- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
benim de merak ettiğim mesela ben bazı akşam unutuorum sabah aklıma gelince içiorum hemen.....unuttuğum günler tehlike arz edio mu
12 saati geçmemesi gerekiyor almak için eğer unutulduysa ara vermeden içilmeli....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de merak ettiğim mesela ben bazı akşam unutuorum sabah aklıma gelince içiorum hemen.....unuttuğum günler tehlike arz edio mu
12 saati geçmemesi gerekiyor almak için eğer unutulduysa ara vermeden içilmeli....
Bu hap beni çok kötü tüylendirdi
ve kilo aldırdı (
sormak istediğim bişey var..yasminle bugün 2.günüm.ilk günden itibaren koruma etkisi yapıyor mu?
merhaba,kızlar bende d.kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama hiç bi bilgim yok, forumları tamamen okuyacak vaktim de yok bana önerebileceginiz eczaneden direk gidip alabilecegim bi hap varmı? yardım lütfennn...
mrb arkadaşlar ben yasmini adet düzenleyici olarak kullanıyorum.liacı akşam 9.30ta yutuyorum. bugün 3.gün.gece fenalaştım başım döndü tansiyonun düştü. bu ilacı ilk defa kullanıyorum.bunun yan etkileri olabilir mi?yine aynışeyler olacak diye korkuyorum.devam mı edeyim sizce yoksa erken mi bırakmam için.ney yapmalıyım sizce.yardımcı olur musunuz?
cnm ben 2 senedir kullanıyorum. bende böle bir etki yapmadı açıkçası. ama başladıktan sonra kutuyu bitir en azından. tekrar aynı şey olursa devam etmeden mutlaka doktora git.
mrb arkadaşlar ben yasmini adet düzenleyici olarak kullanıyorum.liacı akşam 9.30ta yutuyorum. bugün 3.gün.gece fenalaştım başım döndü tansiyonun düştü. bu ilacı ilk defa kullanıyorum.bunun yan etkileri olabilir mi?yine aynışeyler olacak diye korkuyorum.devam mı edeyim sizce yoksa erken mi bırakmam için.ney yapmalıyım sizce.yardımcı olur musunuz?
mrb arkadaşım bende 7 ay kullandım yasmini yaptığı tek yan etki mide bulantısıydı tansiyon düşüklüğünü kimseden duymadım eğer bi yan etkiyse 2-3 ay sonra geçer çünkü ilacın vücuda alışması 2-3 ayı buluyormuş hala devam ederse bırakırsın.[/QUO
tşk ederim arkadaşım.gece kalktığımda ani baş dönmesi oldu,bir süre kendime gelemedim.inş.tekrarlamaz aynı durum.denicez bakalım.
doğum kontrol hapları migren e sebep oluyomuş sanırım bi arkıma doktor öyle dedi. bende 3 aydır migren belirtileri yaşıyorum bi ara doktora görünücem
evet cnm yan etki olarak baş ağrısını çoğaltıyor. benim kuzenim aynı sorunu yaşıyor şuan. doktora görün bence en kısa zamanda.
Arkadaşlar ben de bişey sormak istiyorum. Hap kullanıp da hamile kalan hiç duymadım var mı böyle bişey?Ben 4 aydır yasmin kullanıyorum.Son tableti cuma bitirdim. Hiç bi adet belirtim yok,acaba hamile kalmış olabilirmiyim?Bu ay pek bişey olmadı aslında,imkansız gibi geliyor ama..içime kurt düştü.Hiç adet olcakmışım gibi hissim yok :44: