doğum izninde olan memur anneler

erintra123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
98
0
86
İstanbul
Arkadaşlar doğum izni 2 yıla çıkacakmış acaba bizlerde uzatabilirmiyiz.Ben eylülde işe başlıyacam.Keşke her yerde bu uygulama çoktan olsa.Bu konudaki duyduklarınızı paylaşalım 2009 annelerini kapsarmı acaba?

ay ben de merak ediyorum zaten ücretsiz izindeyim temmuzda bitiyor iznim kasımda doğum yapmıştım artık yaz için de izin almadım ama nolcak sahiden merak ediyorum?

aaa süperr olur...
bende nisanda doğum yaptım suan doğum iznimdeyim benide kapsar mı acaba???

kesinliği nedr acaba arastırmak lazım....

Ayy inşallah. Benim doğum iznim mayısta bitmişti. 40 günlük de rapor aldım bu dönemi kapattım. Ücretsiz iznimin de bitişi mayısa gelcek, eğer uzatırlarsa çok süper olurrrrr. ınşallah inşallah inşallahhhhhhh!

Doğum izniyle ilgili bir şey göremedim ben, sadece babalara doğum izni uzatılıyor. Ama şu ücretsiz izin olayına sevindim. Bir tek bizim ülkemizde bu kadar kısa süreliydi. ınşallah bu tasarı gerçekleşir ve şu an izinde olanları da kapsar. ınşallah yararlanabiliriz.

Ücretsiz izin 2 yıla çıkıyormuş keşke kapsasa yasa daha tasarı olarak sunuldu ancak meclis tatile giriyor ne olucak bilmiyorum acaba bizi kapsarmı yoksa şu tarihten itibaren doğum yapanlarmı derler

benm anladığım kadarıyla yasa çıkış tarihinden sonrakileri kapsıyor öyle bir ibare var sanırım sonunda tam da okuyamdım çocuktan dolayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…