Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Baktım canım ama benim üst bölgemle ilgili söylemesi ayıp kompleksim varda biraz olmamasından dolayı :) sırtı full açık giymiyorum çok seviyorum öyle elbiseleri hatunlarda görünce ama kendim giyip aynaya baktığımda ağlayasım geliyor o derece yani
Yılbaşı benim aynı zamanda doğum günüm bu sene hem yeni yılı hemde doğum günümü kutlamak için nişanlım ve arkadaşlarımız ile birlikte bir clubte kutlama yapacağız bu nedenle elbise, ayakkabı ve çantaya ihtiyacım var. 36-38 benden giyiniyorum ayakkabıda da 37 numara.
mrb bu var bende mudodan almıştım m beden içinin astarı dizin biraz üstünde..
bu da homestrore dan alınma çok kaliteli bir kumaşı var renkler siyah olduğundan dolayı pek anlaşılmıyor resimde modelleri..boyundan bağlamalı sırtı çok açık değildir..
Arkadaşlar merhaba;
Arkadaşımızın vefaati nedeniyle bu sene tüm programlarımız iptal edildi. Çok teşekkür ediyorum ilginiz için sizide uğraştırdım.
Herkese çok teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba;
Arkadaşımızın vefaati nedeniyle bu sene tüm programlarımız iptal edildi. Çok teşekkür ediyorum ilginiz için sizide uğraştırdım.
Herkese çok teşekkürler...