Bende evlendigimde, ertesi gün hapi almisdim. Aynen balayi dönüsünde, sudan dolayi idrar yollarim iltihaplanmisdi. Cok sukur o gecici olmusdu ama, kistim 8 cm di !!!!
Doktorumuz, bu ve bna benzer seyleri bu ertesi gün haplari yapiyor yada olani büyütor demisti. Bir sürü, tedavi , dogum kontrol haplari derken 4 yilin sonucunda Elhamdilllah kizim oldu.
merhaba arkadaşlar ben doğum kontrol hapım 24+4 doktorum vermişti fakat ben gününden önce bıraktım 20.gününde bıraktım.bıraktıktan 1 2 gün sonra 2 günlük adet gördüm o da tam bir adet sayılmazdı kahverengi renkliydi.başladığı ilk gün tekrardan başlıyım dedim ve tekrar aldım 1 tane ama kesildi işte 2 gündeşimdi tekrar başlıcam hapa ama 5.günde başlamam gerek tekrar hastalanır mıyım yoksa başlıyım mı hapa karar veremedim normalde 15inde adet görmem gerekiyordu cevap verirseniz çok sevinirim :)
kızlar doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalan var mı?
öyle bişeyler duydum ben :)
merhaba
ben de yasmin kullanmaya başladım
kullanmaya başladığımda adetimin 4. günüydü şimdi 12 gün oldu hala az az kanama var
hapı kullandığım sürece bu böyle mi olacak kanama hiç kesilmeyecek mi
kızlar doğum kontrol hapı kullanmaya başlicam adetim martın 23 de başlıcak 17nisandada düğünüm var adetime denk geliyo martın 25 de yani adetimin son günü ben doğum kontrol hapı kullanmaya başlicam ama 17sine kadar bitiyoo hiç ara vermeden 1 hafta daha içsen hapı çünkü 18 dede balayına gidicezz adet olmak istemiyorum ordada 1hafta daha içsem ilaçı bi sorun olurmu yani nerdeyse 10 fazladan hap içmiş olucam balayından geldikten sonrada hapa ara versem olurmu cevap bekliyorum akıl venrin bana