Hiçbir şey olmaz cnm, yarınki hapını bugun içtin ya ertesi günkini geceyarısına dogru yarın iç ve bu şekilde gece yarısı içerek bitir hapını.kimse cvp yazmamş napcam ben blmiyrm
7 günlük aradan sonra yeni kutuya başlanıldığında ek bir yönteme ihtiyaç var mıdır yoksa sürekli kullanıldığı takdirde koruyuculuğu hep sürer mi?
demiş arkadasım Aadet olmayı mı beklıyecegım yoksa hemen bslanacak hangı 7 gun ıcınde ek koruma gerekırTANIMI
Üç gün unutulursa
Kullanılan eski paket atılarak yeni bir pakete başlanır. Bu durumda çiftin 7 gün ek bir yöntem (prezervatif ya da koruyucu fitil) kullanması gerekir. Kadına adet düzeninin değişebileceği konusunda da bilgi verin.
ben 4 ay kullandım 1 ay öncede bıraktım hapı sizce etkisi ne zamana kadar sürer anne olmak istiyorum..
Canim her kadinda etki farkli oluyor senin en fazla 3 ay olur bence etkisi (tahmin) ben bile 5 sene kullandim ve 3 ay sonra hamile kaldim zaten hapi biraktiktan sonra doktorlarinda önerisi 3 ay boyunca baska yöntemlerle korunmak yumurtaliklar kendini toparlayana kadar tabi
bide doktoruna danis derim ben o hem daha iyi bilir
kımse neden bana cevap yazmıyooooo