Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutfak_robotu_muyum_neyim ;
bünyeden bünyeye değişir kimisi zayıflıyor bile ama bende 1,5 yılda 4-5 kilo aldırdı
Ciddimisin canım yaa dün gittim aldım bende.Daha başlamadım gerçi.Regl günümü bekliyorum.Gidip değiştirsem mi acaba? bilmiyorumkismile
internette biçok yerde ilk hapla koruma başlar yazıyo kafam karıştı.
Ne olur biri cevap yazsın , ben yazz isimli ilacı kullanıyorum, her aksam 7 de aldığım ilacı dün akşam unuttum, bugun sabah aldım.Bu aksam da saatinde içiyim mi , ne yapayım?Biri cevap yazsın ama noe olur bugün yazsın...bilmiyorumkismile
arkadaşlar ben bu ay ilk defa hap kullanmaya başladım..
sağlık ocağından aldım (reginon)
geçen perşembe adetimin ilk günüydü kullanmaya başladım..salı gün adetim bitmesi gerekiyordu ama bitmedi.ve şuan hala ara ara lekenmelerim oluyor..normlami bu lekelenmeler..??
ilaca devam edeyim mi bırakayım mı?? yardım edinnnnnn
normal merak etme 1 ay bile sürebiliyor bu lekelenmeler ,hapın vucuda alışma süresi var çünkü devam et merak etme yan etkiler 2.yada 3.ay geçer
mrb arkadaşlar ben diane 35 kullandım erkek arkadaşımla ilişkiye girdik çok kez... ilacın ilk kutusu bitti ara verilen o bi haftalık dönemdeyim.. 25inde adet olmam gerekiodu bu gün 30u oldu hala adet olamadım sizde neden. hamile kalmış olamam sanırım... bide ilaca başlamadan 3 kere birlikte olduk ama vajina içine spermlerini bırakmadı... hamilelik sorunu olur mu sizce çok mrk ediyorum... adetim neden geçikti.. iki kere çok ufak kan geldi ama adet olmadım hala beyaz sıvı falan geldi ama adet ortalıkta yok korkuyorum cvp verirmisiniz.... ACİL
slm kızlar,
ben 4 aylık evliyim balyından dönüşte 10 gün koyukahve renginde akıntım oldu. balayındayken ertesi gün hapı almıştım balayı dönüşündede doktora gittim sol yumurtalağımda 5 cm büyüklğünde kist varmış yeni oluşmuş tabi.adını unuttum ama adet kesici bi hap verdi 15 gün kullandım o bittikten sonra yazz adında doğum kontrol hapı kullandım ilk günü.. adetin 5. günü muayneye gittim kist yok olmuş. daha sonra hapı bıraktım 1 ay sonra tekrar kullanmaya başladım yaklaşık 20 gündür adet kanamam var bu tarz sorun yaşayan varmı?