cnm hap bittikten 1 hafta sonra adet oluyosun zaten:) korkma ilk teorinde yanlış,adetinin ilk günlerinde kullanmaya başladığında adetinin bitimine kadar zten hormonlarını kontrolü altına alıyor... korumayı ilk kullandığın bir ay saglıyor yani tatlım,ilacın kullanım talimatındada yazıyor zaten :içelim:
bilmeden böyle şeyleri kullanmakta insanı ters köşeye atıyor içimi ferahlattınız talimatı okuduk ama bazı soru işaretleri işte insanı ikilemde bırakıyor bi sorum daha :) kızmazsanız adetin ilk günü demişsiniz ya ben ilk ilişkinin akşamında kullandım ve düzenli her akşam aynı saatte aldım doğru yaptım değil mi ?
bide diana 35 d.kontrol hapı olarak kullanılmıyor felan diyorlar işte adet düzeni ve sivilce için iyide ben bu hapı kullandım hata mı ettim yani :uhm:
arkadaşlar hap hiç kullanmadım ama sanırım yan etkileri varmış kilo aldırıyormuş doğrumu:teselli:
arkadaşlar benim sorunum çok farklı. ben ilk hamilelğimde kürtaj yapmak zorunda kaldım. sonra korunmak için myralon kullandım.yaklaşık 10 ay kullandım.haziranın ortası gibi bıraktım hapı 2 buçuk ay oldu bırakalı ama hamile kalmadım ayrıca cinsellikten zevk alamz oldum. ne olur yardım edin bana neden oluyor bunlar acaba. hamile kalmakte istiyorum artık...:çok üzgünüm:
6. Gebelik istenmediği sürece ara vermeden, yıllarca, devamlı kullanılabilir.
Denilmis yani adet gormeden kullanima devam etmenin bir sakincasi yok mu? Ben 1,5 yillik evliyim ve doktor kontroluyle jeanine isimli bir ilac kullaniyorum.. Hicbir yan etkisini gormedim. (kilo, isteksizlik vb.) 28 gunder bir 7 gun ara verip 2 3 gun adet oluyorum ama kanamam fazla olmuyor.. Esim ara vermemesemde olur diyor. Son 3 tablette ara vermedim, Sagliklimi dersiniz ayrica hamile kalmak isteyip ilaci biraktigimda herhangi bir sorun yasarmiyim?
senağlamabende gitmiştim doğum kontrol hapı için dr a.tiroid şüphesi var bide göğsümde kist var kullanmazsın dedi spiral taktır dedi bende2 yıllık evliyim bebekte yok olmaz dedim bakalım haftaya başka bi dr gitcem
kızlar, yaklaşık 6-7 aydır diane 35 kullanıyorum. şu ana kadar hiç aksatmadım, tam 7 gün önce bir paketi bitirdim, bugün tekrar başlamam gerekiyordu. Hap almayı unuttum, yarın sabah eczaneden ilk işim hap almak olucak ancak bugün almayıp yarın başlarsam 8. Günde başlamış olacağım ve acaba hap alma düzenim tamamen bozulmuş mu oluyor? Yoksa 7. Gün geçtiği için diğer adet döngüsüne kadar beklemeli miyim? Kafamçokkarıştı
arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım benim durumum çok kötü yardımınıza ihtiyacım var ben belara kullanıyorum doktor kontrolünde adetimin ilk günü aldım normalde 7 gün sürüyor ve şuanda 14. gün hala kanamam durmuyor doktorla konuştum geçer dedi hala geçmiyor bana çok halsizlik yapıyor ve bnim haftaya düğünüm var Napacam Ben ?
bende yasmini aralıkdan beri kullanıyorum :) çok memnunum.Hayatımızı kolaylastıran unsur :)