 ay sonra gittim.
Şu an doktor takibindeyim. Öncelikle lh hormonunu düşürmeliyiz dedi doktor.
Sonra ne diyecek bilmiyorum
kızlar bana akıl verin...
2ay yazz kullandım hep ara ara kanamalarım oldu doktora danıştım hap vucuduna uymamıştır dedi 2 ayın sonunda geçmezse yasmini dene dedi.geçen hafta içinde çok yoğun kanama oldu yani yazzın son haftasıydı.o bitti yasmine başladım 6.hapı yuttum dün akşam.10 günü geçti hep kanamam var adetimin normal güne göre dün bitmesi gerekiyodu hala devam ediyo. evlendiğim 20 gün oldu 10 gündür adetliyim eşim hep bölemiydi diyo hayır diyorum anlam veremiyoruz. doktorum yıllık izindeymiş napcam ben ya bu ara hep grip ilacı kullandım etkileşim olabilir mi?? sizde yaşadınızmı böyle kanamalar?
kızlar bana akıl verin...
2ay yazz kullandım hep ara ara kanamalarım oldu doktora danıştım hap vucuduna uymamıştır dedi 2 ayın sonunda geçmezse yasmini dene dedi.geçen hafta içinde çok yoğun kanama oldu yani yazzın son haftasıydı.o bitti yasmine başladım 6.hapı yuttum dün akşam.10 günü geçti hep kanamam var adetimin normal güne göre dün bitmesi gerekiyodu hala devam ediyo. evlendiğim 20 gün oldu 10 gündür adetliyim eşim hep bölemiydi diyo hayır diyorum anlam veremiyoruz. doktorum yıllık izindeymiş napcam ben ya bu ara hep grip ilacı kullandım etkileşim olabilir mi?? sizde yaşadınızmı böyle kanamalar?