Hiçbir şey olmaz cnm, yarınki hapını bugun içtin ya ertesi günkini geceyarısına dogru yarın iç ve bu şekilde gece yarısı içerek bitir hapını.
merhaba arkadaşlar benim kardeşim 24 yaşında bekar ve polikistik over tedavisi görüyor . bu hastalık aşırı derecede kilo aldırıyor ve çok fazla iştahlı olmasına sebep oluyor . dahaönce diana 35 doğum kontrol hapı kullandı . 1 yıl sonra kistlri temizlendi ve çok kilo vrmişti. fakat bir yıl sonra tekrar aynı hastalık nüksetti ve kilo almaya başladı . adet düzensizlikleri arttı . tekrar doktora gittiğinde yazz 24 doğum kontrol hapını verdi . ilk kutunun 20 nci gününde ve regl tarihi 10 gün geçti regl belirtilri olmasına rağmen görmedi . doktoru arayıp sordu fakat iyi bir ilaç olduğunu ikinci kutuyu beklemesini önerdi . son 4 ilaçta regl olacağını söyledi . bu ilaçla ilgili olumsuz bilgiler öğrendiğimiz için burada sizlere sormak istedik . bu ilacın kilo verdirip verdirmediğide çok önemli doktor ısrarla bu ilacı verdi . daha önceki ilaç diana 35 kilo verdirmişti ve bu ilacında verdirip verdirmediği çok önemli . bu rahatsızlıktan dolayı bu ilacı kullanan ve bu şekilde yan etkisini gören varmı öğrenmek istedik . birde benim kardeşim 7 gün regl oluyor . son 4 ilaçta regl olursa 5 nci günde regl kanaması kesilirmi . kullanan varsa olumlu yada olumsuz bilgi verirse seviniriz . teşekkür ederiz .
merhaba arkadaşlar,
ben yasmine bu ay başladım kullanımında internetten araştırdığımda 21 gün kullanılır 7 gün ara verilir adetin 3. günü ilaç almaya başlanır şeklinde birşey var. ama ben 3. günü alacaksam 7 gün ara vermemiş oluyorum:s 2. kutuya ne zaman başlayacağım anlayamadım bi türlü yardımcı olur musunuz?
Meraba , yeni üye oldum ve sormam gereken hatta acil cevap almam gereken bir konu var . 17 yaşındayım ve yeni kullanmaya başlayacağım . En etkili , kaliteli tavsiye edebileceğiniz markalar hangileridir , ayrıca yan etkileri en az hatta mümkünse hiç olmayan bir doğum kontrol hapı var mıdır hangisidir lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
bir aylık iğneler bana kilo yaptığı için bırakıp hapa döndüm yasmin kullanıyorum,iğneden dolayı aldığım 4 kiloyu verdim,,yasmin bende göğüslerde aşırı hassasiyet yaptı bir beden büyüdü dolgunlaştı şişkinleştiği için acıda yapıyor belirgin bir şekilde göğüste etki yaptı bana yasmin..daha evvel başka doğum kontrol hapları kullandım ama onlarda cok dokundu bulantı kusma ateş halsizlik yapınca doktor kontrolünde bıraktım... yani en az etkiyi yasminde bulduğum için devam ediyorum bulantı falan yapmıyor ama işte tek etkisi göğüste oldu...aşırı bir hassasiyet oldu ağrı şişlik acı,belirgin bir büyüme ama ne yapayım diğer denediklerimden daha iyidir..sonuçta hormonel haplar,, azda olsa hemen hemen hepsinin yanetkileri vardır sanırım..
merhaba,kızlar bende d.kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama hiç bi bilgim yok, forumları tamamen okuyacak vaktim de yokbana önerebileceginiz eczaneden direk gidip alabilecegim bi hap varmı? yardım lütfennn...