merhaba bende kullanmak istiyorum.aslında 3 aylık iğnelerden kullanmayı düşündüm ama etkilerinden korktum.aranızda kullanan varmı?
birde ben hiç jinekoloğa gitmedim.doktora gidip direk korunmak için hangi hapın kullanılması gerektiğinimi soracağız.
slm 1 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım ama bu ay adet oldum yani hamile değilim ne kadar süresonra hamile kalabirim sizce?
cumartesi başlaman lazım. cuma başlarsan 6 gün ara vermiş olursun.kızlar mesela son hap cuma günü bitti diyelim ben diğer kutuya yedi gün sonra yani diğer cuma başlıyorum yanlış mı yapıyorum yoksa sekizinci gün cumartesimi başlamalıyım.kafam karıştı.
kızlar mesela son hap cuma günü bitti diyelim ben diğer kutuya yedi gün sonra yani diğer cuma başlıyorum yanlış mı yapıyorum yoksa sekizinci gün cumartesimi başlamalıyım.kafam karıştı.
Kızlar bu ilacı kullanırken kilo alan oldu mu ??? yan tesiri yokmu ?? :uhm: Tanıdığım biri acayip kilo almıştı sizde bunlar olmuyor mu ?
ben evlendiğim zaman başladım iki yıl aralıksız kullandım (ilacın adı yasmin). bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım. zaten ilaçtan sonra ilk üç ay hamile kalman önerilmiyor. düşük tehlikesi oluyormuş.
ben ılk 3 ay yasmın kullandım ve bende yan etkısı cok oldu goguslerım sıstı ve agrı yaptı doktora gıttım ve bana yasmın fırmasının yenı cıkarttıgı butun ıcerıklerın daha aza ındırıldıgı hapı onerdı YAZ isimli bı hap 3 aydırda bunu kullanıyorum ama en ufask bı yan etkısı olmadı öneririm